Sunday, May 17, 2009

Basescu il executa public pe Umil Boc

Foto :www.lupamea.ro
Orice asemanare a personajelor Piticul Porno si Magda Ciumac cu persoane fizice in viata este pur intamplatoare.


De "Ziua portilor deschise" cateva mii de curiosi bantuie palatul gol de continut .Presedintele care este, preocupat cu efectele crizei isi ineaca necazul in tuica si cojoacele de la Ocna Sugatag, lasandu-si de izbeliste resedinta temporara, la discretia publicului. Un helicopter stingher, gata sa-si ia zborul, oriunde si oricand, cu sau fara picioare in ghips. Timp in care, specialistii in diversiune cu inversiune la dispozitia sefulului statului roman, pentru inca sase luni, s-au reorientat brusc. De la arestari senzationale s-a trecut la intoxicarea mediei cu informatii amestecate in blenderul de serviciu ramas in bucataria de campanie a jucatorului . Basescu se hraneste din bulversarea opiniei publice , fara conflicte si scenarii cu teroristi nu ar putea exista.
Astazi isi conditioneaza candidatura in functie de efectele crizei, oferindu-ne varianta de avarie Emil Boc desi, cunoscandu-l pe Traian Basescu, m-as fi asteptat sa ne onoreze cu surprize ceva mai blonde, chiar daca stabilitatea artificiala a leului ii repozitioneaza zambetul pervers pe buza de jos . Orice minune tine trei zile, pentru unii, pentru altii se poate prelungi pina la 5 ani .
5 ani plini de culoare, cruciada impotriva coruptiei , a iacobovilor si a tuturor celor care nu vor sa "vorbeste" engleza comerciala a clanului Basescu.
La bursa zvonurilor eliberate in primetime de personaje cu notorietate, ni se vinde ca sigura demiterea monumentului de obedienta si incompetenta Boc si inlocuirea lui cu Daniel Daianu care la randu-i declara ca nu stie absolut nimic,cu toate ca expresia faciala a tehnicianului lasa sa transpire o umbra de satisfactie , gata oricand se devina yesman-ul de nadejde, liberal de conjunctura, de care tara are nevoie in momente de cumpana. Pastrata departe de ochii iscoditori, in umbra, varianta de serviciu, Geoana-presedinte - Traian Basescu prim ministru i s-ar potrivi de minune papusarului sef . Degeaba forteaza Prostanacul dezlipirea de Basescu in public cand noaptea impart acelasi pat. Intre documente clasificate cazute intamplator din masina de propaganda PDL , condusa de ambasadorul austriac la Bucuresti si suportul verbal al lui Ion Iliescu sub privirile atente ale lui Adrian Nastase, nu pot vindeca ranile deschise si vanghelizarea PSD ului .
Panica mare in tabara lui Zeus Cotrocenicus , solutii si frectii fara succesuri .

PS:
Conform unor informatii aparute in presa centrala,Viorel Hrebenciuc
s-a aflat marti seara la Viena, unde s-a intalnit cu fostul sau "partener de inginerii financiare", Cornel Iacubov.
Iacobov a fost arestat ca magnat al petrolului autohton, acuzat de afaceri necurate, după schimbarea puterii la Cotroceni. Ceea ce l-a făcut pe iritabilul băcăuan să strige pentru presă în noaptea cînd a fost parcat la arest: " Acestea sunt catusele lui Basescu" În ziua în care Iacobov era eliberat, din lipsa probelor care să justifice judecarea lui în stare de arest, Parchetul se străduia să-l înfunde pe Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu a declarat că nu e interesat de starea Coaliţiei şi de Traian Băsescu
"Nu mă interează această coaliţie, acest guvern atâta timp cât vor şti să ducă o politică coerentă, o politică matură şi responsabilă, iar lui Traian Băsescu nu-i port pică pentru arestarea mea de acum patru ani. A fost un gest nedrept, dar Traian Băsescu a făcut mult rău României, nu prin ce mi-a făcut mie, ci prin modul cum a condus România timp de 5 ani", a declarat Patriciu.

Emil Boc, a rupt lesa la Timisoara, declarand cu gura plina ca in afara de PDL partidele cu "un program anti-Traian Basescu" or "sa ia o lectie" ca in urma cu doi ani.

Pe cuvantul tau de pioneer Emile....

5 comments :

Ionut said...

Boc-ul: http://www.corvomela.it/Immagini/AnimaliStrani/AnimaliStrani68.jpg

El o sa fie presedinte pentru ca daca nea Traian e afectat de criza si nu mai candideaza, micutul o poate pacali dandu-se copil si noi toti il vom alege cu ramuri de finic in maini!

Daniel Mălăelea said...

CTP scrie in ,,Gandul'':
,,Cred că mai importantă decât câştigarea Cotroceniului este capacitatea d-lui Crin Antonescu de a demonstra că în România se poate face politică la vârf fără să încetezi să fii om.''
Ce mare adevar a spus CTP. Ne-am saturat de politicieni care au uitat sa fie oameni. Crin este un unul dintre noi si trebuie sa fie presedintele nostru.

Ionut said...

Acum 4 ani Basescu era unu dintre noi .. ala de bea direct din sticla, de se arunca in multime spre disperare spp .. de facea glume misogine ... si uite unde am ajuns! eu vreau un presedinte de pe alta planeta!

P.S. Nu de pe Planeta Moldova!

Marius Mina said...

@Ionut, poate unul dintre voi.In niciun caz unul de-al meu.Nici dupa 4 galoane de Chivas nu l-as fi votat pe spasmoticul Basescu.

Marius Mina said...

@Daniel Malaelea, soarta bate intr-acolo.