Wednesday, March 4, 2009

Bogdan Olteanu -"Mambo Number 3"


Ingrid , Diana si Cristina, o noua versiune de comedie romantica ,intre "Cassanova "si “Mambo Number 5″ daca in echipa de soc a apare si Naomi .Asa se explica sarba cu chilotii in vine pe ritm de trance, a’ la "Bogdan Olteanu and change ".
Doar intr-o societate balcanica de tipul celei care pluteste pe Dambovita, in comitatul marelui om politic Basescu si al printesei Elena (Basescu sau Udrea), ambele sexe politice se scalda intr-o baie comunala unde fiecare spala spatele altcuiva aplecandu-se periodic dupa sapunul cazut, asumandu-si cu buna stiinta riscurile.
Altfel cum s-ar putea explica tupeul lui Bogdan Olteanu, caruia numai fosta sotie stie cate i-a inghitit din 2003 pina in prezent.Si culmea tupeului virotic, fostul domnu’ presedinte de camera , ca un baiat destept cu impresii de Cosa Nostra -de Straulesti , fuge si depune actiunea de divort sa para mai credibil . Se pare insa ca ar fi facut-o din orgoliu si pentru a mai atenua din barfe.
Gesturi convingatoare care demonstreaza fara dubii ca fotografiile in sanul familiei aruncate pe piata in timpul campaniei electorale au fost doar o simpla manevra publicitara , un alt fel de reclama mascata la rujul de buze si tangaua brancoveneasca. Motive de divort ar fi avut engros Cristina Olteanu care a inghetat prin coclauri in campanie sa-l faca pe micul Stalin , deputat- la mana a doua. Cand Cristina(fosta Olteanu) a a acceptat cererea in casatorie a sperat ca omul se va aseza la casa lui si va reusi sa-l vindece de obiceiurile preacurvesti. A tot sperat, si l-a iertat, si a avut rabdare, incercand sa nu creada nimic din povestile cu zane ale lui Bogdan .Acum le crede pe toate pentru ca toate s-au cam adeverit.Si cand te gandesti ca in afara de drepturile pentru hermafroditi defila cu clisee familiste in postere alaturi de sotie si cei doi copii.
Descalificat si distrus politic, umbra cianhidrica a lui Calin Popescu Tariceanu...La Palatul Victoria. Un exemplu de moralist crestin si familist convins - ca realitatea este intodeauna alta .Probabil finul vrea sa-l surclaseze pe nashu' nu numai politic, dar si in clasamentul divorturilor…

In Romania de azi nu mai poti face deosebirea intre ambitiile si sindromul puterii absolute de care sufera majoritatea im-potentatilor nostrii politici .

No comments :