Sunday, June 7, 2009

Elena Băsescu nu intră în Parlamentul European


PD-L şi PSD obţin în noul Parlament European câte 11 mandate, în timp ce liberalii au şase mandate, UDMR trei mandate, PRM două mandate, iar Elena Băsescu nu intră în Parlament, potrivit unei repartizări provizorii, publicată pe site-ul Parlamentului European.

Potrivit acestei repartizări, grupul PPE, în care intră europarlamentarii PD-L şi UDMR, va avea 14 membri.
Tabelul publicat pe site-ul PE ia în calcul următoarele rezultate obţinute de partide: Alianţa PSD-PC 30,8% din voturi, urmată de PD-L cu 30,5% din voturi, PNL cu 16,7% din voturi, UDMR 8,9%, PRM 7,2%, Elena Băsescu 3,5%, PNŢCD 1,4%, Pavel Abraham 0,6% şi Forţa Civică 0,4%

7 comments :

tony said...

PSD-11
PDL-10
PNL-5
UDMR-3
PRM-3
EBa-1
ce zici de varianta asta?

dramoleta said...

A avut grija tati si de chestia asta! I s-a mai adaugat un procent peste noapte.

Mi-e sila de familia asta!

Anonymous said...

Grea arimetica pt unii. EBA e 100% in PE si tot 100% este faptul ca Crin a adus PNL la nemaipomenitul procent de 14% :)

PNL n-a reusit sa trimita la Bruxelles nici macar jumate din cat au PSD sau PNL. Asta da victorie mareata! Multumiti-i lui Crin. Si desigur Noricai. Ea a fost "locomotiva" care a trantit PNL-ul in abis.
U-Uuuuuuuuuu!!!!

Anonymous said...

PNL n-a reusit sa trimita la Bruxelles nici macar jumate din cat au PSD sau PDL.

Scuzati greseala. Euforia victoriei :)

Sectorul1 said...

Pentru ca v-am mai urmarit si cu alte ocazii: aveti o ura pentru toti cei care sunt de alta parere cu dvs. dar din pacate nu aveti perceptia realitatii din Romania! Se vede ca sunteti de departe! Erati in stare sa sfasiati pe cei cel sustineau pe Tariceanu in lupta cu Antonescu iar acum nu stiu, sincer, cine ar trebui sa demisioneze dupa ce a coborat PNL-ul cu 5 procente! Problema PNL e in interior si pentru orice liberal adevarat ( nu vopsit !) trebuie sa fie clar ca vom castiga doar atunci cand vom demonstra ca ceea ce spunem si infaptuim! Deocamdata doar primarii PNL au ocazia sa o faca dar din pacate in sectorul 1 asta nu prea se vede! Sunt chiar curios cine isi va asuma esecul??

Marius Mina said...

@Sectorul 1, PNL are cel mai bun rezultat in Colegiul 1 din Sectorul 1.Cine crezi ca ar trebui sa-si asume cifrele bune si cine cifrele slabe?

Marius Mina said...

@Sectorul 1,
Ai mare dreptate, cineva o sa-si asume rezultatul si sper ca cei neperformanti inclusiv "vopsitii " sa fie pusi pe linia moarta.Incepe curatenia generala in PNL.
Tradatorii trebuie sa plateasca , n-asa?