Sunday, January 10, 2010

Antonescu: Trebuie să rezistăm în faţa imposturii -PNL -Opozitia Radicala


7 comments :

Anca said...

Multumesc frumos, Marius. :)

Marius Mina said...

Anca , n-ai ptr ce, it's on the house!

Matilda said...

Acum întreg Partidul Liberal trebuie să-l susţină pe Crin Antonescu, pentru că el este speranţa atîtor romani sătui de partidul-stat al lui Băsescu.

Marius Mina said...

Matilda, si eu cred la fel.

Anonymous said...

TERORISTI AL QUEDA ,ELIBERATI IN ROMANIA INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA " NIPON PRESS.

ZIARISTUL ROBERT HORVATH -DEVA UN PERICOL PENTRU CLICA BASESCU.
Dupa creiarea scandalului ICR New York prin chemarea politiei americane la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica organizata de Patapievici, dupa desconspiratea lui Tismaneanu ca agent al securitatii prin documente noi. dupa preluarea scandalului mafiei armamentului si atentionarea ambasadei USA si a institutilor specializate despre contrabandei de arme romanesti serviciile au intrat in alerta maxima. Sa incercat si reusit aproape complect izolarea unei voci a adevarului. Ziarele principale care se proclama campioane ale libertatii sterg automat toate comentarile iar pe blogul politic doar cateva voci curajoase si demne
accepta randurile sale. Cotidianul, Curentul,Gardianul, Romania Libera, Evenimentul Zilei anunta oficial ca pe blogul lor comentariile ziaristuluisunt sunt nevenite. Dupa anuntarea unei manifestatii organizate impreuna cu Uniunea Internationale a Jurnalistilor la care vor participa sute de jurnalisti americani si reprezentanti ai presei internationale in aparare presei romanesti amenintate cu dusparitia in cenzura a devenit totala atingand si teritoriulAmerican. Iata un raspuns tipic al asa numitei presei infiltrate de noua si eterna securitate.:
Ne pare rau, dar dvs. nu mai puteti posta comentarii pe acest site.
Daca dvs. considerati aceasta ca fiind o eroare, va rugam sa luati legatura cu administratorul acestui site.

Copyright © 2005 New York Magazin. Toate drepturile rezervate.

Imediat dupa anuntarea faptului ca autoritatiile faranceze ca urmare a scrisorii adresate Pesedintelui Frantei Sarkozy, au inceput ancheta in legatura cu crima comisa de Basescu in portul Rouen ( incendierea a 22 de vapoare pe timpul cand era capitan de nava) majoritatea blogului politic romanesc au anuntat ca randurile ziarisrtului sunt neavenite. Blogurile care se bat in piept ca ROXANA IORDACHE, MARIUS MINA, ANDREI BADIN refuza de ierI aceasta voce a adevarului.
Pe langa toate acestea apar diferite voci "independente" care scriu articole memorabile prin inbecilitatea lor. Se remarca in acest sens T. Morar si T.Ungureanu. Servicile plaseaza articole informatIve si in provincie. Iata un exemplu al " inteligentei" sau lipsei complecte de inteligenta ale serviciiloe secrete. Iata un fragment tipic de manipulare ,dezinformare si diversiune securista :
Spionul "Deva" pregăteşte o revoltă anticomunistă la New York , Artistul" 007
'Este acuzat că a fost spion român "plantat" în SUA care, după încetarea "Războiului rece", s-a trezit fără misiuni şi obiectul muncii. El se prezintă ca artist din diasporă cu pseudonimul "Deva". Spune că numele a fost inspirat de oraşul din România în care s-a născut.'
http://hunedoreanul.gandul.info/eveniment/
PENTRU CEI CARE MAI SPERA IN CADEREA LUI BASESCU VA ROG SA CITITI UN ARTICOL CARE VA CUTREMURA PALATUL COTROCENI DIN TEMELII. -TERORISTI AL QUEDA ,ELIBERATI IN ROMANIA INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA " NIPON PRESS. Acest articol va aparea pe Robert Horvath -Deva Blog si in presa internationala in cateva zile.
Pentru a urmari adevarul ascuns si cenzurat in Romania deschideti"
http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/ DEVA

Anonymous said...

Am ascultat toată conferinţa de presă şi mi-a mai venit inima la loc. Era cam multă tăcere, la vârf mă refer, şi mă gândeam că bătălia electorală devenise subsidiară bătăliei din Parlament.
Da, astea sunt cuvintele, asta e atitudinea! Carthago delenda est! Să piară fiara! Fără prizonieri!
Fără milă pentru trădători!
Doar nu degeaba am strigat, atunci:
ori învingem, ori murim!
Şi, Marius, concentrează-te pe chestii serioase, lasă-le dracu' de ştoarfe provocatoare, gen "M(u)ia" nu merită neuronii pierduţi, nici măcar degetul ăla scăpat (în tastatură... sau, mă rog, în ce-o fi fost el scăpat!) nu-l merită!
Deşi, ce să zic, când e vorba de onoarea de... Poate trebuie...
Ia imaginează-ţi-o niţel pe lesbiana aia (cel puţin după obiectul declarat al adoraţiei sale)! Nu că aduce bine de tot cu Pora?! Şi nu-i aşa că nu merită?
Carthago delenda est! Asta da, merită!

Marius Mina said...

Toni, merita una mica, cu pick hammerul.