Wednesday, August 1, 2012

Curtea Constitutionala are de ales intre tradare si respectarea votului cetatenilor

AU VOTAT 52% - Curtea Constitutionala are de ales intre tradare si respectarea votului cetatenilor. Numarul romanilor cu drept de vot nu este 18.292.514, cum a comunicat MAI catre BEC pe baza unor liste neactualizate, ci 16.527.971. Rezulta ca referendumul a trecut cu 52%! Falsul se datoreaza regimului Basescu, care a mentinut in baza de date a Internelor 1,77 milioane de morti (Documente)
Referendumul pentru demiterea presedintelui Romaniei a trecut, Traian Basescu fiind demis fara niciun dubiu. Rezultatele transmise de Biroul Electoral Central (BEC) privind participarea la vot a doar 46% din cetatenii cu drept de vot, din minimum necesar de 50% plus unul, se bazeaza pe cifre false comunicate catre BEC de Directia pentru Evidenta Persoanelor din cadrul MAI, care a informat ca numarul de alegatori inscrisi in copiile listelor electorale permanente este destinate referendumului ar fi de 18.292.514 alegatori – vezi adresa atasata la finalul articolului. In realitate, numarul real al cetatenilor cu drept de vot este de doar 16.527.971 alegatori. Diferenta de peste 1.770.000 alegatori sunt persoane decedate, care nu au fost sterse din baza de date in mod intentionat de catre exponenti ai regimului Basescu, care au urmarit sa previna din timp un vot care ar putea fi defavorabil lui Traian Basescu sau PDL-ului. Biroul Electoral, dar si Curtea Constitutionala au obligatia sa verifice corectitudiena listelor cu algatori, inainte de a da vreo decizie!
Cum s-au umflat artificial listele electorale cu 1,77 milioane de morti si cu persoane cu acte de identitate expirate
In realitate, listele de evidenta a populatiei au fost falsificate, pentru ca masa cetatenilor cu drept de vot sa fie marita artificial cu 1,77 milioane alegatori, fapt care a fost posibil – spun surse neoficiale – printr-un soft secret cu care baza de date a evidentei populatiei, administrata de MAI, a fost „imbogatita” cu persoanele decedate in ultimii ani, dar si cu persoane cu carti de identitate expirate, desi acestea trebuiau eliminate din listele cu votanti.
Demonstratia falsului a fost facuta in premiera luni, la Antena 3, de catre senatorul USL, Dan Sova (vezi foto) care a prezentat documentul bomba: adresa Institutului National de Statistica nr. 4725 din 26.07.2012, care intr-un raspuns oferit USL a aratat: „numarul provizoriu al populatiei stabile din Romania la recensamantul din 2011 a fost de 19.042.936 persoane”. Datele oferite nu pot fi puse la indoiala, intrucat acestea au fost mentionate inca din 2 februarie 2012, printr-un document oficial postat pe siteul www.recensamantromania.ro.
Lectia de aritmetica a senatorului Sova: au votat 52% din romanii cu drept de vot
Plecand de la cifra de 19.042.936 de cetateni romani, inregistrati la recensamantul din 2011, senatorul Sova a adaugat numarul de cetateni romani cu drept de vot, de pe listele din strainatate, ajungand la cifra de:
20.254.866 – care reprezinta totalul cetatenilor romani din tara si strainatate
din aceasta cifra s-a scazut:
3.726.895 – numarul populatiei cu varsta de pana la 18 ani, care potrivit Constitutiei nu are drept de vot;
Rezultatul: 16.527.971 – alegatori (persoane cu drept de vot)
Conform ultimelor date furnizate de BEC la 30 iulie 2012, orele 14.00, dupa numararea a 99,97% din voturi, s-a stabilit ca la nivel national au votat 8.455.336 alegatori, reprezentand 46,23% din numarul persoanelor cu drept de vot.
Ca atare, daca raportam cifra reala de alegatori (nu cea falsa comunicata de Interne) de 16.527.971 la numarul de 8.455.336 persoane care au votat la referendum, rezulta ca au votat circa 52% dintre romanii cu drept de vot – deci REFERENDUMUL A TRECUT!
Curtea Constitutionala trebuie sa valideze referendumul si sa constate ca Traian Basescu este demis!
In urmatoarele zile, cel mai probabil joi, Curtea Constitutionala va trebui sa se pronunte asupra rezultatelor finale pe care le va comunica Biroul Electoral Central. Oricum Curtea Constitutionala a comis deja pacatul de a impune prin decizia nr. 731 din 10 iulie 2012 un cvorum de 50%, plus 1, care contravine Constitutiei, fiind evident ca aceasta Curte compusa din politruci a ignorat art. 2 din Constitutie si principiul de baza al unei democratii – forta votului popular. In decizia nr. 731 din 10 iulie 2012, Curtea Constitutionala a hotarat: „Constata ca Legea pentru modificarea art.10 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului este constitutionala, in masura in care asigura participarea la referendum a cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente. Definitiva si general obligatorie.”
Fata de datele oficiale de la Institutul National de Statistica si reactiile neconvingatoare ale celor de la Evidenta Persoanelor, care dau din colt in colt si nu pot explica de unde provine diferenta de 1,77 milioane de alegatori in plus, Curtea Constitutionala are obligatia sa valideze referendumul.
Curtea Constitutionala trebuie sa verifice realitatea listelor alegatorilor, chiar daca verificarea acestora ar dura saptamani de zile, in caz contrar judecatorii acestei Curti riscand sa tradeze poporul care ii plateste! Cu atat mai mult cu cat rezultatul referendumul este necrutator. 88% din alegatori au votat pentru demiterea lui Traian Basescu, devenit un presedinte ilegitim in conditiile in care a fost ales presedinte in 2009 cu doar 5,2 milioane de voturi, fata de cele 7,4 milioane de romani care i-au spus la 29 iulie 2012 sa plece acasa!
USL va depune in curand la Curtea Constitutionala un set de documente despre problema fraudarii listelor cu alegatori, pe care judecatorii CCR au obligatia sa o verifice.La fel cum acestia vor trebui sa ia in seama si boicotarea referendumului chiar de catre cel dedus judecatii poporului, intr-o maniera care constituie un atentat la democratie.
Totodata, Biroul Electoral Central are obligatia ca inainte de a da un verdict final, sa verifice corectitudinea numarului de alegatori ce i-a fost transmisa de MAI, inainte de a trimite rezultatele finale la Curtea Constitutionala.
Curtea Constitutionala va putea decide doar cu doua treimi din cei 9 judecatori - adica cu 6 voturi
Mai exista insa o problema foarte mare pentru Traian Basescu, care nu mai detine controlul pe Curtea Constitutionala, prin judecatorii numiti de el. Si aceasta intrucat Curtea va putea decide asupra referendumului doar cu 6 voturi din 9. Cum pana in prezent, in deciziile in care Traian Basescu a avut mari interese, contrare celor politice din tabara adversa, judecatorii constitutionali s-au intrecut in opinii separate. Ramane de vazut daca Traian Basescu va mai gasi in ziua de azi 6 judecatori care sa-i fie fideli si sa inchida ochii la vointa populatiei care a votat cu 88% pentru demiterea sa.

1 comment :

Anonymous said...

Inca mai speri?
halleluiah!