Friday, May 20, 2011

Corneliu Coposu, 97 de ani de la nastere

A ramas in istorie supranumit Presedintele Moral al Romaniei. A trait demn si ne-a parasit cu aceeasi demnitate si modestie. Din pacate, mostenirea lasata de Seniorul Coposu , a inghetat in momentul despartirii de oglinda vie a calvarului romanesc. Ne-au ramas doar arhivele holocaustului comunist din care tragem concluzii tarzii .

10 comments :

V said...

Felicitari marius ca ti-ai amintit de Corneliu Coposu!
Ar fi trebuit sa fie o sarbatoare Nationala.
Categoric a fost o personalitate ce a luptat impotriva bolsevismului.

V said...

Ai spus foarte bine holocaustul comunist!
Din pacate nu a fost judecat, si redata demnitatea oamenilor.

Julia said...

Dumnezeu sa-l odihneasca. Multumesc de informatie Marius.
Oare cit de maret sa fii ca OM sa nu te revolti impotriva nerecunoscatorilor si nestiutorilor pentru tot sacrificiul tau? Ma numar printre nestiutori. Si desi l-am onorat prin respectul meu fata de orice opozant al regimului comunist, nu am stiut atunci cit de extraordinar a fost Domnul Coposu.
Viata si activitatea lui ar trebui sa fie in cartile de istorie, nu ale impuscatilor, pete leproase pe obrazul Romaniei!

Syda said...

Bine ca n-a apucat sa vada Romania condusa de Basescu si Udrea
UM MARE OM,UN SENIOR AL ROMANIEI

Anonymous said...

Ce ma doare si mai rau este ca VOI TOTI SUNTETI APROAPE MORTI. Ca v-ati retras in virtual si nu va mai scoate nimeni afara de acolo. Ca ELEGANTA, NOBLETEA sufleteasca si calitatea asta umana sunt pe cale de disparitie in Romania.

Vreau sa va vad pe teren, la fata, live si nu pe net. Cred ca RS a facut cea mai mare greseala cand a scos - din lipsa de bani si pt facilitatea comunicarii, partidul din realitate si l-a mutat pe skype. L-a denaturat cu totul. Este o analiza psihologica de grup, am facut-o dupa o observatie de mai bine de un an.

Nu tre sa murim toti cu Dl. Coposu, ci tre sa-i ducem spiritul si mesajul mai departe. In societate, nu pe net.

Vreau sa va vad la Bucuresti pe toti, live. Cand vreti voi. Sunt convinsa ca gasiti bani sa faceti deplasarea. Vreau sa va vad ca existati. Nici nu mai vb pe net cu voi. Decat in sit extreme.

Dzeu sa-l odihneasca. SUPERIORITATE SPIRITUALA se cheama ce a demonstrat Domnia sa prin UMILINTA si rezistenta. Dar mesajul trebuie dus mai departe de fiecare dintre noi.

Cristina

SimP said...

Mariuse,
blogul tau e o oaza de normalitate.

I-as spune Monseniorului
"Dumnezeu sa-l odihneasca" dar stiu ca nu se intampla pentru ca el numai liniste nu are. De aia ii spun "La Multi Ani!" domnule Coposu. El traieste in noi si odata cu noi. Misiunea lui pe pamant inca nu s-a incheiat,
se impleteste cu a noastra si de aceea el nu are cum sa moara. Purtam in suflet amintirea lui vie alaturi de cea a lui Ion Ratiu, Ticu Dumitrescu, Octavian Paler ...si altii. Cu ei in suflet nu putem avea noi liniste pana nu vom invinge
... si vom invinge pentru ca avem ADEVARUL de partea noastra.
LA MULTI ANI MONSENIORULE!

SimP said...

Peace Men!
Respekt!

SimP said...

SimP said...
Peace Men!
Respekt!

May 22, 2011 12:13 PM

Ha ha ha! Obsedati mai sunteti! Ma simt onorat ca m-ati bagat in seama in asa hal incat sa urmariti blogurile pe care postez si sa imi faceti clone. As vrea doar sa stiu ce am facut de v-am starnit atentia, pe ce buton am apasat? As repeta gestul la infinit.

Laura said...

Paziti-va voi care l-ati sustinut pe Blaga,de azi incep persecutiile impotriva voastra.

Cand politicienii vor avea caracterul lui Corneliu Coposu atunci sa se astepte la o justite corecta

Relu said...

400 de saci cu documente din portul Constanta aduse la DNA Bucresti.Asa se sterg urmele familiei Basescu.
Bucura-te Seniorule ca nu ai apucat sa vezi din nou cum securitatea conduce din nou Romania.
Rusine Voiculescule ca nu-ti dai seama ca inganfarea ta distruge opozitia,declaratiile tale vin din aceleasi surse ca ale lui Vadim,iti place sa fi lingusit si nu vezi cartitele din trustul tau,retrage-te in umbra si fa-ti trustul media un adevarat bastion al opozitiei,ce fac ai tai acum,nimic,Antena 3: o maimutareala,Jurnalul National: reportaje,diete,etc,o Romania Libera ceausista(chiar te-ai lasat pacalit ca Tuca este persecutat de Basescu?),site-ul antena3.ro,au siri in urma cu 3-4 ore fata de Realitatea,uita-te la presa de opozitie de peste ocean,formeaza o echipa de investigatii adevarata,nu o echipa de maimutoi care comenteaza doar stirile,n-au venit cu nimic senzational si vezi ca se aude in targ ca cer multi euro pt anumite aparitii si chiar santaj.Lasa-l pe tanarul Daniel Constantin sa-si vada de treaba,nu-i mai taia elanul cu aparitiile tale gretoase,chiar daca ai idei bune,expunerea lor pe sticla de catre tine le fac neeagreate de catre populatie,nu crezi,ai bani,fa-ti un sondaj sa vezi ce trecere ai la electorat si poate te trezesti