Thursday, April 15, 2010

Agentia Nationala de Integritate pe topogan

Cele mai importante articole din legea functionarii aparatul de teroare pus in functiune de cerberul ratacit in tranizitie ,Monica Macovei, au fost declarate de catre Curtea Constitunionala din Romania drept anticonstitutionale.Institutia condusa de inculpatul Catalin Macovei isi merita pe deplin autodizolvarea chiar daca fortele interesate vor incerca sa mentina in viata acest avorton propagandistic al putorii portocalii.

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Cătălin Macovei si secretarul general al acesteia,Horia Georgescu se aflau pina la preluarea institutiei sub aripa Cotrocenilor, in atentia DNA. Primul pentru fals in declaratii, sanctionat de art.292 Cod Penal iar al doilea are mai multe dosare penale.

3 comments :

Anonymous said...

Deci cei 2 erau anchetati de DNA. Doamne, in tara asta, daca nu ai dosare penale, nu existi.
P.S. Cred ca ti-am ratacit un comentariu la mine pe blog, fara intentie:)))
R.L.

lucia said...

Si daca existi,ti se fabrica dosare penale...

Marius Mina said...

Basescu nu ar fi fost la putere astazi daca nu s-ar fi practicat din greu jocul indosariatilor. Luati la bucata , fiecare ministru sau sef de servicii,interne sau externe, STS, 0215 , penalii lui Blaga de la Interne, etc...toti santajabili cu dosare penale.Altfel nu i-ar fi putut controla total.