Thursday, April 23, 2009

Impostura "DUDA" prinde contur

Foto: Agerpres

Cum si-a umflat si dezumflat Radu Duda studiile la Harvard(Hotnews)
In biografia lui Radu Duda prezentata pe pagina oficiala www.princeradu.ro, care intre timp a fost modificata dar care poate fi vizualizata in forma initiala aici, se mentioneaza clar ca Principele este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard (2004).
Radu Duda sustine ca este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA si al Colegiului George C. Marshall din Germania. Contactati de HotNews.ro, oficialii Harvard au explicat ca nu se poate spune ca Radu Hohenzollern-Veringen este absolvent, ci a urmat un curs de doua saptamani. Si cei de la George C. Marshall spun ca e corect sa se spuna ca Radu Duda a participat la un seminar de o saptamana, nu ca e absolvent. Dupa ce HotNews.ro i-a cerut lamuriri, paragraful din biografia Principelui in care spune ca a absolvit Harvard a fost modificat. In CV-ul lui Radu Duda nu mai scrie acum ca e absolvent la prestigioasa universitate americana.

Surprizele au inceput sa apara cand a fost verificata veridicitatea declaratiilor incluse in CV ul candidatului Duda .Daca porneste din start cu minciunele care se pot traduce direct in impostura, traseul electoral al D-lui Duda poate fi impanzit cu evenimente din ce in ce mai palpitante.Pina astazi Domnia Sa a evitat sa explice concret prezenta numelui sau pe o lista de "oameni de incredere" ai securitatii comuniste. Sunt convins ca vor aparea elemente noi din trecutul printului candidat.
Cititi mai multe pe HOTNEWS

Nicolette Franck: "Un securist în Casa Regală"
Despre Radu Duda s-au scris in presa tot felul de povesti, ca ar fi agent al Securitatii infiltrat de Ion Iliescu in familia regala, ca ar exista chiar o lista cu informatori securisti pe care apare numele sau. El a raspuns ca toate VIP-urile romane, fara exceptie, erau obligate sa semneze un acord cu Securitatea inainte de a parasi Romania, indiferent ca ar fi fost vorba de sportivi, cantareti de opera, actori ori ingineri, ceea ce n-a insemnat ca imediat au devenit informatori.
PS:
“Intr-un raspuns anterior referitor la studiile Principelui Duda, seful de campanie Cornel Comsa a transmis ca va actiona in instanta HotNews.ro. “Va spunem, in acelasi timp, ca in conditiile in care doriti sa continuati pe aceasta linie ostila nejustificata - importiva evidentelor, atacand direct imaginea unui om care a muncit si a invatat in beneficiul acestei tari - ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata”, spune Comsa.”

17 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

N-am inteles o treaba: Duda era "VIP roman" pe vremea lui Ceausescu?
De-aia a fost obligat sa semneze cu securitatea?:))))))))))))))))))

Marius Mina said...

@Ruxandra, asa declara "vip"ul.A visat sa ajunga VIP si uite-l, bine infipt, n-asa?

Anonymous said...

Domnule Mina. Felicitari pentru atitudinea antidudista.
Din pacate nu pot sa va tin tovarasie pe blogul Roxana
pentru simplul fapt ca mesajele mele sunt sterse.Buna
dimineata si in continuare o zi buna!

Anonymous said...

REVIN CU DATE DE CONTACT PERSONAL.
www.devagallery.com Am facut un film cu Mircea Daneliuc. Nuni Anestin in rol de comunist ilegalist iar
Anda Calugareanu pe rol de tradator.Sau invers. Nu mai tin minte. Am fost colegi de scoala......de corectie si chiar de an la IATC. Am participat impreuna la lupte de strada si de interior. Carciumi,baruri, ceaiuri.
Robby Horvath. Bineinteles NEW YORK.

Anonymous said...

Buna Ziua, Domnule Marius Mina,
duap imprudenta de ieri, cand am indraznit sa ma arat mirta de a fi 'ignorata' de catre un comentator avizat al vietii politice dambovitene, am hotarat ca rarele mele exprimari despre intamplarile care ne diriguiesc viata noastra, a celor multi, le voi scrie pe blogul meu , doar acolo. Va multumesc inca o data pt generozutata de a-mii fi citit si dea-mi fi raspuns la textul scris de mine; eu Va citesc in continuare, cu acelasi interes, dar comentarii pe teme politice nu voi mai lasa pe nicaieri [o perioada...]; cat despre Principele Radu, eu stiu ca actorul Radu Duda era un tanar actor care promitea multe, dar, care, din pacate, s-a pierdut -din neglijenta sau nu- in alte zone; a ratat o cariera de actor, da, se pare a castigat in alte domenii; cat despre cursa in care s-a lansat cuajos acum, eu, personal prefer sa ma abtin, la cat de imprevizibil e electoratul roman, desi... sincer, cred ca Majestate sa are dreptsate cand afirma ca este un moment greu pt CAasa Regala.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos, cu surproze placute.

Filip G said...

http://video.vnn.ro/services/player/bcpid16767641001?bclid=1774292573&bctid=20956235001

Marius Mina said...

Filip G, baiatul asta , Duda, e mult mai bolnavior decat am crezut initial.Dar in general escrocii profesionisti cred si ei in proportie de 905% ceea ce "vand" altora.
Ce pretentii ai de la un "fake"?

Marius Mina said...

Robert H,
Welcome to the Club !

Marius Mina said...

@anamriadeleanu,
Radu Duda era un actor de provincie care i-a promis multe Principesei Margareta, in rest a ramas acelasi .
Acum vinde spectatorilor impresii de presedentie.E doar un rol episodic .Fiecare are dreptul sa viseze .Si eu m-am visat candva Regele Spaniei.Cand m-am trezit era o dimineata frumoasa de vara...

Anonymous said...

ABDICARE SI REINSTAURARE
Tin o legatura cu o persoana direct interesata in drama care se petrece la Bucuresti. Desi nu are decat opinii circumstantiale propune urmatorul scenariu :Familia Regala a relizat intr-un poate prea tarziu, ca prin stingerea din viata a regelui va pierde TOTUL. Atat cat mostenirea este pusa sub semnul intrebarii nu de un cineast ci de statul roman lucrurile sunt fara iesire. Intrbati doamna Roxana ce parere are avocatul casei regale, bunul meu prieten Vlady Poper dela Londra, despre acest subiect. ( lumea ceaiurilor si a boemei bucurestiene este mica. Vezi Coja,Nuni, Vlady si probabil prea bunul Mina etc)
Candidatura reprezinta o actiune disperata de a pastra in posesiune bunurile apartinand intregi natiuni. Se stie ca sansele sunt minime, dar nu exista alte variante viabile. Sansele candidaturii la presedintie si dupa aceia revenirii la monarhie in formula actiuaa este nula. Eu sunt artistul care de ziua nationala, la New York pe timpul cand regele era interzis, m-am urcat pe scena am “preluat ” microfonul din mana consulului si am cerut reinstaurarea monarhiei. Dupa un minut de tacere adanca sala de sute de oameni a explodat in aplauze, oamenii sau inbratisat si au plans. A plans si nevasta presedintelui care venise la sarbatorire si cumparaturi. Cu alte cuvinte sunt artistul care a spart ghiata . Dupa ce am explicat ca vremea fricii a trecut, am cerut ca centrul de cultura sa se cheme REGELE MIHAI . In delirul general am invitat pe rege, eroul generatiei noastre sa vie la inaugurare. Nimeni nu a uitat aceasta seara ,nici macar securitatea care ma urmareste si azi. Ziua de Sfantu Gheorghe a fost inmormantarea visului unei intregi generatii. .Sub ochii nostrii REGELE a abdicat rapind poate ultima speranta. Dar ca si in ziua in care am fost aruncat in beciul securitatii am stiut ca trebue sa existe o speranta,. Aceasta ultima speranta si o ultima sansa este NOUL NOSTRU REGE,REGELE UNIRII ,REGELE NICOLAE.
Robert Horvath DEVA artist New York ART:www.devagallery.com

Marius Mina said...

Robert Horvath, asta e doar unul dintre motivele care au determinat sustinerea Regelui pentru ginerele sau .
In ceea ce-l priveste pe Duda , el face un dublu rol.Cel mai important este cel de a rispi voturile opozitiei, mai precis ale lui Crin Antonescu.

Anonymous said...

Domnule Mina, Nu de mult am trimis o scrisoare Printului Charies . Ma onorat cu un raspuns. Ideia cu
varul lui" i se pare surprinzatoare si demna de intereas'.Prinzand curaj am trimis o scrisoare similara celor 7 case regale europene. Citind printre randuri am observat o reala ingrijorare pentru circul monarhic de la Bucuresti . Asigur pe toata lumea toate ca nu va exista nici un sprijin pentru printul cu nume de fruct sau succesiunea sotiei sale. Sitiuatia acestui cuplu este deosebit de precara. Dupa stingerea din viata a REGELUI statul roman va prelua totul. Succesiunea aranjata nu nUmai ca este ilegala, dar absolut nepopulara. Se vor intoarce la minca de jos. Printul va incerca actoria sau chelneria. Sotia guvernanta. Printul va ajunge Cersetor. In curand saracul rege va fi chemat la ordine. Nu peste mult timp va incepe ascensiunea unui tanar print. Numele lui este Nicolae. Robert Horvath ART: www.devagallery.com

Anonymous said...

Domnule Mina. Scuzati greselile gramaticale si de exprimare. Se datoresc oboselii si lipsei de cultura.
Robby Horvath.

Anonymous said...

Doamna ROXANA
Faptul ca blochezi randurile mele onoreaza miscarea dudista. Am apreciat faptul ca nu discriminezi si ca ai bagi pe toti criticii in aceasi oala sau in alta parte. Singularizarea mea devine flatanta. Totusi o discutie pe blog cu felanta doamna Julia ( termenul ai apartine ) este o lipsa. Voiam sa-i explic ce este ICR-ul. Altfel
nu va afla niciodata care este diferenta dintre cultura si incultura. Spuneti “Majestatea sa este mai inteligenta decat noi toti”. In aceasta generalizare includeti si persoana mea, persoana dumneavoastra si pe cei de pe blog.? Este greu sa cred ca vorbiti si de Printul DUDA pe care il considerati genial. Spuneati ca ma lasati pe blog "sa impart fericirea cu
domnul Mina". Acest lucru devine imposibil daca stergeti impartial incitantele mele randuri. Cu consideratia care o meritati. Nu mai mult. Robby Horvath.

Anonymous said...

@Marius Mina
De chestia asta ce zici?
http://morar.catavencu.ro/2009/04/23/ati-vota-ca-presedinte-un-fost-repetent-multiplu/

Anonymous said...

DE LA BONAPARTISM LA DUDISM
Va deranjez cu o intrebare. Cine este Roxana Iordache?. Pe blogul ei nu apare nici o nota biografica. Pare o fetita sub cei sapte ani de acasa doar in chilotei ,murdariti rau de dude., albe si negre. Pare singura si rau speriata de randurile mele care afirma putinele sanse la presedentie si marele sanse de a se face de ras a printului. DE ACEEA LE SI STERGE Pare o dudista fanatica crezand in aparitia unui om al providentei. Intradevar Napoleon a amestecat si el pentru un
timp de cateva luni, ideia republcana cu intentiile monarhice. Diferenta este ca Duda vrea sa faca acest lucru pe cel putin patru ani. Desi amandoi au fost militari, vreau sa atrag atentia ca exista deosebiri fundamentale intre bonapartism si dudism. Promit desvoltarea subiectului cu alta ocazie,

Robby Horvath ART: www.devagallery.com

Marius Mina said...

@Robert Horvath, Roxana Iordache e o veche prietena care s-a cam prostit, are motive serioase, trebuie inteleasa.In rest despre vii numai de bine , fiecare pasarica pe ciripitul ei pierre.