Sunday, June 7, 2009

Elena Băsescu nu intră în Parlamentul European


PD-L şi PSD obţin în noul Parlament European câte 11 mandate, în timp ce liberalii au şase mandate, UDMR trei mandate, PRM două mandate, iar Elena Băsescu nu intră în Parlament, potrivit unei repartizări provizorii, publicată pe site-ul Parlamentului European.

Potrivit acestei repartizări, grupul PPE, în care intră europarlamentarii PD-L şi UDMR, va avea 14 membri.
Tabelul publicat pe site-ul PE ia în calcul următoarele rezultate obţinute de partide: Alianţa PSD-PC 30,8% din voturi, urmată de PD-L cu 30,5% din voturi, PNL cu 16,7% din voturi, UDMR 8,9%, PRM 7,2%, Elena Băsescu 3,5%, PNŢCD 1,4%, Pavel Abraham 0,6% şi Forţa Civică 0,4%

Exit Poll Ora 20.00( intre timp am si votat)


Exit Poll Ora 20.00 -

PSD - 31%-

PD-L - 30,5%

PNL - 17,5%-

UDMR - 8, 9-

PRM - 6%-

EBA - 3,5%-

PNŢCD - 1.4%


Antonescu: Geoană trebuia să ştie că pe vapor comandă un singur om

Crin Antonescu, a declarat, duminică, referindu-se la decizia lui Geoană de a se retrage din CSAT, că liderul PSD trebuia să ştie atunci când a vrut să devină adjunctul lui Băsescu în Consiliu că pe un vapor comandă un singur om, recomandându-i acestuia să respecte ordinele.

Întrebat cum comentează anunţul lui Mircea Geoană şi motivaţia pentru retragerea din CSAT, dar şi dacă e un semn de rupere a Alianţei PDL-PSD, Antonescu a spus că nu se pune problema ruperii Alianţei, ci doar faptul că cei doi lideri fac "comedii de campanie".

"Nu se pune problema să se rupă Alianţa, astea sunt nişte comedii de campanie cu doi penibili, liderii celor două partide, iar domnul Geoană, atunci când s-a străduit să devină adjunctul, trebuia să ştie că pe un vapor comandă un singur om, aşa încât îi recomnad să fie discliplinat şi să asculte ordinele comandantului", a susţinut Crin Antonescu.

Mediafax

PDL fraudeaza la greu cu autobuzele lui Vanghelie

Actiunea "Autobuzul" merge perfect pentru PDL
Basescu si bocii , disperati sa nu piarda inventeaza orice pentru a fura un vot in plus.Geoana se retrage din CSAT , Vanghelie acuza fraude majore, PDL isi vede de furaciune linistit in ciuda tuturor acuzatiilor.Exista voci care spun ca vom asista la cea mai mare frauda electorala dupa 1990. Autorii? FSN 2 , adica partidul de buzunar al plangaciosului de la Cotroceni. Două microbuze cu turişti electorali din Scornicesti au fost oprite de Poliţie la sesizarea PSD.
Exit Poll Ora 13
PSD 32
PDL 29
PNL 19