Monday, October 12, 2009

Miron Cozma: ”Basescu mi-a dat trenuri ca sa aduc minerii la Bucuresti”

Miron Cozma, face o declarație ieșită din comun pentru Inpolitics, anume că actualul președinte i-a pus la dispoziție trenuri pentru a aduce ortacii la București, în timpul uneia dintre mineriade. La fel de exploziv, Cozma își mărturisește regretul că nu l-a debarcat cu forța, în 1990, pe Ion Iliescu, deși oamenii săi înconjuraseră Palatul Cotroceni și Guvernul.
„Înconjurasem Cotrocenii, Ion Iliescu nu mai putea să mişte"
Miron Cozma mărturisește că regretă faptul că nu şi-a însuşit funcţia supremă în stat la primele mineriade. „Înconjurasem Cotrocenii, Ion Iliescu nu mai putea să mişte. Înconjurasem guvernul. Era o nimica toată să fiu preşedinte. Am crezut că sunt eu prost ca să fiu preşedinte, credeam că pentru asta trebuie să fi un semizeu. Acum regret că nu am făcut-o. Când văd ce caricaturi vor să fie preşedinţi părerea de rău e din ce în ce mai mare", ne-a dezvăluit Miron Cozma. Totodată, Cozma a explicat că nici nu vrea să audă de un eventual sprijin electoral acodat prezedintelui în funcţie. „Băsescu e la fel de vinovat ca Iliescu pentru mineriade. O dată, Băsescu mi-a dat trenuri pentru a ne deplasa cu minerii la Bucureşti. La ultimele mineriade a refuzat. Cu alte cuvinte, dacă primele dăţi i-a plăcut să venim la Bucureşti, la ultimele mineriade nu-l mai aranja. Niciodată nu o să îl ajut electoral", a tunat Miron Cozma. (inpolitics)

2 comments :

Matilda said...

Evident, cum puteau ajunge atîţia mineri în Bucureşti, dacă nu-i ajuta cineva ? Nimic nou sub soare, mulţi bucureşteni ştiau asta, dar, printr-o stranie amnezie, l-au votat pe Băsescu şi la primărie şi la preşedinţie !

Marius Mina said...

I-a mintit frumos , are talent de escroc international