Tuesday, April 20, 2010

Paianjenul Basescu si Viespea Blonda

In ultima perioada , informatiile despre accidentele sanguine din interiorul plantatiei de portocali din Aleea Modrogan circula fara permis .Tensiunile se simt si se vad in ciuda interdictiei pe sticla remisa de Basescu prin gura purtatorului de mesaj , hopamiticul Emil Boc.
Sondajele reale au ciuruit gonflabila de zile negre a lui Basescu, trendul PDL coboara sub 22% in valoarea de piata , inflamand glanda prezidentiala . Pina la Conventia Nationala , partida udrelor va fi cel mai probabil impusa pe masa de lucru , in ciuda eforturilor veteranilor de a o bloca in mantinela pina la Congres. Basescu a simtit pericolul si iese pe contraatac aparandu-si protejata cu pretul unei implozii iminente la baza partidului . Jocurile nu sunt inca foarte clare , mai ales ca in urma presiunilor , unul dintre greii tripletei, Vasile Blaga , lasa impresia ca se distanteaza de aripa dura , ingrosand grupul trantorilor , in cuibul de viespii , controlate orgasmic de matca blonda.
Consultarile de la Cotroceni , un joc manipulativ in scopul distragerii atentiei publice de la dezastrul general dar si prelucrarea din spatele usilor inchise a lui Emil Boc pe care il suspecta de alianta tacita cu grupul BVB. Dupa prezentarea probelor in acuzare , Basescu l-a asigurat pe Boc de sprijinul sau in continuare . Remanierea este iminenta insa pozitia Elenei Udrea ramane intacta , alaturi de Boc, executantul de serviciu al ordinelor acesteia. Totul cu pretul dinamitarii PDL. Asa se justifica si rostul producerii avortonului independent cu patru stele care eventual ar putea prelua o halca importanta din ce ramane in urma fractionarii partidului prezidential. Lasand gruparea veteranilor PD , in offsaid , undeva pe langa marja de eroare.
Traian Basescu si-a demonstrat abilitatile de paianjen veninos, fata de trantorii supusi , i-a sedus si folosit pina cand utilitatea acestora devenea mult prea riscanta. Acum si-a delegat atributiunile catre matca blonda de Plescoi. Ambitioasa si insetata de putere, cu intepaturi 100% letale pentru amatorii de senzatii tari, care incearca sa-i tulbure existenta.
"Matca (Regina viespilor) este o suverana trufasa, cu un apetit sexual nemasurat, dublat de un comportament pe deplin libertin.Viespea parazit isi alege cu grija victimele, prefera insa paianjenul. Daca il inteapa, paianjenul isi va petrece ultimele ore din viata construind un cocon din matase care va deveni casa asasinului sau. Cand paianjenul termina de construit gogoasa de matase, viespea isi omoara victima. Apoi isi ia locul linistita in casuta nou formata, la siguranta, imprejmuita de panza de paianjen a victimei sale. Ea se imperecheaza fara opreliste cu cat mai multi masculi pentru a maximiza astfel numarul de urmasi. La inceput suverana va alege se eclozeze un numar relativ mic de soldati care sa o ajute sa-si exinda si consolideze cuibul-colonie. Cand numarul supusilor creste, regina se va dedica doar secventelor lungi de dragoste . Aceeasi regina, are capacitatea de a inmagazina in propriul corp adevarate rezerve de material necesar inmultirii pentru zilele grele cand masculii disponibili dispar de pe radar. Aidoma unei banci de material reproductiv, strange bani si actiuni albe pentru zilele negre si racoroase care o asteapta ."

1 comment :

gala said...

Imi place prima parte a postarii (cea cu 22%),imi da o stare de confort sufletesc... :)
Dar chestia cu viespea...nu poti schimba nimic?!? Viespile nu au "nas"? N-am putea sa i-l gasim? :P