Thursday, April 24, 2008

ELENA UDREA -Afaceri cu mafia imobiliara


"Blonda de la PDL" a fost implicata, pe vremea cand era consilier in Primaria condusa de Basescu, in tranzactiile mafiei imobiliare din zona de lux a Capitalei
ZIUA a intrat in posesia unor documente care probeaza faptul ca Elena Udrea, fost consilier prezidential si proaspat secretar executiv al PD, este implicata in mafia imobiliara din zona de lux a Capitalei. Inca de pe vremea cand "fraterniza" cu PSD-ul. Investigatiile ZIUA au scos la iveala faptul ca fostul consilier al lui Traian Basescu a fost o piesa in mecanismul de vanzari-cumparari al lumii interlope care se ocupa cu "spalarea" actelor in cazul unor mostenitori dubiosi.
"Blonda de la PD", asa cum s-a autodescris Elena Udrea, a devenit, la sfarsitul anului 2002, mai exact la 10.12.2002, proprietara unui imobil situat peste drum de Televiziunea Romana, pe strada Nicolae Velescu nr.3. Proaspatul secretar executiv al Partidului Democrat a cumparat respectiva vila de la Costel Onoriu. Un cunoscut membru al lumii interlope din Capitala al carui nume apare in multe alte afaceri imobiliare ce ridica numeroase semne de intrebare. Elena Udrea a platit pentru imobilul din strada Nicolae Velescu suma (declarata) de 7,07 miliarde de lei vechi. Contractul de vanzare-cumparare nr. 867/2002 a fost incheiat in comuna ilfoveana Chiajna la cabinetul notarului Elena Monica Nitescu Turea. Astfel, contra a putin peste sapte miliarde de lei vechi, fostul consilier al lui Traian Basescu a pus mana pe un imobil care, impreuna cu terenul aferent, valoreaza peste doua milioane de euro, la pretul zonei, promovat de marile agentii imobiliare.


Sursa :ZIUA

No comments :