Sunday, October 11, 2009

Scenariu: Năstase sef la deputati , Basescu suspendat pentru viol de consitutie


Miss Roberta a preluat tehnica comunicarii de la sefa de harem. Ea declara intr-un interviu acordat mediafax ca planul opozitiei prevede miscari apocaliptice pentru Romania. Dupa caderea guvernului Bock urmand sa fie demisa de la sefia Camerei Deputatilor pentru repetate abuzuri in serviciu coroborate cu elemente care au implicatii juridice si suspendarea lui Basescu pentru incalcari grave (viol in grup) ale constiutiei. Pe timpul suspendarii vor fi deblocate toate dosarele care privesc atat familia cat si colaboratorii apropiati ai sefului statului , in frunte cu Elena de la Turism , Mediu si Siguranta internationala a conturilor . Chiar propuneam in urma cu doar cateva zile ca singura solutie spre rezolvarea crizei, suspendarea teroristului de la Cotroceni si punerea sa pe o linie moarta de unde sa revina odata cu toamna lui 2035.Daca se va confirma ipoteza Robertei as avea sansa sa recunosc cu mana pe inima ca asistam la o miscare foarte tehnica gandita de opozitie .Restul numai conteaza, Base boxeaza(cu umbra).
Intre timp , Emil Boc, baiat destept cu un IQ care nu-i depaseste inaltimea, aproba pe banda rulanta ordonante pentru zile negre. Bocule sa nu te puna astia sa dai banii inapoi ca vinzi tot Clujul cu pedeleu cu tot si tot nu vei putea acoperi cautiunea.
"Premierul a cerut miniştrilor să verifice care dintre măsurile pentru perioada următoare trebuie promovate prin ordonanţe de urgenţă, iar mai mulţi miniştri au pregătit deja o serie de astfel de acte normative. În aceste condiţii, este posibil ca Guvernul să se reunească, luni, în şedinţă pentru a aproba ordonanţe de urgenţă, înainte ca Parlamentul să se pronunţe prin vot asupra moţiunii de cenzură iniţiate la adresa Cabinetului", au declarat Mediafax surse oficiale.

4 comments :

Matilda said...

Trebuie să-l îndepărtăm de Cotroceni, dar nu să-l trecem pe linie moartă, ci pe linie penală !

Marius Mina said...

Matilda, tot una este...suspendat intra in asumarea raspunderii penale pe toate faptele din ultimii 15 ani, de la flota la rapirea din Iraq si furaciunile ultimilor 5 ani .

Toma Necredinciosul said...

Domnule Mina,
sa imi fie cu iertare daca gresesc dar imi pun o intrebare:
Oare nu cumva noua veste despre cancerul mamei lui Basescu este doar asul lui din maneca sa stoarca lacrimi si voturi de la votantii mai "sensibili"?
Motivele suspiciunii mele:
-In urma cu 1-2 saptamani basescu "intindea" hora cu studentii de la Cluj, lucru greu de facut cand ai asa un necaz in familie (sau poate ca pentru un om ca el ...)
-dupa afirmatiile lui, basescu s-a operat de HERNIE in Austria. Sa cred ca mama lui nu merita sa fie tratata de CANCER intr-o clinica occidentala.
-azi se face o singura operatie in spitalul unde este internata mama lui, este operata doar dansa. Restul operatiilor au fost reprogramate (ce noroc pe bietii pacienti suferinzi de cancer) asa ca prin salile de operatie "umbla" azi un numar f redus de personal a caror "tacere" e usor de cumparat si pot tine secretul unei "operatii care nu a avut loc".
-Basescu a citit la Divertis o poezie despre "moartea mamei" ... e o exagerare asa cum numai cei care mint o fac. Nu era mai potrivit niste versuri despre "suferinta mamei"?
EU PERSONAL CRED CA E TOTUL O MINCIUNA ABJECTA NASCUTA DIN DISPERAREA UNUI TICALOS CAND SE VEDE INCOLTIT. Nu degeaba a primit titlul onorific de CANALIE PERFECTA

Marius Mina said...

Toma, scenariul este foarte plauzibil,Basescu si-a omorat si mama in scris pentru voturi