Wednesday, August 22, 2012

Aspazia Cojocaru , judecator CCR ,infractoare de drept comun inainte de 1989

Daca pina maine nu se arunca coana Aspazia de la balcon, sta bine cu sistemul nervos nesimtit

S-a confirmat in direct, Aspazia Cojocaru , Lady Gaga de la CCR care prin votul sau a legitimat frauda CCR impotriva poporului roman , a facut obiectul unui dosar penal de fals , uz de fals si implicare intr-un grup infractional . Stirea a fost initial aruncata pe piata de jurnalistul Victor Ciutacu si confirmata in direct , la Sinteza Zilei de jurnalista Adina Anghelescu- Stancu de la Lumea Justitiei . Faptele s-au petrecut inainte de 1989 , ea a fost arestata odata cu unchiul sau , condamnat la 10 ani inchisoare, condamnata la 3 ani inchisoare si eliberata dupa cateva luni in urma unui decret de gratiere al lui Nicolae Ceausescu. Daca o persoana cu un trecut infractional poate avea caderea morala sa faca parte din Curtea Constitutionala si sa judece soarta poporului roman, eu ma declar dispus sa renunt la cetatenia romana definitiv si irevocabil. Acesta este un motiv clar pentru initierea procedurii parlamentare de anulare a deciziei arbitrare si ilegale, pronuntata ieri 21 august 2012 de catre CCR, in cauza referendumului pentru demiterea infractorului Basescu Traian.
Aspazia, dragostea mea
Au aparut noi detalii in Jurnalul national
În sentinţa judecătorească scrie, negru pe alb, că Aspazia Cojocaru a fost direct implicată în fraudarea cel puţin unei lucrări de admitere, cea a surorii sale. „A doua zi, unchiul său (n.a. - Vasile Fodor) i-a dat un formular tipizat probă de concurs, sfătuind-o să întocmească o nouă lucrare pe care ea a făcut-o cu ajutorul surorii sale, Cojocarul Aspazia, şi în care a scris în plus 2-3 definiţii pe care nu le scrisese în lucrarea dată în sala de concurs (filele 264-268, vol. 4)”. Acelaşi document relevă că soţul Aspaziei, Cojocarul Pavel, „confirmă împrejurarea substituirii unei lucrări scrise în afara concursului, pentru Fodor Elena, împrejurare cunoscută de el întrucât soţia sa este persoana care a ajutat-o pe candidată să întocmească lucrarea în afara concursului (fila 48, vol. 3)”

3 comments :

Roxana Iordache said...

Correct! Super-mişto. :)))

Maria said...

Cine a plasat-o pe Aspazia la CCR?

LPK said...

@Maria: Aspazia Cojocaru a fost numită judecător de Camera Deputaţilor, în 2004, pentru un mandat de 9 ani, la propunerea PSD :)) Deci, jos Basescu!