Sunday, March 8, 2009

Crin Antonescu conduce in sondajul lui Ciutacu


Pe Blogul Ciutacului -sondaj. Dupa 4 zile de activitate constienta:
* Crin Antonescu (36%, 874 Votes)
* Sorin Oprescu (16%, 398 Votes)
* Adrian Năstase (12%, 296 Votes)
* Altul (nume/prenume) (11%, 277 Votes)
* Traian Băsescu (11%, 263 Votes)
* Mugur Isărescu (9%, 226 Votes)
* Ion Ţiriac (3%, 79 Votes)
* Mircea Geoană (1%, 32 Votes)

Total Voters: 2,445
Cei care n-au facut “click” pina acum , o pot face aici:
http://www.ciutacu.ro/articol/hai-sa-l-alegem-liber-pe-voda-al-nostru/


Intr-un alt sondaj situatia este urmatoarea:

Rezultate sondaj: Sondaj alegeri prezidentiale 2009

02/03/2009

1. Daca in turul 2 al alegerilor prezidentiale ar accede Traian Basescu si Crin Antonescu cu cine ati vota?
Traian Basescu
48.91%
246 raspunsuri
Crin Antonescu
51.09%
257 raspunsuri

8 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Multumesc pentru urari!
In sondajul lui Ciutacu am votat "altul" din motive lesne de inteles.:)))
In cel de-al doilea sondaj, Crin!

Marius Mina said...

Merci pentru participare, pina la urma "numai impreuna putem reusi" , n-asa?

Anonymous said...

Daca scoatem din context cele 16%voturi ale lui oprescu care a spus ca nu va candida.Atunci scorul lui Crin e mult mai mare.

Marius Mina said...

@Felipe, nu sunt studii stiintifice, dar oricum in Romania, studiile de piata sint majoritatea manipulari intoxicative.Asa ca, mergem pe ce avem la indemana.Ei cu ei si noi cu noi, vorba inamicului , n-asa?

Anonymous said...

Chiar si pe site-ul lui Dan Andronic, http://www.danandronic.ro/?p=421

CRIN ANTONESCU ARE 62% contra lui
TARICEANU cu numai 38%

Anonymous said...

in pofida aparentului avantaj din sondaje, TEAM CRIN ANTONESCU ESTE AVERTIZAT SA LUPTE, SA MENTINA OFENSIVA PANA CAND ULTIMUL VOT NOMINALIZATOR LA CONVENTIA PNL DIN 21/3/2009 ESTE DAT IN FAVOAREA LUI CRIN!
Teamul in care sunt inclusi si cei care au fost la Ministerul Sportului ACUM TREBUIE SA DEA DOVADA CA INTR-ADEVAR STIU NU NUMAI SA JOACE, DAR MAI ALES SA CASTIGE LA SCOR...

Anonymous said...

@Anonimul cel las, DAR CARE STIE SA BAGE FITILE SI SA NE DISCREDITEZE PE NOI CEI ANTI-transsecuristi:
Fain va mai manipuleaza pe voi transsecuristii. CU MENTALITATEA VOASTRA DE CACA-VACA PRIN CARE SUSTINETI LEADERII transsecuristi pe care intentionati sa-i mentineti la putere in RO,INCLUSIV TARICEANU -- CEL CARE I-A RE-ANGAJAT IN ADMINISTRATIA STATULUI PE securistiiDATI AFARA DE BASECU-- NOUA DE AICI DIN USA SI EUROPA DE VEST NU ESTE DE MIRARE CA VOI INCA VETI MAI FI TINUTI IN CARANTINA LA DESPADUCHEREA DE PADUCHII ROSII ADUCATORI DE CIUMA ROSIE IN LUMEA LIBERA (USA + VESTUL EUROPEI!)SUNTETI DE RASUL CURCILOR! ARI SCOBORAT ROMANIA IN MARASM, FIIND CONSIDERATA INTR-UN RECENT RAPORT PE JUSTITIE AL CE DREPT O "TARA A FARADELEGII!!" V-ATI FACUT SE RAS CU BRIO!!!RUSINEEE!!!!!

ACUM AVETI NEVOIE DE UN LEADER CURAT PRECUM CRIN ANTONESCU CA SA VA MAI SPELE RUSINEA! ASTA O ZIC SI PENTRU NESIMTITII DIN PNL CARE INCA IL SUSTIN PE CORUPTUL TARICEANU, CEL CARE SI-A DAT LEGI PENTRU A FAVORIZA PROPRIUL SAU BUSINESS DE AUTO SI PENTRU CARE IL INJURA O TARA INTREAGA!!!You still just don't get it why you should get rid of Tariceanu like a rotten tooth!! RUSINEEE!!!!
DACA UN LEADER DIN USA SI VESTUL EUROPEI FACEA ASA CEVA PRECUM A-SI FAVORIZA PROPRIUL BUSINESS, ERA IMEDIAT DAT JOS SI BAGAT IN PUSCARIE!!! Dar numai in Romania, TARA TUTUROR CORUPTILOR, CORUPTII SI CRIMINALII SUNT BINE-MERSI, SI MAI SI PRETIND CU NERUSINARE CA NE REPREZINTA!!! SA-TI VINA SA BORASTI, NU ALTA!!

Anonymous said...

(Continuare)
BAascu si Tariceanu, (doua catastrofePOLITICE PE CARE INTOTDEAUNA LE-AM BANUIT DE ACEST BLAT PRO-transsecuritate IN CIUDA PRAFULUI IN OCHI PE CARE AMBBELE HAITE transecuriste INCERCAU SA LE ARUNCE IN OCHII OPINIEI PUBLICE) intotdeauna haituiau pe oricine care dorea sa reformeze SYSTEMUL TICALOSIT! NICI O REFORMA ESENTIALA NU S-A MAI ADOPTAT IN ROMANIA: DECONSPIRAREA securitatii A FOST PRACTIC SUGRUMATA IN ACEST TIMP IN CARE SI ASA-ZISII
"LIBERALI" (iar aici nu ma refer la acei lupi mai rosii care au trecut la PD) ADICA CEI A LA BOGDAN OLTEANU ET CO, dar din pacate transecuristi facand jocurile transsecuritatii, AU FOST LA PUTERE TOCMAI PENTRU A BLOCA REFORMELE DE JUSTITIE SI DE DEMOCRATIZARE REALA A TARII. TOT ASTFEL DE OAMENI CARE ERAU PUSI SA BAGE AUTOGOLURI IN POARTA PNL (LA FEL DE ALTFEL CA SI securistii din PNTCD pe timpurile CDR)TOCMAI CA SA COMPROMITA SI ACEST PARTID ISTORIC ROMANESC!!