Monday, May 30, 2011

Udrea, arata-ne muschii


"Legea Capitalei" a devenit obsesia Elenei Udrea, ministreasa care incurca si descurca toate combinatiile , da cu DNA si Procuratura in inamicii politici care atenteaza la subrezirea stabilitatii tocurilor sale . Banii bucurestiului au devenit tinta preferata a campioanei nationale in sifonarea bugetului si a fondurilor europene . Dupa conventia PDL in care colportoarea biletelelor roz si-a tras sforile dupa bunul plac, devenind practic primul ministru din umbra si pe fata, transformandu-l pe Boc intr-un figurant penibil si fara replica, animatoarea lui Basescu a pus tunurile pe tot ce misca in dezacord cu capriciile sale. Incepand cu adversarii din partid , pe care ii leaga si dezleaga cum vor muschii ei, pina la cei din opozitie . Una dintre obsesiile Elenei Udrea, a devenit, in ultima perioada , Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Nu edilul liberal ci bugetul celui mai mare sector al Capitalei , ii da insomnii bugetaresei de la "dezvoltare".
O solutie de compromis care va putea limpezi viziunea pentru binele bucurestenilor promovata de fripturista lui Cocos, este potentialul electoral . Daca forta PDL nu s-ar baza doar pe smenuri si terorisme legislative si tranformarea Constitutiei in hartie igienica , Elena Udrea l-ar provoca pe Andrei Chiliman la un duel direct , fie intr-o dezbatere televizata , la ora de maxima audienta, fie printr-o candidatura impotriva edilului Sectorului 1. In cazul in care, Puterea , lipsita de majoritatea necesara aprobarii talhariei, intitulata pervers, "Legea capitalei".
Are D-na Udrea musculatura si greutatea politica necesara unei confruntari directe sau va ramane performanta , ca si pina acum , in probe orale si dosare prefabricate la ordin?. Daca este atat de sigura pe fortele proprii si nu crede in studiile de piata care ii sifoneaza imaginea angelica , o invit pe beligeranta de serviciu, sa -si demonstreze potenta politica candidand pentru binele bucurestenilor, fie la primaria Sectorului 1 , impotriva lui Chiliman, fie la Primaria Capitalei, impotriva candidatului USL. Elena, uimeste-ne , lasa fitele de Bamboo si iesi la turnir, sa-ti vedem procentele .

PS: Nu cumva sa-l trimiti tot pe Murgeanu( ca la Bruxelles) ca te descalific din competitie.

16 comments :

Anonymous said...

Ce gurita are madam Udrea!

Anonymous said...

Nu te risca, Marius. S-ar putea sa câstige. Are o forta fantastica. Trust me. Nu e ea de vina ca cere sa fie premier si este, de facto. De vina sunt barbatii din jurul ei, care sunt molâi și o lasă.
PS: Ca să fiu sinceră, aș face la fel. Aviz colegilor. :)
PPS. Nu stiu insa cum s-ar descurca fata in fata cu alta blonda, ca barbatii cam sucomba in fata ei. Eh, vremea ne este inainte. CC

Bunga-Bunga said...

Ai grija Marius, blonda lui Base si-a pus la punct un serviciu secret personal care se ocupa doar de internet. Vezi s anu te ia ;-)

Marius Mina said...

Bunga- Sa ma ia unde? poate in gura , sa ma scuture putin de praf ;-)

Bunga Bunga said...

Udrea a dat dispozitie, inca din septembrie 2009, unor consilieri apropiati sa creeze un departament "secret" care sa se ocupe cu imbunatatirea imaginii pe Internet a doamnei ministru.

Cei din serviciul respectiv - repetam, e secret, deocamdata restul angajatilor nu stiu de el, nu apare pe state, dar este bine platit, surse indicand chiar banii personali ai doamnei Cocos - trebuie sa frunzareasca zilnic netul si sa caute tot ce apare negativ despre Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, dar mai ales despre Elena Udrea. Apoi trebuie sa porneasca o campanie de comentarii pozitive care sa schimbe sensul celor din articolul cu pricina. Sunt vizate marile ziare cu domenii de Internet, Agentii de presa, bloguri de atitudine care inregistreaza trafic etc. Serviciul cu pricina se afla intr-o alta locatie, nu in cladirea ministerului, de el se ocupa direct unul dintre consilierii personali - Ana Maria Topoliceanu

Anonymous said...

Marius,
la New York cati primari sunt?
Barcelona?
Washington?
Categoric, nu udrea trebuie sa fie primar.
Da nici 6primarii ca la balcanici. :)

Syda said...

Sa participe la locale in Bucureti sa vedem cate voturi obtine si atunci poate vorbi de legea capitalei,pana atunci sa vorbeasca despre problemele buzoienilor

Laura said...

'avem echipa,avem valoare' sa lupte cu Chiliman sa vedem ce valoare mai are cand se vor afisa rezultatele

Stancof said...

Ai dreptate Marius,Chiliman ar trebui sa o invite la o dezbatere tv despre problemele bucurestenilor si vom vedea atunci cat de capabila este madam Udrea

Marius Mina said...

De valoarea lui Chiliman nu-mi fac probleme, dar ce va faceti voi cu Udrea , la 5% din preferintele electoratului?

cristi said...

Udrea nu are nici o şansă în nici o confruntare electorală cinstită. Motivul spus pe româneşte este prostia: şi-a construit o imagine care ar putea să meargă în vremuri normale dar acum se potriveşte ca nuca în perete. Toate inaugurările alea de inutilităţi costisitoare în condiţii de criză enervează cumplit pe aproape toată lumea. De la băbuţa nostalgică şi terorizată de scumpiri până la patronul libertarian supărat că statul îi ia banii şi face tâmpenii cu ei, toţi sunt furioşi. Nu atât de furioşi încât să iasă în stradă, dar ia să încerce madam să candideze pe undeva...

Erwin Nos said...

Bunga Bunga,
sa nu spui la nimeni:
Banca Mondiala plateste MI6 sa verifice blogurile. Actiunea se numeste 3R: RoxaniaReloadedRomania.
cateva fregate decodeaza de pe Dunare continutul blogurilor. Soldatii noii Ordine Mondiale vor face arestari. Cei prinsi vor fi arsi intre coloane!

SimP said...

Muschi? Ce muschi? Unde nu e nici Dumnezeu nu cere, mai Marius!
Cucoana asta ne explica noua pe blogul ei cum a vandut in pierdere terenul pentru care a luat imprumut cele 3 milioane de euro. Pai cum poate fii ministru cu un buget de 1 milion de euro pe zi , cineva care isi baga in faliment propriile afaceri?

Mr. LobaLoba said...

SimP...
esti pervers daca citesi asemenea bloguri,
Ar trebui sa ne povestesti si din Blog de Boc :)

Marius Mina said...

SimP , Udrea da din gura, ca la aia se pricepe de minune, pentru un anumit segment ,retarzii si membrii de partid .Restul, e perversiune cu intentie.

Anonymous said...

Udrea nu merita sa fie primarita,
Oprescu distruge ca un dement bucurestiul...
Mizam pe Chiliman?
O sa fie greu pentru ca va "prelua" niste "contracte in derulare". va avea puterea sa spuna Nu?
Doamne ajuta sa fie mai bine, ca bucurestenii sa-si recastige demnitatea.
Saptamanile trecute s-au implinit 30 de ani decand ceausescu a inceput demolarile haotice in Bucuresti.