Monday, September 28, 2009

There will be blood!

De ce ar vrea Basescu Internele?

Pentru a asigura protectie interlopilor folositi in terorizarea echipelor de campanie ale celorlalti candidati si partide si crea diversiuni sau "accidente" acolo unde va fi nevoie. Schimbarea comandantilor de sectii de politie.Emiterea unui numar record de adeverinte de indenditate provizorii.Paza sectiior de votare in ghearele buldogului Blaga, seful de campanie al lui Basescu.Inlesnirea autocarelor pentru turismul electoral, schimbarea si numrea unor prefecti fideli PDL care au un rol important in fraudarea alegerilor si nu in ultimul rand ministerul de interne se ocupa intamplator cu controlul sectiilor speciale de votare.

Inlocuirea Ministrului de Interne plutea in aer de cateva zile, Mafia transpartinica strange randurile in jurul "coconului" de la Cotroceni, protectorul parazitilor financiari care ronztaie linisiti bugetul de stat. Se pregatesc fraude pe toate planurile, apa, aer si uscat, caderea lui Basescu inseamna automat exterminarea lor deopotriva. Basescu contraataca cu toata forta letala din dotare .Vom avea alegeri si revolutie la pachet , doar e criza si oferta trebuie sa fie atractiva. A dat semnalul catre fortele de represiune:"puneti mana pe arme" , prima victima nevinovata la Braila,t inut fortat intr-un spital fara dotarea necesara interventiei s-a sfarsit fara lumanare in urletele mamei sale tarata pe holurile spitalului judetean de trupele canibalice ale regimului neofascist Basescu. "Evenimentul" de la Braila nu a fost o simpla intamplare, el face parte din scenariul apocalitptic pe care "administratia prezidentiala" il are pregatit pentru apararea redutei Cotroceni. El a fost mediatizat intocmai pentru a sensibiliza si teroriza opinia publica ajunsa in pragul disperarii. Un detaliu mai putin comentat, cei care au tras la intamplare erau toti mascati si au fost "identificati" ca forte de politie ceea ce nu corespunde intocmai adevarului. Sunt tripe speciale care fac parte din unitatea speciala "ZEUS" , care ationeaza din umbra dar sub aripa SPP. In al doilea rand ce forta de poltitie cerebrala deschide focul ziua in amiaza mare in plin trafic unde victimele colaterale ar fi putut fi mult mai multe . Carambolul regizat face parte din tactica de lupta a interlopilor folositi pe bani grei de fortele raului.
Clanul Basescu incepe "discret" demonstratiile de forta pentru perioada imediat urmatoare. S-au intentit actiunile de santaj, terorizare si amenintare ce represalii de tot felul in teritoriu, s-au dat ordine clare de executie pentru cei care nu se vor indoi in bataia vantului portocaliu , fondurile sunt la discretie, discutandu-se de sume cuprinse intre 800 de milioane si un miliard de euro investiti in campania electorala a neofascistilor condusi de Traian Basescu, a caror unica salvare este "legea martiala" instituita de "starea de necesitate". There will be blood!


Cititi si Razavan Murgeanu cu negrii pe plantatie

17 comments :

Ramona said...

CE DOBITOCI !
Asta se numeste santaj politic .
Acum s-au convins si ei (pdl) ca nu -i mai vrea poporul si isi iau elemente de siguranta ,adica nu conteaza in ce mod si cum,important este sa castige alegerile cu ajutorul ministrului de interne..
Va aduc aminte ca la alegerile pentru PE si nu numai ,primarii pdl(in teritoriu)au folosit autobuze,autocare ,etc,desi au incalcat legea dar cum spune un primar de-al nostru de Brasov "legea sunt eu si daca eu vreau sa sa se construiasca,sa vanda ,etc,atunci toate astea vor fi posibile ".

Marius Mina said...

Ramona stiu tot cu lux de amanunte, acum va fi macel.

Crăciun Florin said...

Punct ochit, punct lovit. Felicitari.

Marius Mina said...

Florine merci, avem nevoie de forta de reactie , de anticorpi pentru infectia Basescu

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala said...

PSD a luat deja o pozitie de forta cerand o reevaluare a pozitiei lui Boc...Asta e o provocare la razboi. Vor iesi de la guvernare.

Crăciun Florin said...

Marius, ai dreptate. La basescianita trebuie sa promovam anticorpii necesari. Daca stam si "ne dam eleganti", vom ajunge sa avem basescianita cronica. Inca odata, felicitari pentru ideile si modul in care le expui pe blog.

Ai vazut, cred, ca am preluat imaginea de la tine si am pus-o la mine. Cu linck. Sper sa nu te superi.

Marius Mina said...

Codrin, eu nu as iesi chiar azi, le-as mai freca nervii vreo 2-3 zile si de-abia dupa as da cu guvernul de pamant.
Nori negrii se aduna ,PDL ar trebui sa caute un helicopter pentru Basescu.

Anonymous said...

@Mina
asa ma mina ai inceput sa gandesti,nu te supara ca te alint cu "ma" dar vad ca asa se obisnuieste intre taranisti

Anonymous said...

B II , 2009-2016.

Ramona said...

Asta-i TARA LU' PAPURA VODA !

dramoleta said...

Cred ca Basescu e in stare de orice pt a ramane la Cotroceni. E in stare sa impiedice chiar organizarea alegerilor.

Anonymous said...

@Mina
mai mina,tu vrei sa fi si independent si cu renta?Stai ma linistit ca stie Olteanu ce face,mai mina sa-i pupati mana ca daca nu era el nici floarea si nici rasputin nu erau in parlament,ce sa-ti fac mai mina daca te trezesti tarziu acum erai si tu in parlament,cate voturi iti trebuiau,vezi,omul ti-a propus dar daca tu te-ai tinut cu coada pe sus

nicole said...

Era clar ca va incerca sa intimideze. Are structura de dictator. Uita insa ca multi vor reactiona dur in fata santajului. Ai dreptate.Se simte parfum de revolutie.

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Va "apara" "democratia" cu orice pret!

Bogdan said...

Am vazut ca savurezi pozele trucate, asa ca dixtractie placuta:

http://hultan.wordpress.com/

VIRGIL said...

Mariusule , tii pe o sticla de visichi ca se pupa si gata ?
Cirmaciul o sa-i cheme , ii pune cu picerele in apa rec si , in numele enteresului national , in numele crizei si alte alea farafasticuri o sa se lase cu pupata Piata Endependentei .
Atentie !
Ma , sa fie visichi d'ala bunu , sa nu fie matrafux.

VIRGIL

Marius Mina said...

Virgile , deocamdata ala "pupatu'" o sa fie Geoana