Friday, June 6, 2008

Adriean Bordurian de Videle :"Ma Bucur Obor"

Pe ultima suta de metri Adriean De Vido, implantat in sistemul nervos al Bucurestenilor de combinatorul sef Traian Basescu , a perfectat impreuna cu Nicolae Ontanu(edilul reales al sectorului 2) contractul de demolare al Pietii Obor pentru constructia unui Mega-Mall la care deja au fost subinchiriate spatiile comerciale pe o perioada de 49 de ani. Astfel cel mai vechi edificiu comercial din Europa, Piata Obor va intra sub senilele excavatoarelor PDL si PSD .Conturile SwissBank vor suferi o dilatatie minima de 1.2 miliarde de euro din care in mod cert procente substantiale vor contribui la campania D-lui Vasile Blaga care s-a angajat sa continue strategia de dezvoltare implementata cu succes de Adriean Videanu .De mentionat faptul ca in urma demolarii Pietei Obor vor ramane fara singura lor sursa de subzistenta aproximativ 17 mii de persoane ."Sa traiti bine" urla din fundul plamanilor Dl.Traian Basescu in urma cu patru ani in Piata Universitatii, mesajul care l-a propulsat in functia suprema era de fapt unul codificat , nu pentru romanii care au inghitit fara sa mestece blasfemia populisto-pedista ci pentru cei care ingroasa randurile acestui grup infractional numit PDL.
Bucuresteni , vi se pregteste ceva!, Dupa AVIARA lui Flutur si Videanu Zeul Bordurilor pe nervii Dvs., PDL ul va invita la un episod nou din tragicomedia in regia lui Traian Basescu : Vasile Blaga

Luxten il rastigneste pe Razvan Murgeanu

Firma Luxten Lighting Company, care asigura iluminatul public al Capitalei si furnizeaza energie electrica pentru transportul in comun, s-a implicat in campania electorala, relateaza Gandul, in editia online de sambata. Muncitorii companiei au legat, vineri, de stalpi, urcati pe utilajele firmei, banere cu fotografia si sloganul de campanie al candidatului PLD la Primaria sectorului 1, Razvan Murgeanu. Actualul viceprimar general al Capitalei, Razvan Murgeanu neaga insa orice implicare a firmei Luxten in campania sa electorala sustinand ca nu stie despre ce este vorba. "Nu am nici un fel de contract cu Luxten pentru a-mi fi instalate materialele electorale. Eu am un contract cu o alta firma, dar este posibil sa existe o intelegere intre aceasta si Luxten", a declarat el."Luxten a inchiriat utilajele si muncitorii unei firme care se ocupa cu agatatul banerelor. Firma are masini cu brate foarte inalte pe care le inchiriaza. In zilele urmatoare voi da publicitatii numele firmei care a fost angajata de echipa mea de campanie si sumele pe care le primeste", a mai spus Murgeanu. Firma Luxten s-a bucurat de increderea municipalitatii inca de pe vremea cand in fruntea Primariei Capitalei era Traian Basescu. Fiicele actualui presedinte al Romaniei, Traian Basescu au fost pe statul de plata al firmei Luxten. Ioana Basescu a ocupat timp de doi ani functia de consilier juridic, iar Elena Basescu pe cea de consultant de marketing. Relatia cu firma Luxten a fost continuata si de catre actualul primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Acesta a explicat ca iluminatul ormamental din perioada sarbatorilor de iarna a fost gratis, adica un cadou din partea firmei Luxten catre bucuresteni. Nimic nu este gratis, totul se reflecta in facturile de plata ale contribuabilului de rand.Ei, baietii destepti beneficiaza de gratuitati si comisioane ,noi, beneficiem de aroganta, dispretul si ipocrizia acestor impostori.




Morometzii - ANTI-RECHINI
Asculta mai multe audio Politica »

2 comments :

Anonymous said...

nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase..

Anonymous said...

Sunt un cetatean al sectorului 1 care este de acord cu dvs si care s-a saturat de atata coruptie si birocratie si de conducerea PD-Lista.
Sectorul 1 a ramas singurul neatins de acestia ( PD-L ) sa incercam sa-l protejam