Friday, June 19, 2009

Intrebati de Ridzi, Basescu si Boc au bufnit in ras

Motto: Cate pensii se puteau plati din cei 600 de mii de euro deturnati de Monica Iacob Ridzi?

Prezenti la Bruxelles pentru participarea la sedintele Consiliului European de vara, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au bufnit in ras atunci cand un jurnalist l-a intrebat pe seful statului cum comenteaza declaratiile ministrului Tineretului Monica Iacob Ridzi.
Dupa expunerea principalelor teme discutate cu omologii europeni, jurnalistii au ajuns la momentul pe care il asteptau cel mai mult: intrebarile.
Astfel, unul dintre ziaristii prezenti l-a intrebat pe seful statului "ce aveti de comentat in legatura cu declaratia doamnei ministru al Tineretului cum ca nu stie pe ce s-a cheltuit suma de 600.000 de euro?".
Desi formularea "cum comentati" i-a atras atentia sefului statului, in momentul in care a inteles care era subiectul a bufnit in ras: "Bine, buna ziua!
Cum pot s-o comentez eu? Nu ma ocup. Aveati primul ministru, puteati sa adresati intrebarea sefului Executivului. Bine, hai la avion, ca avionul pleaca", le-a spus seful statului ziaristilor cu gura pana la urechi.
Modelul sau a fost urmat si de premier, care a afisat un zambet larg pana la iesirea din sala. Sa-si fi spus Boc iar in barba "derbedeul dracului"?
Ziare.com

6 comments :

Roxana Iordache said...

Şi n-ar merita un şut în gurile-alea hăhăite, de nesimţiţi? Când sunt oameni care n-au ce mânca şi spre deosebire de jigodiile-astea, au un bun simţ incredibil. E un nene pe lângă biserica noastră şi
azi l-am văzut prima oară într-un tricou fără mâneci şi în pantaloni scurţi. Am crezut că-mi vine rău. Numai piele şi os. Altfel, atât de scump şi de bun, şi discret, nu ţi-ar cere nimic, dacă-i dai ceva, bine, dacă nu, oricum te salută şi-ţi mulţumeşte că i-ai dat altădată. Cred că un pictor cu vocaţie ar face o capodoperă dacă i-ar poza. M-au apucat furiile când am citit despre râsul nenorociţilor ăstora. Din furăciunile jigodiei ăleia penale
li s-ar putea asigura viaţa, atât cât o mai au, atâtor amărâţi ca omul de care ţi-am spus.

dramoleta said...

La cat de nesimtiti sunt, ei chiar cred ca nu pot fi clintiti din scaunele de care parca s-au legat cu lanturi.

Marius Mina said...

@Roxana,. bine ca li se permite,rezultatul votului din 7 iunie le-a dat fortza necesara dezmatului.Sa-i vad in toamna cand li se taie picioarele....

Marius Mina said...

@dramoleta, ai vazut curva sau hotz sa nu pedaleze la maxim tupeul?

tony said...

Va veni si timpul cand se va trage linie si vor trebui sa plateasca.
Atunci nu vor mai putea sa bufneasca in ras!

Paul said...

Astora nu le freaca nimeni mamele in gura?

O meritam cu prisosinta...