Tuesday, June 21, 2011

Remus Opris, mereu la doua capete

BreakingNews :

Compromisul lui Basescu cu UDMR: Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov in zona de influenta maghiara


Inaintea conventiei Partidului Democrat , fostul taranist Remus Opris si concubina de la circ si-au impartit optiunile de vot dupa regula " la doua capete". Remus survola varianta Blaga , ridicandu-i castele de nisip lui Bogdan Cantaragiu ( fostul lider PDL sect.1). Brandusa circareasa o consola pe D-na Udrea. Intrebat de o curioasa cand vine Dl. Prim Ministru in campanie la Organizatia PDL sect. 1, Remus Opris i-a replicat ironic: " Intr-o zi cu soare", " scriem aici Boc cu semnul intrebarii", a continuat Opris pe acelasi ton. Interlocutoarea insistenta : " a, nu se stie , nu? " -Remus Opris sigur pe victorie: "NU".

Dupa realegerea lui Boc , Opris a schimbat tonul si strategia , i-a strivit in picioare castelele de nisip facute lui Cantaragiu si a trecut la atac cu o agresivitate demna de analele Cominternului. Detalii despre cum a decurs sedinta decapitarii lui Bogdan Cantaragiu din fruntea organizatiei pe care o conducea si furtuna de nisip orchestrata de Remus Opris.

3 comments :

Anonymous said...

Mariuse,

Brasovul o sa fie intr-un voievod maghiar iar brasovenii vor schia la Brasov Tisztás. Cand vor mere la rendőrség sa-si schimbe közlemény o sa fie musai sa inceapa ashe: "jó reggelt".
Baseee, brasovenii te iubesc si iti spun bozmeg!

SimP

Anonymous said...

Marius nu cred ca stie ce e aia bozmeg sau lofos. (am uitat cum se scrie). Va trebui sa-i explic sau chiar exemplific :))

Anonymous said...

"Marius nu cred ca stie ce e aia bozmeg sau lofos"

Nici io nu stiu ce-i aia da am auzit ca da bine in stenograme! :)
SimP