Tuesday, June 23, 2009

Monica Iacob Ridzi - deturnare de fonduri publice

Update: Artistii angajati sa sustina concertul de la Costinesti au declarat ca sumele primite sunt de 2 ori mai mici decat cele stipulate in contract.(woops)
Surse CNA declara ca activitatile organizate de Ziua Tineretului ,respectiv cheltuielile pentru concertul de la Costinesti, a fost suportat exclusiv de PRO TV. In dublaj , aproximativ aceleasi sume achitate de trustul media au fost decontate si de catre Minstrul Tineretului si Sportului, Monica Ridzi. Acest concurs de imprejurari concluzioneaza fara dubii ca putem discuta de infractiunea de "deturnare de fonduri publice".
Scena mare a lui Ridzi costa de obicei 5000 de euro. Din informatiile primite de la unul din organizatorii lui Ridzi pentru ca s-a promis colaborare pe termen lung a fost negociata si platita cu 1500 de euro indiferent de ce s-a scris pe contract. Restul e usor de gasit
La Awa Records un sistem S1 (care sunt printre cei mai scumpi din tara), cu scena de 12×10x7m, cu toate echipamentele high-class, dupa negociere, ajunge 2500 -3000 de euro maxim pentru un concert. De la 2 concerte orice furnizor de astfel de servicii face reduceri substantiale. Scena lui Pink Floyd (inclusiv constructia zidului) din concertul Zidul a costat mult mai putin decat platforma de sol pentru spectacol (nu poate fi numita scena) de la Costinesti a doamnei Ridzi.


5 comments :

raluca sandru said...

De fapt, concertul a fost plătit de MTV, care face parte din trustul PRO. Și ghici cine e directorul general al MTV?! E căt se poate de oficial: Giovani Francesco- iubitul Ioanei Băsescu.

Marius Mina said...

@Raluca, buna completarea ta.Daca se si demonstreaza ar fi si mai simpatic subiectul.

raluca sandru said...

Marius uită-te pe site-ul MTV Romania și ai să vezi, sau dă o căutare pe net, și o să găsești sute de articole și fotografii unde apare ”directorul general al MTV Giovani Franceso” . Nimeni altcineva decât iubitul Ioanei Băsescu.
Legat de iubitul Băseascăi- Giovani Francesco, a mai fost un scandal, prin luna aprilie, dar s-a ingropat repede. Caută pe net, sunt multe articole și despre scandalul ăsta. Doar Antena3 a dat ceva. Solomon- primarul pedelist al Craiovei, a organizat, înainte de Paști, Premiile MTV-un eveniment faraonic- PE BANII PRIMARIEI CRAIOVA. A3 a făcut o emisiune pe tema asta, atunci, în aprilie, pentru că desi era un eveniment MTV, s-a organizat pe banii primăriei Craiova.

Marius Mina said...

@Raluca, m-am interesat putin si am constatat ca italianul in cauza numai este director la MTV RO

tony said...

MTV a luat multi bani si de la primarul PDL din Craiova Solomon !