Sunday, March 29, 2009

In PNL se da lupta pentru C.O.A

Luni 30 martie 2009, liberalii isi aleg presedintele Curtii de Onoare si Arbitraj,al carui Presedinte este pina la momentul votului, Bogdan Olteanu. Desi nu pare, este una din cele mai importante pozitii in PNL, comparabila poate cu cea de presedinte si prim-vicepresedinte . Toate litigiile din partid care nu se pot rezolva pe cale amiabila ajung in fata COA. Tot aici ajung si cei care dintr-un motiv sau altul sunt exclusi din organizatiile lor si au o ultima sansa sa mai ramana in PNL.S-au inscris in cursa urmatorii candidati:

Tudor Chiuariu, deputat si fost ministru al Justitiei;

Alina Gorghiu, deputat

Ioan Tintean, deputat.

6 comments :

Felicia Mndrea said...

E FOARTE IMPORTANT CA IN PNL SA NU MAI FIE COCOTATE AMANTICILE, NU CONTEAZA DACA E ADINA VALEAN SAU ALINA GHORGHIU, AMBELE DAND RAU LA PUBLIC!!

@Marius: I told you that you'll find interesting pictures about these concubines on "Libertatea" website.
WOULD YOU ALSO PUT MY BLOG ON YOUR BLOGROLL? THANKS

Radovan said...

Va fi Chiuariu.

Felicia Mandrea said...

@Radovan: That's right, Chiuariu va fi. E de la sine inteles...

Anonymous said...

Ce ziceti de declaratiile amoroase publice ale Adinei Valean la adresa lui Crin Antonescu, declaratii amoroase pe care Valean le-a facut publice in Q Magazin si care au mai fost preluate si de agentiile de presa ca Mediafax?

Eu zic ca dama este tare disperata ca deja l-a si pierdut pe Crin. Voi ce ziceti?

Marius Mina said...

Anonymus, Antonescu a clarificat situatia.Sa nu-mi spuneti ca un om fara obligatii n-ar avea voie sa aiba o relatie ca nu va cred nici mort.

Anonymous said...

Scris de George
Clasa politica,
Halal clasa politica ! Doamne, vino sa vezi cine conduce aceasta tarisoara si acest popor amarat. La ora actuala in parlament,PROSTITUTIA, AMANTERIA, COMBINATII EXTRACONJUGALE, se face pe fata , cu o nesimtire crasa. Toti din clasa politica sant conrupti, duc o viata desfranata in vazul omenirii, minciuna este spusa cu o seninatate strigatoare la cer, se lupta si se mananca intr-e ei , pentru putere, precum sacalii. Este timpul , sa va reveniti, sa lasati orgoliile la o parte si sa va ocupati de indatoririle de care santeti pusi prin vot, sa va ocupati de interesele oamenilor care v-au votat in loc sa chiuliti.Santeti penibili, santeti caraghiosi si nu santem obligati noi romanii, sa vedem aceasta mascarada, acest circ , de prost gust, aceasta lupta de niste ANIMALE, gata sa sfasie tot ce le sta in cale,numai sa ia HALCA cea m-ai mare.In parlament, nu ar trebui sa exsiste oameni cu 2-3 casatorii, tarfe care strica casnicii, tati care isi lasa neveste si m-ai ales copiii de izbeliste,pentru cine stie ce parasuta, fie ea si parlamentara. Olteanu,,RUSINE!Mai nou,Antonescu, rusine ca dai exemplu de concubinaj imoral, necrestinesc.