Sunday, October 25, 2009

De ziua Armatei , Basescu avanseaza in grad alti impostori

O noua mostra de umilinta si lipsa de respect la adresa Armatei Romane sub semnatura celui care ar fi in stare sa o declare prin decret prezidential, pe Elena Udrea, "Printesa Blonda a Romaniei". Basescu numai surprinde pe nimeni cu gesturile sale dezechilibrate mental prin care vrea sa-si recompenseze scursorile care il inconjoara. Si cu ajutorul carora se mentine la putere. Avansarea in grad a unor tradatori aflati de mult pe statele de plata ale PDL a fost receptionata de catre majoritatea celor care mai au puterea sa gandeasca in Romania, ca pe un gest gretos si grosolan. Cu exceptia lui Anghel Iordanescu, care si el la randu-i si-a obtinut gradele prin merite altele decat militare, civilul (sau nu?) Nicolae Ontanu, fost secretar PCR cu propaganda, fost secretar executiv PSD si Gabriel Oprea , un shmenar mai apropiat de ELena Udrea decat Cezar Preda , fost subofiter de intendenta, facea trafic cu efecte militare si conservele de la gura soldatului roman, pe vremea impuscatului , ajuns la putere prin influenta clanului Udrea -Cocos. Un individ libidinos , care peste noapte a devenit profesor universitar doctor, conducator de doctorat al stiinţei militare romanesti in tandem cu Elena Udrea. Un complice al acesteia care sacosele cu spagi de un milion de euro oferite pe sub masa de la "Trei Cocosi" (restaurantul in parcarea caruia Elena Udrea, in crize de isterie galopanta, ii spargea oglinzile de la Mercedes lui "domnului" Cocos. Pentru simplul motiv ca nu corespundeau standardului stabilit in grila de spagi si comisioane a tripletei . Stau si ma intreb , daca refuzau milionul de euro, la ce valoare se ridicau donatiile sub forma de spaga , pentru trafic de influenta in combinatiile cu terenuri si cladiri RAPPS manevrate de clanul Udrea -Cocos?
Aud ca se pregatesc noi tradari in PSD, un alt primar cu notorietate , banuit de mult ca ar fi santajat de Basescu, se pregateste sa sara in tabara adversarului lui Geoana. Sincer sa fiu, nu pot garanta intr-un procent credibil, faptul ca Geoana este intr-adevar adversarul lui Basescu, dimpotriva.
Si apropos Miss Roberta, noua portavoce a disperarii, putin prostuta dar simpatica privita din spate, il acuza pe Geoana ca foloseste drogati in campanie. Recomand leadershipului PDL in frunte cu Traian Basescu sa-si testeze antidrog progeniturile , cu siguranta vor avea mari surprize .
Gabriel Oprea, a fost protejatul grupului de la Cluj, avansat recent in grad de Basescu, suspectat a fi „inventatorul” miliardarilor frati Negoita, care ar fi, de fapt, un paravan al afacerilor fostului prefect de Bucuresti si ministru al administratiei, in guvernarea Nastase. Oprea a reusit,in complicitate cu famiglia Udrea-Cocos, sa puna mana pe suprafete uriase de teren in jurul Capitalei, pe care fratii Negoita au pus, ulterior, bazele unor afaceri de sute de milioane de euro, precum Rin Grand Hotel etc. Stapanul actual al Ilfovului, Oprea este cel care l-a decapitat de la sefia judetului pe baronul Constantin Bebe Ivanovici (cu sprijinul unor grei din SRI) un adversar al lui Vanghelie, cel care a incercat degeaba sa-si adjudece Internele . Surse din interiorul PSD spunca Oprea va fi implicat foarte curand intr-un scandal de proportii .
Despre Elena Udrea, las placerea Q Magazin sa o caracterizeze :
La 35 de ani a fost consilier general, consilier prezidential, deputat, om de afaceri si, iata, ministru. Un CV impresionant, grefat pe o activitate deloc impresionanta. A ramas celebra pentru relatia suspect de buna cu Traian Basescu, pentru transformarea Norvegiei in republica, pentru crosetatul in direct la televizor, pentru datul cu mopul in campanie ori pentru imaginile din presa tabloida, facand plaja la Mamaia sau pe Coasta de Azur. Alaturi de Monica Ridzi, Victor Ponta, Roberta Anastase si altii ca ei, Udrea dovedeste ca poti ajunge foarte sus fara sa excelezi in niciun domeniu, cu atat mai putin in cel care ti se incredinteaza ca sa ai realizari marete. La fel cum era in Consiliul General sau la Cotroceni, Udrea va deveni pata de culoare a unui guvern despre care multi spun ca prinde contur, dar un contur trasat cu creta, pe asfalt, in jurul unui cadavru politic.

Udrea si Cocos: profit de 60 de milioane de euro pe mana lui Basescu

2 comments :

Matilda said...

Foarte bine, trebuie scris tot ce se ştie despre famiglia Băsdoi, să afle oamenii, să voteze în cunoştinţă de cauză !

Anonymous said...

...impostori ?! Cine ? ontzanu. iordanescu si celalat Limbric ?
Pai stimate domn, astia nu sunt impostori...va rog sa nu jigniti impostorii, pen' ca ne apropiem in mod periculos de "1984" (astia ar fi dubluplusimpostori in limbaj orwallian).
Credeam ca (macar) asemenea gesturi nu mai sunt posibile intr-o tara Eu,NATO,ONU, ... MÃ-SA, dar se pare ca DA, e ok, inimaginabilul devine concret/cuantificabil - iar asta inseamna progres.
Apropos, mai stii ceva de meteoritul ala izbavitor ?!
Q