Wednesday, July 15, 2009

CCSB - Antonescu il surclaseaza pe Geoana


Sondajul este comandat de surse apropiate Palatului Cotroceni. Mentinerea lui Traian Basescu in varf dupa talharia Ridzi mi se pare o aberatie .In realitate Basescu a scazut sub 30 % .

11 comments :

Daniel Mălăelea said...

Important este ca prietenul nostru Crin sa se mentina pe pozitia a doua si sa intre in turul doi. Daca se va intampla asa, atunci in turul doi va fi mai simplu. Cred ca romanii care au picioarele pe pamant s-au saturat de Basescu.

vlad rosca said...

Ai dreptate Marius 'incapresedintele' are sub 30 de procente.
Ceea ce nu cred ca intelege "MAIMUTA" este ca daca fura la alegeri va aduce Romania in situatia in care nu s-au mai aflat, dupa stiinta mea, alte state membre UE.
Tara se va varsa toata in strada preschimband celebrul "JOS ILIESCU" in
"AFARA DE LA COTROCENI BASESCUL !!!"

Marius Mina said...

@Vlad , nu cred ca av avea el, consumatorul, onoarea sa fie artuncat in strada de popor, va pierde rusinos la toamna.

Daniel Mălăelea said...

Eu nu as fi atat de sigur ca se va intampla asa. Romanii sunt nepasatori. Sunt atat de putine exemple in istoria noastra cand poprul s-a revoltat impotriva asupritorilor interni sau externi. Noi avem o fantastica putere de a rezista, de a accepta jugul. Eu consider ca este foarte important sa-i convingem pe oameni sa mearga la vot. Dar pentru a se realiza acest lucru trebuie ca PNL sa reprezinte cu adevarat alternativa. Desi simpatizez multi politicieni liberali si sunt aproape de PNL, deocamdata raman sceptic.

CRadu25 said...

Daca Crin Antonescu nu iese mai in fata in perioada urmatoare avantajul efemer de 1% (care, btw, este in marja de eroare) poate sa dispara instantaneu. Miza principala este locul 2 in turul intai. Si pe tema asta Antonescu ar trebui sa mai inceteze cu atacurile la adresa lui TB si sa inceapa sa-l "arda" pe Geoana. Nu de alta, dar din votantii presedintelui e greu sa furi, dar daca te mentii cu aceeasi placa (ce incepe sa scartaie) nu vei convinge nici nehotaratii. Schimbarea de directie ar trebui facuta catre incompetenta lui Geoana si nu atacuri directe in PSD. Nu de alta, dar buna parte a PSD-ului nu-l are deloc la ficati pe Geoana.

Marius Mina said...

CRADU, va iesi

Oliviu said...

O situatie temporara cred eu si vorba cuiva de aici, in marja de eroare. cred ca pana in toamna se vor cerne mult mai bine si lucrurile dar si alegatorii. Oamenii au timp sa vada ca Antonescu e doar o fatada in spatele careia nu se afla nimic concret, iar de Basescu... cred ca sunteti cu totii satui pana peste poate.

Marius Mina said...

@Ovidiu sau cum te-o chema,
oamenii au timp sa vada ca singurul capabil sa-l castreze pa Basescu este Antonescu.Restul sunt marionetele chiorului.Atat Duda cat si Vadim si Geoana , joaca pentru "jucatoru'".
A inceput numaratoarea inversa pina la debarcarea lui Basescu de la Cotroceni.

Unknown said...

Doamne Ajuta-ne sa avem un Presedinte Intelectual! Crin Antonescu Presedinte!!

Unknown said...

DoamneAjuta-ne!Crin Antonescu Presedintele Romaniei!!

Anonymous said...

DoamneAjutaCrinAntonescuPresedintele Romaniei!