Tuesday, October 13, 2009

Pechinezul Boc schelalaie in plen



Emil Boc isi exerseaza capacitatile de fost secretar cu propaganda al defunctului PCR, de la tribuna Parlamentului Romaniei se adreseaza disperat romanilor. Asigura cu pumnul proletar strans , ca "reforma va merge mai departe si nimeni nu o va putea opri".Reforma prin care Romania a devenit un club de noapte patronat de Traian Basescu si Elena Udrea, de Monica Iacob Ridzi si Elena Basescu. Guvernul Boc a venit cu ordonante de urgenta demne de cartea recordurilor, care a schimbat Romania intr-o semidictatura de tip sudamerican, in care presedintele face ce vrea, atunci cand vrea si cu cine vrea. Guvernul Boc trebuie sa ne lase , Traian Basescu trebuie sa ne lase . Caderea acestui guvern corupt si incompetent este iminenta , un semnal catre Cotroceni ca zilele rezidentului temporar Traian Basescu sunt foarte bine numarate. 22 noiembrie si 6 decembrie vor fi fatidice pentru schimonoseala politica instalata in Romania odata cu accesul lui Traian Basescu la functia suprema in stat.Am senzatia ca toata situatia post motiune ii va crea lui Basescu o noua platforma de campanie aruncand vina pentru haosul in care guvernul Boc a aruncat tara pe cei care au pus umarul la daramarea guvernului. E capabil sa-si bage mama in spital si sa-i recite poezii post mortem, este personajul pentru care regula vietii a devenit de mult "everything goes for a good cause".

4 comments :

nicole said...

E capabil de orice! Cum reusim sa scapam de el? Exista posibilitatea de a-l suspenda din functie pe base inainte sa incerce el sa dizolve Parlamentul?

Paul said...

Basescu este "suspendabil" pentru fals in acte la numirea lui Blaga. Blaga a fost numit ministru pentru a-l "inlocui pe minstrul DEMIS Dan Nica" ... scrie in documentul semnat de Basescu. Nica a fost REVOCAT nu DEMIS! Basecu a facut acest fals la numirea lui Blaga sa eludeze legea. Un ministru revocat poate fi inlocuit numai de un ministru "plin" (deci nu interimar) la propunerea parlamentului daca prin numire se se schimba componenta politica a guvernului. Da, un ministru DEMIS poate fi inlocuit cu unul interimar la propunerea presedintelui, ceea ce explica falsul lui Basescu si incercarea lui sa il convinga pe Nica sa-si dea demisia.
Nu inteleg ce asteapta PNLul? Mai sunt putine zile in care Basescu poate fi suspendat (vreo 10 la numar daca nu ma insel). Un presedinte poate fi suspendat cu nu mai tarziu O LUNA inaintea alegerilor prezidentiale.

Marius Mina said...

Paul, sa vedem ce se va intampla maine odata cu nominalizarea lui Klaus Johannis

Anonymous said...

De fapt, sunteti partizan. In Romania nu PDL a instituit o dictatura a ineptiei guvernamentale, ci PNL. Trebuie sa ii amintesc pe Vosganian, Nicolaescu, Remes, David, Chiuariu, Orban (prezentabil, da' cam atat), Cioroianu (intelectual, dar incapabil in misia incredintata)?
Nu, domnul meu, in Romania nu partidul conteaza. In Romania nu exista o societate civila reala, de bagat in seama. Romanul e un analfabet politic, care chiar crede ca tara se schimba "de sus in jos". In 2004 si-a pus speranta ca Basescu va face, va drege, fara sa stie care sunt, in fapt, atributiile presedintelui Romaniei. Liberali, social-democrati, libela-democrati - toti o apa si-un pamant. Pentru ca sunt, cu totii - unii fara sa-si dea seama - tributari lipsei mentalitatii politice europene (echivalindaici european cu o corectitudine macar aparenta).