Monday, February 6, 2012

Basescu joaca ultima carte - Un agent al unor puteri straine in fruntea Guvernului Romaniei

Motto : Basea si modelul rus, prim ministru ne-au adus !

Scenariul debarcarii lui Mubarak se repeta pe Dambovita. Nu va mai faceti iluzii, calcule eronate si analize fara reactivi in garantie .

Au incalcat sau nu Basescu si Ungureanu Legea Sigurantei Nationale ?

Legea 51/1991, a siguranței naționale, prevede la art.26 următoarele: ”salariații organelor de informații și ai celor cu atribuții în domeniul siguranței naționale nu pot face parte din partide sau din alte organizații cu caracter politic ori secret și nu pot fi folosiți în scopuri politice”.

Cînd în plină criză economică o țară ca România, în care arde problema producției, a locurilor de muncă ori a pensiilor, numește premier șeful serviciului extern de informații, nu poate exista decît o explicație: e o mutare dată în plic de puteri străine, în strînsă legătură cu pregătirile intense pentru conflictul din Iran.

Mihai Răzvan Ungureanu, deconspirat de SRI acum trei ani drept agent al unei /unor puteri străine, plecat de la șefia MAE în urma altui scandal de spionaj, a fost desemnat premier în această seară de Traian Băsescu. În loc de alte comentarii, reluăm un articol publicat de Inpolitics pe 24 ianuarie, cu o mențiune specială pentru Mircea Geoană, care anticipase cu o zi înainte, cu precizie chirurgicală, după cum se arată în finalul materialului, momentul exact al debarcării lui Boc.
Detalii pe INPOLITICS

“înainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iaşi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă în care a denunţat faptul că un ofiţer de la secţia judeţeană al SRI a încercat să îl racoleze. Şi ca urmare a acestei conferinţe de presă s-a constituit o celulă de criză în careul SRI, care a hotărat să îl demită pe ofiţerul respectiv, iar purtătorul de cuvânt din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofiţer. Relevanţa e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a încercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe nişte motive foarte întemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiţer a fost făcută la dorinţa expresă a unui serviciu străin şi stat străin”. în toamna anului 2009 el fiind acuzat de fostul purtător de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), anume că ar fi agent al unei puteri străine. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, aş putea spune lucruri interesante”, declara la vremea respectivă locotenent-colonelul Ulieru.

Ungureanu, “baiatul de aur” al Rosia Montana Gold Corporation


“O prioritate zero este crearea de locuri de munca, care se poate obtine prin accelerarea absorbtiei fondurilor europene, crearea de IMM-uri si redeschiderea exploatarilor miniere.

Traian Basescu, fragment din discursul de desemnare a Prim-ministrului Mihai Razvan Ungureanu, 6 februarie 2012

Rosia Montana Gold Corporation este detinuta in proportie de 80% de Gabriel Resources, o companie canadiana al carui actionariat real ridica serioase semne de intrebare, numele a doua personaje deosebit de relevante pentru biografia proaspatului prim-ministru desemnat fiind intens vehiculate in acest sens: Marc Rich si George Soros. Marc Rich si George Soros au contribuit cu sume semnificative pentru finantarea burselor de studii ale lui Razvan Mihai Ungureanu. Mai multe detalii

2 comments :

Amanta presedintelui Norvegiei said...

Păi el ce e? :)

Anonymous said...

Mariusica, ce te miri? E o lupta intre Est si Vest. Dupa victoria USLA va castiga Estul si te vei intoarce si tu acasa. In acest context, am si eu o curiozitate, ce ii vei face lui Blejnar.
P.S. Si-i vei face chiar daca e protejatul lui Franks, deci a Finantei Mondiale? Dac-o patesti si tu?