Saturday, April 25, 2009

Coroana prezidenţială




Cu ce drept este aşezată Coroana Regală a României deasupra monogramei megalomane a acestui personaj care riscă să tîrîie România într-o funestă aventură?

duda_coroana

Oare nu mai există istorici, nici jurişti care să explice opiniei publice în ce vastă şi ridicolă uzurpare sîntem atraşi?

P.S. Constat că nici unul dintre dudofili nu şi-a exprimat încă extazul faţă de măreţului “proiect” pe 30 de ani al dlui Duda. În faţa vidului ideatic al candidatului ideal - cel care va salva România cu o enciclopedie! -, apologeţii au ales o tăcere discretă. De ce n-a scris nimeni că ne aflăm în faţa unui text genial? De ce toţi se mulţumesc să-i înjure pe cei care l-au judecat la justa lui ne-valoare?(via Radu Portocala)

13 comments :

mihai4 said...

Mai mult decat portar acolo,nu ai cum sa fii.Esti plamadit din acreala,un experiment esuat a lu tactu mare,esti o umilire a pietei universitati,esti un zero al moralitati sau chiar mai jos.Epsilon,asa cum spunea un domn.

Anonymous said...

mihai4
M.Mina lucreaza la Organizatia Mondiala a Sanatatii si se ocupa de bulangii ca tine.Te studiaza,pana acum stie ca esti facut din laba,ca esti analfabet,gramatica este ceva strain pentru tine si ca nu poti sa te lasi de masturbare.

Filip G said...

mihai4,
Toate aceste frustrari arata ca esti disperat.
Oare ai si tu un rol in a crestere procentele candidatului?
Altfel nu te inteleg,poti sa-ti exprimi nemultumirea si civilizat.
Ori acestea iti sunt limitele si atunci te inteleg.

mihai4 said...

Era sa uit:neata sefutu.Te pupa Mihai de la Bucale.Duminica frumoasa,Marius,mai vin si altadata,pa. P.S.Vezi ca ai un ,,Crinist''infocat acilea,rezolvativa odata.

Anonymous said...

M.Mina
imi cer scuze,dar idiotul asta este cel mai prost din blogosfera:pe un blog este cu dudele si viermii de matase,pe alt blog este cu crinii si pe altul se vaita ca s-a imbatat aseara!

Marius Mina said...

@Filip G
@Anonymus
Mihaita e mai sensibil, el a fost bolnav cand era mic si nu s-au gasit terapii vindecatoare pentru diagnosticul lui.Acum a ajuns printr-o intamplare fericita "omul de taina" al Roxanei Iordache.
I-am desenat in urma cu vreo cateva saptamani cum isi va transforma blogul in OTV si locul Magdei Ciumac va fi luat chiar de owner.Nu m-a crezut.
Lasati viermii sa respire , sunt si ei oameni, n-asa?

Anonymous said...

@Marius
Roxana si Lilick sunt superinteligente; nu-mi explic cum il baga in seama pe analfabetul asta!

Marius Mina said...

@Anonymus, fiecare cu sensibilitatile lui.Roxanei chiar ii face bine pe blog prezenta oligofrenului asta si inca vreo 3, restul au ajuns sa o compatimeasca.

Anonymous said...

Daca nu sunt indiscret,nu exista nici o cale de impacare?

Marius Mina said...

Exista:Impacarea cu sine, in rest sa-i ierte D-zeu pe toti cei care si-au vandut sufletul pentru un mic, o bere si cateva promisiuni fara acoperire pe piata de capital.

Anonymous said...

Esti rau,cred ca si ea stie ca batalia pe care o duce este pierduta!

Marius Mina said...

Anonymus-sunt brunet si eficient.Nimic comun cu rautatea.Cand nu permiti sa se arunce cu laturi in tine nu inseamna ca esti rau.Evident, pot fi mai rau decat crede majoritatea cand situatiunea o impune.
Fereasca D-zeu !.

Anonymous said...

Nu o sa ai nici o satisfactie daca esti rau sau vei fi mai rau !