Tuesday, January 5, 2010

Remus Cernea ,o portocala verde

Desi legea electorala e publicata de mult(+ amendamentul d-lui Buda de la PDL) , Remus Cernea sesizat abia acum CCR-ul asteptand decizia telefonica a lui Basescu. L-am suspectat pe individ inca dinaintea inceperii campaniei electorale ca joaca "mana moarta" pentru delicventul de la Cotroceni alaturi de multi altii, Duda si Dr. Oprescu , doar doua exemple. Ecologistul care isi dorea o lesbiana atee la justitie si legalizarea drogurilor pentru tineret intra din nou in jocurile puterii amenintand cu plangeri la CEDO (So what??). Toate bune si exotice de cand Remus s-a mai copt putin. Verdele a devenit o nuanta pala de portocaliu. E vremea rece si citricele te tin la adapost de foame si aviara gripa .Altfel cum va explicati mutatiile genetice din campanie ale ecologistului care din lipsa de fonduri a batut palma cu PDL-ul lui Basescu ? Ecologistii D-lui Cernea au cedat in favoarea PDL locurile de observatori in majoritatea sectiilor de votare, dubland astfel numarul oamenilor fideli cauzei PDL in majoritatea sectiilor. Concluziile le trageti singuri.

2 comments :

Anonymous said...

se vedea cu ochiul liber din campanie :))
ce e atat de greu de vazut si de analizat? se observa imediat cine joaca portocaliu :))

Anonymous said...

Chestia cu dreptul la a candida reiesa din textul legii. Banuiesc ca nenea Remus nu a citit legea abia acum...

Exista si alte conditii restrictive:
- varsta
- lipsa interdictiilor civile
- integritate mentala
- cetatenie

Aaaaaaa... daca legea e stupida, asta e alt subiect... Dar ea nu e stupida din ziua in care nenea Remus s-ar gandi ca mai exista un loc in care poate candida.

Si am si eu boala pe el pentru ca in loc sa isi canalizeze resursele intr-o directie in care ar si produce efecte, le dilueaza in afise si discursuri fara audienta. A scos 65.000 de voturi si a depus 220.000 de semnaturi pentru candidatura la presedintie. Asta spune tot. Si il transforma in ipocrit si fariseu, compromitand astfel si tema pe care propovaduieste...

Iar acest ultim element este cel care ma ataca cel mai tare...