Thursday, January 14, 2010

Prigoanele PDL pregatesc o noua frauda electorala, in Colegiul 1

Liderul PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat că a sesizat Biroul Electoral cu privire la tentativa lui Honorius Prigoană de fraudare a alegerilor din Colegiul 1 prin utilizarea unor acte de identitate ale unor persoane pe care le-ar fi plătit staff-ul său pentru a nu se prezenta la vot. Şeful de campanie al lui Radu Stroe a făcut un apel public la Poliţia Română "să intervină şi să ia măsurile legale necesare" pentru a împiedica "furtul electoral pe care îl face familia Prigoană sprijinita de PDL"

"Îmi place să cred că această acţiune de falsificare se face fără complicitatea celor din poliţia naţională. Cer Poliţiei Naţionale să intervină şi sa ia măsurile legale pentru impiedicarea acestui furt electoral. Am sesizat BEM şi am cerut să se permită instalarea în fiecare secţie de votare a unui copiator color în aşa fel încât actele de identitate ale votanţilor din Colegiul 1 să fie scanate. Precizez că toate copiiile actelor de identitate vor fi predate BEM şi organelor abilitate, ele nefiind elemente de uz în bătătlia politică", a declarat Chiliman.
In afara acuzelor de premeditare a fraudei pe baza actelor false de identitate , au fost prezentate si probe de mita electorala prin impartirea de pachete cu alimente si bani cetatenilor din colegiul 1. Este vorba de cca 15000 de astfel de pachete care se distribuie deja si urmeaza sa fie distribuite pina la alegerile din 17 ianuarie.

Prigoana Sr. risca totul pentru bunastarea sociala a fiului ratacitor, chiar si libertatea unor tineri nevinovati pe care ii foloseste pentru distribuirea pachetelor . Mai Prigoana, mai cocalarule esti deja batut de D-zeu, mai vrei o portie ? Nu iese frigotehnia din tine inca patru generatii...
Basescule i-ai adunat in cloaca pedelista dupa chipul, tinuta morala si caracterul tau . Incecati sa repetati suveica de la prezidentiale , sa convingi Romania si Europa cum ai ajuns presedinte cu 35% . Furaciunea o sa va iasa curand , prin piele. Mama voastra de infractori !

Din partea celor care au primit deja pachetele cu alimente din partea candidatului Honorius Prigoana ,transmit pe aceasta cale multumiri :
Fundatiei Silviu Prigoana
Fundatiei de Management si Economie
Pastorului Pavel casa de rugaciuni "Vino la Issus"- din str Soveja, Sect. 1




16 comments :

Doru said...

Tampitelul ala mic , Honorius Gonorius Prigoana...cu mintea inghetata de la atatea droguri usoare si viata de noapte...oamenii seriosi nu isi mai gasesc locul din cauza imbogatitilor astora care fura din bugetul statului...nu se inteleg acum pentru ca sigur sunt multe afaceri la mijloc...asta face PDL ul ...fura bani din tara si ii cheltuie in America cu copii lor....pe cica burse si distractii...iar noi muncim ca prostii sa ii tinem in spate si sa ne numaram maruntisul ....fir-a-ti ai dracu de spurcaciuni

Brad said...

Nimic nou sub soare - evident ca strigoanele vor folosi tot arsenalul pentru fraudarea alegerilor ...

Una buna - la interviul cu dan diaconescu, a fost intrebat cati ani are fra-su (18, daca-am retinut) si cand are de gand sa intre si asta in politica ...
Gunoiul asta mic mi-a parut destul de agil - dar se stie ca sluga de diaconescu pune intrebari "grele" convenite inaintea interviului...

Marius Mina said...

Brad, se duc toti cu temele facute la tembeliziunea lui OTV, e pe cash, nu degeaba.

Anonymous said...

Aveţi o Leapşă, d-nul Mina:
http://sfinx777.wordpress.com/2010/01/15/ce-am-invatat-in-2009-leapsa-cu-care-m-a-blagoslovit-an-ul-nostru-al-romanilor/

Anonymous said...

Tell me something I wouldn't know... Listen:
În sâmbăta morţilor, înainte de turul 1 la preş., ghici cine împărţea în curtea unei biserici din cartier sacoşe cu pungi de făină, de zahă, de mălai şi sticle de ulei?! Pentru 10 puncte.
Şi, între tururi, am primit chiar eu, la o intersecţie, dintr-un portbagaj, într-o altă sacoşă, cu o pelerină de ploaie cauciucată, o căciuliţă, o apărătoare de urechi şi un fular din poliester.
Pentru alte 10 puncte, poţi să-mi spui ce culoare aveau?!
Dar nu mita e cea mai gravă problema, furăciunea e!
Dacă şi-acum ne fac, fuck! Mă mut! Cu "f", evident!
Ce-o să facă Poliţia, dacă nu ce-a mai făcut? Că e în subordinea lui Blaga, nu a lui Chiliman. Iar aia comunitară, mă "leşi"!
Chiar nu se pot strânge o mână de hotărâţi în comisiile alea pe care le numeri pe degete?!
Chiar nu există nimic la bază?!
Chiar nu se poate face o coaliţie anti-fraudă care chiar să reziste?
Ce ne trebuie? Un Eliot Ness?
Comisarul Moldovan?! Vigilantes?! Garda Civilă?! Garda de Fier?!
Că aşa au apărut şi ăia, de la prea multă furăciune...
Ochii pe el şi mâna pe portofel!
Adică pe ei, pe mama lor!

Anonymous said...

Toni stai linistit,va facem si acum

Marius Mina said...

Toni, stai linistit, vor incerca sa fure ca la prezidentiale ,acolo n-au ciupit decat vreo 10% . Numai ca acum , in Colegiul 1, le va fi foarte greu.vor fi filmati si verificati toti cei care par din afara zonei plus cartile de identitate. Asa s-a furat la greu.Altfel cum iti explici prezenta la vot in anumite sectii de votare de 99%? Asa au procedat si la nivel de tara la turul 1 si 2. Altfel am indoilei ca Basexu intra in turul doi.

Anonymous said...

Anonymus e destul, nu mai trebuia să adaugi nimic!
Iar de făcut, dacă încă nu ţi-ai dat seama, te ajut eu: te faci singur! Dacă-ţi place, fă-o, nene, la tine-n baie, ai şi chiuveta la-ndemână! Să te limpezeşti, cu mâna pe care-o preferi! În caz că le ai pe amândouă şi nu poţi să te hotărăşti, bagă-ţi capu' la apă rece, asta te trezeşte sigur!
Dar, cum probabil eşti scorpion şi sinuciderea e o moştenire horoscopică, mi-e teamă că nimeni nu te poate ajuta...
Mai vorbim peste două luni, când n-or să mai aibă nici un chior cu care să te (răs)plătească!
Îmi pare rău, Marius, dar trebuia să zic ceva, în self-defence!
Tu, fii vigilent! I trust you, man!

Anonymous said...

de ce nu spui in mortii matii si de frauda electorala facuta de chiliman si stroe in scoala din colegiu cu ghiozdane si alte atentii

Marius Mina said...

anonymus, o sa vedeti in mortii vostrii ce va asteapta ..

Ada Rus said...

Ce-am putut ajunge... Băsescu a reuşit să instituie şi fraudarea vederii limpezi asupra realităţii. Dramatic!

Marius Mina said...

@Ada Rus, asta e tara , frumoasa dar locuita ....

Marius Mina said...

@Sibila, merci , poate dupa 17 ianuarie , deocamdata sunt prins in alte probleme mult mai importante.

Anonymous said...

Tocmai din motivele evidentiate de tine, dupa o gramada de vreme, am decis sa ma duc personal, ca reprezentant PNL, intr-una din sectiie "grele" ale colegiului !

Marius Mina said...

@Vlad, bravo, ar fi bine sa se implice toata lumea, stati cu ochii pe ei. Aveti grija la buletine si adeverinte de identitate. cateva mii de falseturi pe zona colegiului 1

Anonymous said...

Marius Mina, nicio grabă... pe ei pe mama lor de şobolani ! Iartă-mă, Doamne, Doamne, că mă ştii...
Asta voi face şi eu, nu-i slăbim, trebuie să recuperăm ţara din ghearele cretinilor.
stimă şi respect pt tot ceea ce faceţi, d-le Mina,
Sibilla