Friday, July 27, 2012

Mergem la referendum, votul este inima democratiei


Romani, rupeti lanturile captivitatii

Iesiti la vot si demontati regimul mafiot si criminal al tradatorului de tara, Traian Basescu. Demonstrati ca nu suntem un popor de rame la dispozitia unui scelerat fara scrupule, avid de putere si imbogatire din buzunarul vostru.
Traian Basescu a demonstrat ,cu probe, ca este cel mai performant parazit al sistemului securist perpetuat din 1989 pina azi.
Duminica, 29 iulie este ZIUA JUDECATII , votul fiecaruia dintre noi este glontul de argint impotriva tiraniei infractionale . Votul nostru este inima democratiei, este crucea care sperie de moarte Satana. Sa inlaturam "Blestemul faraonlui " printr-o prezenta masiva la urne. Votati cu gandul la soarta si viitorul copiilor vostri .
Asa sa ne ajute Dumnezeu !

2 comments :

RED said...

oda pentru basescu.. O(DA) votez!!!!

Ofelia said...

Te duci dracului, scârbă, nimeni nu te mai susţine. Chiar nu pricepi? Mă bucur, pentru că nu vei avea parte de milă, te vor linşa ai tăi şi te va salva poliţia, nu de alta, dar ca să plăteşti în justiţie. Pentru tot răul pe care l-ai făcut. Şi care se duce. Ca prin farmec. Totul se plăteşte. Nemernicule cu tot neamul tău şi toată şleahta! Am să jubliez când veţi plăti. Nu uman, uman am să plâng pentru degradarea la care aţi adus condiţia umană. Ci pentru dreptate.