Tuesday, September 22, 2009

Elena Udrea posibil Prim Ministru din ianuarie


Zvonuri abundente dinspre cancelaria prezidentiala dau ca posibila inscaunarea Elenei Udrea in fruntea unui nou guvern, daca bineinteles protectorul sau Traian Basescu va reusi performanta unui al doilea mandat. Solutia blonda laudata de seful statului chiar si in discursul sau despre "starea natiunii" care a golit Palatul Parlamentului in urma cu o saptamana. Laudele la adresa ministrului turismului s-au intetit in ultimile zile , de fiecare data cand Basescu a facut subiectul stirilor , el nu a ezitat sa ne aminteasca despre imaginea Romaniei si performantele minunate ale efortului financiar depus de Elena Udrea in misiunea ei nobila. Astfel cei care sperau sa preia stafeta de la Emil Boc, Videanu , Blaga sau Berceanu, s-au desumflat rapid la auzul intentiilor de viitor ale presedintelui Basescu. Nori negrii se aduna deasupra palatului din Aleea Modrogan , la concurenta cu cei din Kisseleff.
Celor care au impresia ca Dl. Basescu nu poate mai mult le recomand rabdare si imaginatie evolutiva , surprizele se tin lant.

10 comments :

Filip G said...

Daca se legalizeaza prostitutia si drogurile usoare atunci Elena Udrea are activitate,turismul ecumenic va fi inlocuit cu turismul la bordel.Reclama cu fiecare parasuta are 4 barbati,etc e mai actulala ca oricand.

Matilda said...

... Şi atunci Elena Băsescu la Turism. La turismul prin cluburi de noapte şi alte escapade.
Iată un motiv în plus să-l pensionăm pe Băsescu !

nicole said...

Care este culmea prostiei? basescu nu inceteaza sa ne uimeasca.

Marius Mina said...

Basescu va calca acceleratia pina la blana pina pe 22 nov si dupa pina pe 6 decembrie

balbeck said...

Elena Udrea din ce zice comisia ar trebui sa treaca nitel pe la Targsor.Nu spun eu,comisia o zice.Dupa aia probabil cand o sa zboare suina, o sa ajunga si ea prim ministru.Chiar ca tara asta se duce de rapa daca ajunge prim ministru Elena Udrea.Dar merge si o femeie pana la urma daca reuseste sa pacaleasca Targsorul si daca suina zboara cu parasuta.

Daniel Mălăelea said...

Marius, sa fim seriosi. Romanii se vor trezi la timp.

Marius Mina said...

@Daniel Malelea, as aam spus si in urma cu 20 de ani.Trebuie sa-i trezim noi, la bucata

dramoleta said...

Cred ca nici cu 100% pedelei in Parlament nu ar trece vagaboanda asta ca prim ministru!

Marius Mina said...

Dramo- n-as baga mana in foc

Anonymous said...

Da, ar fi un excelent prim ministru, cu inalte relatii internationale - este singura care il cunoaste pe presedintele Norvegiei, sultanul turcilor si marele mogul.
Q