Sunday, August 19, 2012

Santajul, arma lui Basescu impotriva magistratilor corupti ,ofiteri acoperiti, colaboratori ai serviciilor secrete

Cine este legătura superioară a preşedintelui Curţii Constituţionale?
Procurorii , magistratii si ofiterii acoperiti sau la vedere, impinsi de mafia basista sa comita abuzuri vor face puscarie mai devreme sau mai tarziu. Mai au o singura sansa de scapare, intoarcerea armelor . Azi , maine va fi deja tarziu...

Explicatia pentru felul in care destui magistrati cu functii importante isi tradeaza colegii si fac ce nu ar trebui sa faca: Regimul Traian Basescu i-a prostit pe multi oportunisti sa accepte grade militare, iar pe langa ele anumite solde platite prin serviciile secrete. Carieristii din diverse instante si parchete s-au repezit la acest dar otravit, uitand ca au dat declaratii pe propria raspundere ca nu sunt agenti acoperiti sau colaboratori ai vreunui serviciu de informatii (articole de lege introduse dinadins de fosta ministresa Monica Macovei). Au semnat pactul cu diavolul si daca si-ar permite sa nu faca ce li se spune, sunt constientizati ca totul va aparea in presa si vor risca nu doar excluderea din magistratura si oprobiul public, dar si puscaria pentru fals in declaratii. Ce usor au fost prostiti! D-aia sa nu va mire de ce unii joaca ca pe sarma... Sunt sanse mari ca dupa alungarea lui Basescu aceste informatii sa fie date publicitatii, pentru curatirea Justitiei de “sclavii” regimului portocaliu, intrucat acestia vor fi priviti ca amenintari pentru noua putere. Deja unii nu mai dorm bine noaptea! -(luju.ro)

4 comments :

Roxana Iordache said...

Da, dar, cum bine spuneai, cine îşi face datoria patriotică merită gradul, rămâne cu el. :)

Marius Mina said...

ramane cu el de gat ...

Unknown said...

Privitii de Zegrean,Motoc, Minea, Vasilica Danilet, sau pe pipitza Ghinea ,acestia sunt ratatii ,cu Basescu Traian traiesc iluzia ca "sunt cineva"fara infractorul Basescu Traian sunt NIMENI.Pentru ei mafiotul Basesuc Traian este ca un drog,isi i-au zilnic doza pana cand vor deceda social,profesional si uman.

Colo Nelu said...

Mai, nu a inteles electoratul. Asta e de acuzat, cum zici tu ..lori de pupat in cur cum zice aia ? Va decideti cumva ?