Sunday, May 10, 2009

Crin Antonescu nu va fi afectat de Radu Duda


Rezultatul pe care il va obtine Crin Antonescu in alegerile prezidentiale din toamna nu va fi afectat de prezenta in competitie a principelui Radu de Romania, a declarat, duminica, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.
''Candidatura lui Radu Duda la Presedintia Romaniei este menita sa fure din voturile de dreapta, adica din voturile candidatului PNL. Cu toate acestea, performanta lui Crin Antonescu nu va fi afectata, iar eu cred ca el va intra in turul al doilea de pe prima pozitie'', a opinat Orban, intr-o conferinta de presa tinuta la Ramnicu Valcea, informeaza Agerpres.
Vicepresedintele PNL si-a exprimat convingerea ca Mircea Geoana, candidatul PSD la functia de presedinte, nu va accede in turul al doilea, fiindca in perioada urmatoare atat Geoana, cat si partidul sau, vor scadea in intentiile de vot ale romanilor, din cauza lipsei de succes a actualei coalitii de guvernamant.''Mircea Geoana se comporta ca o fata mare, facandu-se ca ignora greselile guvernului din care face parte partidul sau. Cercetarile noastre sociologice indica faptul ca atat PSD, cat si PD-L au coborat sub procentajele din ultimele sondaje si vor merge in continuare pe un trend negativ, spre deosebire de PNL'', a explicat Ludovic Orban.
Cu toate acestea, liderul liberal este de parere ca actuala coalitie de guvernamant nu se va sparge, iar social-democratii nu vor trece in opozitie, in pofida disensiunilor si replicilor din ce in ce mai acide pe care si le adreseaza, in ultima vreme, reprezentantii PSD si cei ai PD-L.
''Nu vor iesi de la guvernare, fiindca lor le este foarte bine acolo. Cainele nu pleaca niciodata de bunavoie de la macelarie''(Ziua.ro)

4 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Bun si atunci de unde ia Duda voturi? Sau unde dai si unde crapa?!:)))

Marius Mina said...

@Ruxandra, de unde sa ia voturi decat de la Antonescu .Nu e clar?

tony said...

Vrea sa ajunga la 20 % in 3-4 luni.Sigur vrea sa ia de la Crin Antonescu !

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Normal. Si atunci ce e in capul lui Orban? Acest gen de propaganda nu mai prinde in 2009!