Friday, May 22, 2009

Progeniturile DIE pe listele PDL

Traian Basescu neaga, pina la proba contrarie, relatia cu serviciile secrete comuniste in perioada cat a fost sef al agentiei Navrom la Anvers , numele a catorva ofiteri activi DIE din anturajul sau atat in perioada comunista cat si dupa revolutie , ridica serioase semne de intrebare asupra sinceritatii in declaratii ale sefului statului.
Dintre spionii cu diploma insarcinati cu afaceri in Belgia exact in aceeasi perioada cu Traian Basescu au transpirat cateva nume cu notorietate : Silvian Ionescu , care nu si-a negat niciodata trecutul ,Marin Antonescu- fostul consul de Bruxelles , Virgil Stanciu si Adrian Isac.
Interesele comerciale in zona portuara belgiana au facut posibila cimentarea relatiilor celor mentionati , ele continuand prosper si dupa revolutie ,"reusind in viata ", cum ii place D-lui Basescu sa-si motiveze performantele financiare , de famigilie, de fiecare data cand i se combina moralitatea cu suspiciunile de coruptie si infractionabilitate.
Traditia de famigile "EBA", l-a inspirat si pe fostul ofiter DIE Marin Antonescu(actual lider PDL Dambovita) , care si-a progenitura in structurile de baza PDL .Oana Antonescu este ca si Eelena Basescu , candidata la europarlamentare .Diferenta dintre cele doua este inseziabila , judecand stilul si valoarea personajelor.Insa niciuna nu ar fi putut reusi performanta de a candida daca in spatele lor nu s-ar fi aflat personaje cu greutate, Traian Basescu si Marin Antonescu.
Oana Antonescu datoreaza ascensiunea in partid exclusiv tatalui, dar si a relatiei acestuia cu presedintele Basescu.Marin Antonescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dambovita si al organizatiei judetene a PD-L,posesro cu c acte in regula al certificatului de "politie politica" eliberat de CNSAS, a explicat prezenta fiicei sale pe lista de candidati ai PDL ca pe o "matematica pura": "Oana isi doreste sa candideze, nu a fortat-o nimeni".
Copie fidela a Elenei Basescu, Oana Marinescu s-a experimentat pina acum in cursa de Bruxelles ocupand functia de consiliera a tentativei de smecher , europarlamentarul PDL, Rares Niculescu.

Alianta PSD-PDL , de la bine la greu



7 comments :

tony said...

Marius,vezi ce priviri au cele doua jigodii ?

Ionut said...

misto melodia, dar mai misto e treaba ca asta de-o canta ii canta lu` basexu hitul Romania Trezeste-te! Ce fac banii din om! :))

Marius Mina said...

Tony , privirile sunt cam disperate, de ce nu ma mir?

Marius Mina said...

Ionut, melodia de care vorbesti e valabila pentru toata Romania.

Riddick said...

Marius,in partea finala a textului este o greseala, Oana Marinescu a fost o perioada purtator de cuvant al guvernului Tariceanu, este alta persoana decat Anca Marinescu.

Riddick said...

Na, ca gresii si eu...Oana Antonescu. ce ti-e si cu copiii astia !

Marius Mina said...

@ Riddick-Greseala e omeneasca.