Tuesday, June 30, 2009

Crin Antonescu: daca devin Presedinte, guvernul Boc va cadea perfect constitutional

Crin Antonescu, a declarat că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, guvernul actual va cădea prin cele mai constituţionale metode. "Eu nu am susţinut că preşedintele rezolvă totul. Dar în situaţia în care suntem un Om poate începe să rezolve unele lucruri. Crin Antonescu preşedinte sau oricine altcineva are două pârghii de care se poate folosi în momentul în care câştigă. Există un avantaj şi o forţă la nielul clasei politice şi există o autoritate cu care este investit omul atunci când omul este investit", a declarat Antonescu care a subliniat că nu îl va numi premier pe Călin Popescu Tăriceanu în cazul în care va câştiga alegerile din toamnă. Invitat la emisiunea "Ora de Foc", Antonescu a lasat sa se inteleaga ca nu este vandut niciunui grup de interese si va fi un presedinte echidistant care va respecta constitutia Romaniei!

1 comment :

Gheorghe said...

Crin bate campii.
El nu si-a dat seama ca Presedintele nu poate demite Premierul, dupa ce Basescu nu a reusit un mandat intreg sa-l schimbe pe Tariceanu?
Premierul se supune majoritatii parlamentare. Daca PSD-ul si PD-L-ul nu vor sa-l schimbe pe Boc nu-l schimba, si daca vor sa-l inlocuiasca cu alt premier o s-o faca.
Cu astfel de declaratii se face de ras.

M-ai bine ar fi atenti la prestatia parlamentara.
Liberalul Ludovic Orban preia ştafeta colegului Crin Antonescu în topul celor mai chiulangii deputaţi

"În top cinci se regăsesc trei parlamentari liberali conform unui sutudiu realiazat de insitutul de Politici Publice.
...
Afalat în opoziţie, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, a spus prezent doar la 7% din voturile finale. În topul deputaţilor chiulangii este urmat de liberalii Nini Săpunaru (7%), Dan Ilie Morega (8%), şi social-democraţii Viorel Hrebenciuc (8%) şi Bogdan Niculescu Duvăz (9%)."