Saturday, October 17, 2009

Traian Basescu: Sunt nemultumit de primul meu mandat


In emisiunea "De la Est la Vest" difuzata astazi 17 octombrie pe TVR 1, Traian Basescu a cazut, in sfarsit, de acord cu majoritatea muta a romanilor care se incapataneaza sa ignore indemnul la un trai mai bun , sloganul cu care Basescu ii prostea pe majoritari in decembrie 2004 . El recunoaste ca in ultimii cinci ani nu a reusit sa-si duca la indeplinire promisiunile din campania de atunci , dar isi doreste un al doilea mandat si zambind traditional inconfundabil, incarcat cu tone de tupeu tipic escrocilor fara scrupule, ne invita sa-i mai acordam o sansa.
Daca in ultmii cinci ani am avut parte de haos si cacealmale vandute la pret de politica de stat de Dl . Basescu, de ce ne-am mai lasa violate constiintele si soarta inca cinci ? De ce m-as condamna ca japonezul la Sepuku , la inca cinci ani de Traian Basescu, Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi sau servicii funerare marca "Mircea Basescu". D-le inca presedinte , cu putin efort si intelepciune, va puteti negocia imunitatea , motivul principal al candidaturii , dupa modelul Voronin, tot cu Moscova . Daca axa Washington- Londra -Bucuresti s-a inmuiat la intrare in analele istoriei contemporane , poate un kazacoic si-o litra de Stolichnaia ,va poate reda increderea intr-un orizont mai blond decat Elena Udrea.

FetelorImiCautPerechea


Președintele Traian Băsescu a fost anchetat de Miliție, înainte de 1989, pe vremea cînd era comandat de navă, pentru contrabandă cu țigări, a fost amendat și a primit vot de blam de la PCR din același motiv. Dezvăluirea aparține deputatului PSD Cristian Rizea, care anunță că are martori care pot susține spusele sale, acesta adăugînd că șeful statului a fost, atunci, la un pas de excluderea din partidul comunist. (Inpolitics)

17 comments :

Crăciun Florin said...

Ii dai idei potrivite. De ce nu ?

Marius Mina said...

Ii dau ca e pe gratis, poate pune botul si se salveaza

Roxana Iordache said...

No way, no, sir! E mult prea târziu. Să plătească. El cu tot neamul lui. Şi cu toată mafia nesimţită. Daniel Morar are treabă mare în sertare.

Marius Mina said...

Roxana, nu depinde de noi, poate Putin nu pune botul la spaga.Sper sa n-o ia pe Udrea cu el ca aia poate umple Kremlinul de virusi si ne trezim cu vreo noua revolutie bolsevica in making.

Anonymous said...

Sint perfect de acord cu Domnia Voastra! Problema reala persita inca Doriti un "Tatuc" Mirea Geoana, alias Nastase sau Oprescu?


Care ar fi posibila SCHIMBARE reala?

Multumesc.

Marius Mina said...

Diogene, niciunul dintre cei mentionati de tine.
Solutia de revenire la normal este Crin Antonescu.

Aya said...

UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
“AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

“Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
(…)
“Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
(Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

Mare atentie la simptom!!!!!!!

Anonymous said...

Vrem Respect ! Manifest pentru România, pentru viitorul nostru şi-al copiilor noştri… :
http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/18/manifest-pentru-romania-pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor-nostri-jos-basescu-jos-mafia-portocalie-nu-vrem-dictatura/

Dacă, ei, Băsescu şi pedelacheii sunt uniţi… UNIŢI PRIN TICĂLOŞII, să NE TREZIM, să ne implicăm, SĂ CEREM ŞI SĂ NE IMPUNEM PAŞNIC RESPECTUL, pentru că, NE-AM SĂTURAT !
TREBUIE SĂ RENUNŢĂM LA… RENUNŢARE ! TREBUIE ! E TIMPUL !!!
Sibilla

dolo said...

Formidabil cata armonie galbena pluteste prin zona...

Totusi, in afara de indemnuri sterile, neargumentate, micro-analize urechistice si porniri viscerale... mai nimic de substanta!

Aidoma discursului "heruvimic" al Floricelului!

Schimbati arcul, baieti! Nu tasneste de acolo decat o sagetica bleaga!

Anonymous said...

Mariusica, Crin e sub scorul partidului, asa ca ceea ce faceti este sa ridicati mingea la fileu lui Geoana, taman voi care va vaietati de ciuma rosie...aia pe care o cocolositi de cativa ani. Astept cu nerabdare sa va vad in alianta ciumata... si sa ma distrez e seama voastra. :D

http://www.florinmatei.ro/ said...

Eu am o mare nedumerire, legată, în special, de PD (şi, implicit, de Traian Băsescu): dacă PD se declară de dreapta, cum se face că e simpatizat de toţi foştii comunişti, de nostalgicii după Ceauşescu, de adepţii regimurilor dictatoriale? Pe găgăuţii care cred în toate bazaconiile populiste nu-i pun la socoteală...

Anonymous said...

http://www.petitieonline.ro/sondaj/retragerea_lui_traian_basescu_din_politica-s14440043.html

nicole said...

Da!!! Pe 22 noiembrie! :D

Anonymous said...

Nu este NIMIC de negociat cu prietentul lui Udrea.
NU VAD DE CE NU S-AR DUCE UNDE II ESTE LOCUL ??
Trebuie sa fie PRIMUL BENEFICIAR AL PROGRAMULUI "PRIMA CELULA ".
Toti copii romani care se nasc AZI sunt deja DATORI... ca a fost el si Boc si hotii lor INC0MOPETENTI.
sA DE ATOTI BANII furati innapoi.
ALI BABA asta de Constanta ne-a transformat pe toti in SLUGI...

Marius Mina said...

@AlexaIonescu, vorbim in turul doi cand probabil basescu va fi deja isotre.

@Dolo, schimbati timonierul ati naufragiat pe gratis din prostie

dolo said...

Multumesc pentru subtila apreciere.
Care, de altfel, se incadreaza perfect in categoria "bun simt", clamata in discursurile preelectorale ale "domnilor" liberali.

Acum... fiecare cu prostia lui...
O saptamana... cum trebuie!

Toma Necredinciosul said...

Dictatura lui Basescu ne-a arata cum arata o tara "ingenunchiata" de SRI. Basescu a fost si este un securist si in tot timpul lui la Cotroceni nu a facut decat sa-si puna securistii in functii importante. Romania este astazi in halul asta de mizerie pentru ca acesti securisti inculti au avut puterea sa ia decizii pentru si in numele poporului. In conditii de criza economica au tras in jos economia (vezi impozitul forfetar ca un exemplu din miile). La ora actuala este atat de stringenta lupta noastra impotriva securitatii/securistilor lui Basescu incat nu mai are importanta lupta impotriva comunistilor. Este o urgenta sa scapam de securistii de la putere. Cand o vom face apoi putem sa ne ocupam si de comunisti. Basescu a "tras" istoria inapoi la perioada Anei Pauker. Ceausescu nu a facut asa multe crime cat a reusit aceasta canalie in 5 ani. NU ARE CUM NEGOCIA NIMIC CU POPORUL. TREBUIE SA PLATEASCA PRETUL INTREG! Asa cum platim noi toti amarastenii. Comportamentul lui din ultimele zile este al unui disperat care inainte de a-si da duhul ameninta pe cine poate: ca dizolva parlamentul, ca nu vor fi bani de pensii si salarii...etc.
Se ineaca cu propria-i saliva de ciuda ca nu mai are "parghii" sa ne faca sa dansam cum canta el.
Basescule,cariera ta politica a ajuns la sfarsit la fel ca si cea a universitarului incult Emil Boc.