Wednesday, May 20, 2009

Câte proprietăţi are Mircea Geoană în SUA?

Intellius.com - raportul cercetarii pe numele Mircea D. Geoana(daca mai exista si alte persoane stabilite in SUA cu numele Mircea D. Geoana pot fi cuprinse in acest raport)

Pe blogul lui Andrei Badin informatii despre Mircea Geoană: 3 case si 3 firme în America netrecute în declaratia de avere? Intoxicare? Proprietar sau chirias?

Inpolitics a descoperit o parte a unei informații care circulă de peste trei ani în cercurile bine informate din România: Mircea Geoană ar avea trei case în Statele Unite ale Americii, pe care nu le menționează în declarația de avere. Informația despre casele lui Mircea Geoană apare pe un motor de căutare unde pot fi găsiți cei care au locuit în SUA, Intelius. Informațiile cuprinse în acest portal ar indica proprietarii din Statele Unite, precum și cei care au firme. PROBLEMA ESTE CĂ INDICĂ ȘI CHIRIAȘII. DECI, INFORMAȚIILE POT INDICA CASE ÎNCHIRIATE DE FAMILIA GEOANĂ.

Pe Intelius apar și trei firme pe numele Geoană: două numele Mihaelei Geoană, una pe numele lui Mircea Geoană:

Mai scrie Inpolitcs:

Acum trei ani, documente sosite anonim pe adresele unor redacţii informau că Mircea Geoană ar deţine trei proprietăţi în SUA, un apartament şi două case, două dintre acestea în coproprietate cu Maria Pavoni, soţia unui ataşat pe probleme economice la Consulatul General al României de la New York. La vremea respectivă, Geoană a avut o reacţie de-a dreptul agresivă, afirmând că e vorba de „atacuri mafiote" şi de „instrumente de discreditare"."Nu am nici o proprietate în SUA, ci doar foarte mulţi prieteni" mai spunea fostul ambasador român la Washington. În plus, Geoană este cunoscut şi în ziua de azi ca fiind un „homeless" al politicii, el locuind de ani de zile într-o casă de protocol pusă la dispoziţie de stat, în absenţa uneia proprii.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE-UPDATE: Pe listele din Intelius apar și persoane care stau cu chirie în Statele Unite ale Americii. Deci, Mircea Geoană trebuie să lămurească ce este cu aceste informații. Sunt proprietăți sau case cu chirie? La fel și cu firmele...


13 comments :

mihai4 said...

Dar vezi doamne sta-n chirie.Normal,in Primaverii.

mihai4 said...

Iata-l aici: http://www.youtube.com/watch?v=pWJI9L0oCjs

Anonymous said...

@mihai4: habar nu am. am verificat cu terte persoane si apar erori la intelius. aici e o mica problema. ca atare trebuie sa dam toate informatiile pe subiect.

Marius Mina said...

@Andrei, am facut eu verificarea cu plata prin Intellius si la numele Mircea Geoana mi-au dat trei rezultate.

Mihaela Petrescu said...

@ mihai4 : nu-mi mai parazita blogul ca o incurci rau !

Marius Mina said...

@Mihaela Petrescu, e suferind, n-are leac.

Paul Gabor said...

Saracutii de ei, mai stiu ce au? Hahalere cu marmelada in coltul gurii. Trag si mustele acolo...

Anonymous said...

vai de capul vostru, blogarii lu' peste, nu sunteti in stare sa verificati o amarata de informatie. Geoana a inchiriat casele alea cat a fost diplomat in SUA, ca dooar nu era sa stea la hotel. Mai verificati si voi frate, ca parca sunteti cu vaca, zau asa

Megatronic said...

uite asa te faci de kko, cand ppublici prostii pe care nu le verifici intai. mai bine citesc un blog de emo decat sa ma uit cum iti dai tu cu stangul in dreptul.
Site-ul se refera la adrese temporare, si nu proprietati, de aceea apar si Theodor Stolojan care a lucrat la Banca Mondiala, Adrian Cioroianu si multi alti oameni politici si diplomati.

Unknown said...

Salut, am verificat si eu cu plata si i-am verificat si pe altii, fiindca informatiile oricum par o gogoasa din cate am citit eu in inpolitics.ro. Lucrurile sunt simple. Geoana a locuit acolo, asa cum au facut-o si altii gen Stolojan sau Cioroianu. Pana si Prigoana apare in lista iar de alte nume romanesti nu mai zic. Miroase de la o posta a facatura politica menita sa mai "spele" vezi doamne, pacatele lui Basescu. Nici toata apa pamantului nu-l mai spala insa.. si cu mojicii din astea sigur nu va mai castiga voturile noastre.

Anonymous said...

SI UN MONUMENT AL ANTI HOLOCAUSTULUI ROMAN.
1. Mult prea stimata si apreciata de mine sincer, doamna Maria Barbu.
Pe blogul inteligent Mihnea Georgescu sa incheiat nu demult o disputa intre mine si un impresionant profesor universitar specializat in problema pe care o abordam, care semneaza Nedumerit. “Nu voi intra in amanunte. e suficient sa mentionez ca de ani de zile tin cursuri universitare pe aceasta tema.
La inceputul lui iunie voi tine un nou ciclu de cirsuri la NSW University pe teme similare, iar la anu voi avea un ciclu pe baza studiilor de cercetare ale lui Adorno asupra fascismului si antisemitismului.
Anul trecut am avut un ciclu exact pe holocaustul romanesc ( mult ajutat de prietenii mei din Washington, Radu Ioanid etc. ) si de catre restul colectivului studiului sub egida lui Ellie Wiesel. Am mai adaugat si unul despre Koestler pentru a “condimenta” atmosfera.
Ca detaliu, anul asta ma ocup de Marx si The Jewish Question, cit si, din nou ca apetiser, de Ana Pauker.” Discutia se poarta in jurul a trei articole scruse de Mihnea. Va invit
pe dumneavoastra si pe cei interesati sa urmareasca aceasta discutie. Intr-un comentariu scurt incerc sa relifez imprtanta si gravitatea situatiei.
ROBERT HORVATH NEW YORK spune:
“NEDUMERIT
In primii ani dupa revolutia numai 5 % se considera antisemitI. ASTAZI ROMANIA ESTE CEA MAI ANTISEMITA TARA DIN LUME. ACEST LUCRU SE DATORESTE EXAGERARILOR, HOLOCAUTONISMULUI EXCESIV SI UMILIRII ROMANILOR. NEDUMERIT SI NEDUMERITII SUNT VINOVATI DE ANTISEMITISMUL ROMANESC. OAMENI DE BINE OPRITI ACEASTA NEBUNIE. ANTISEMITISMUL VA ADUCE FASCISM.
DEMOCRATIA ROMANEASCA ESTE IN PERICOL .Omeni de bine romani sau evrei ora prea tarziului se apropie.”
Adevarul istoric este ascuns.Analiza trebue sa fie bipolara. Faptele din primele luni ale razboiului sunt de o gravitate extraordinara si lucrurile trebue spuse pe nume. Responsibita guvernului roman este mai mult decat evidenta. Dar asa cum ne trebuie acceptata nicio scuza sau minimalizare, exagerarile trebue si ele evitate. Scotand pentru moment din ecuatie personalitatea usor de contestat a lui Ion ANTONESCU si a faptului ca ISTORIA ESTE FACUT DE INVINGATORI, lucrurile trebue spuse pe nume. ASISTAM LA UN MIRACOL AL ISTORIEI. AVAND TRUPE GERMANE IN TARA ROMANII AU SALVAT MAI MULT DE JUMATE DE EVREI DE LA O MOARTE SIGURA. DEPE TERITORIUL CONTROLAT DE ROMANI NU A PLECAT NICI UN OM NEVINOVAT SPRE LAGARELE GERMANE. Mai mult decat atat sa incercat scoaterea evreilor cu cetatenie romana din lagarele hitleriste ( vezi comentarul anterior ).
Apreciez cu totul deosebit sinceritatea dumneavoastra. Dar nu pot accepta caracterizarea ungurilor ca fiind mai antisemiti. Mai mult romanii. Adevarul trebue cautat in alta parte. Horty ca si Antonesu au incercat sa-i salveze pe evrei. Deosebirea este ca Antonescu a reusit, in timp ce Horty a fost arest si trupele germane au invadat tara. Evrei unguri au disparut in timp ce evreii romani au pus pietrele de temelie al unui alt miracol al istoriei, creiarea statului Israel. La aniversarile Horty participa rabini din toata lumea , la cele a lui Antonescu nu am vazut deocamdata niciunul.
Acum se ridica in Bucuresti un MONUMENT. El trebue sa fie un loc pentru CINSTIREA MEMORIEI CELOR CARE AU PIERIT, DAR SI UN LOC DE CINSTIRE PENTRU CEL CARE A FACUT POSIBIL SA FIE SUPRAVIETUITORI. POPORUL ROMAN.
Doamna Maria sunteti un om al talentului ca si cel al adevarului. Va sugerez deschiderea pe blogul dumneavoastra o discutie civilizata si onesta pe aceasta tema ,atat de contraversata. Sunt convins ca pe langa mine , vor fi multi alti oameni de bine recunoscari.
Robert Horvath Deva. art site :www.devagallery.com

Unknown said...

Sincer cred ca este o intoxicare nefericita. Geoana poate raspunde oricand ca are casa in State - asta nu explica de unde are o fetishcana un milion de euro sa isi ia casa in Baneasa. Pur si simplu sunt tampenii. La urma urmei de ce nu ar avea voie Geoana sa aiba cate case vrea??????????? Doar pentru ca familia Basescu s-a umplut de proprietati? E ridicol.

Mihai said...

White Pages Washington DC

Mircea D Geoana

2500 30th St NW
Washington, DC 20008-2708

http://romstart.com/images/CasaluiMirceaGeoana.png