Thursday, July 16, 2009

Elena Udrea lovita de criza "Ridzi"


Dupa ce si-a facut de cap prin banul public, "blonda de la Cotroceni" s-a hotarat sa imbrace o rochie mai transparenta si s-a exhibitionat in public, intr-o incercare disperata de a-si pune pielea bronzata la adapost. Intr-o conferinta de presa organizata in regim de urgenta , ministreasa turismului aburelilor infractionale isi simte pozitia subrezita. Bugetul de peste 10 milioane de euro, este "angajat" in momentul de fata in "licitatii" si promovarea prin intermediul mass-mediei. "Mi-e greu sa spun efectiv cat s-a cheltuit pentru ca toti banii sunt angajati in acest moment pe achizitiile publice", declarat timid ministrul inca in functiune . Am avut senzatia ca declaratia D-nei Udrea a fost un copy& paste din afirmatiile tupeiste ale Mariei Magdalena Ridzi, "nu ma intereseaza cati bani s-au chletuit", care i-au accelerat decesul politic.
Intrat cu capul inainte "Actiunea Ridzi" , intermediarul de sacrificiu Catalin Tolontan,are toate sansele sa -si prinda degetele in paianjenisul blondei dar, conform regulilor de trei simple, D-na Udrea va culege cu ambele maini, rodul fructelor conspiratiilor proprii . Zarurile au fost aruncate in seara festiva de la "Pescarus", cand refularile isterice ale Elenei l-au fortat pe Traian Basescu sa intervina in forta pentru a-i calma efervescentele hormonale. Razboiul pentru suprematie dintre cele doua amfitrioane a ramas inchis intre zidurile bordelului din Modrogan insa efectele de bumerang incep sa plesneasca incet , peste bot, soarta Elenei Udrea. Din declaratiile de azi transpira vizibil frica acesteia de repercursiunile loviturii de imagine aplicate PD-L si procentelor lui Basescu. Personal cred ca urmatoarea victima in partidul democrat va fi colportoarea biletelelor roz. Ce va urma dupa punerea pe linie moarta a febletei prezidentiale este greu de imaginat. Dupa ea, potopul si inevitabil decaderea unui mit cu aspiratii zdrentuite pentru un nou mandat in exercitiul furaciunii publice.
Se anunta zile fierbinti , temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 98 si 120 de grade celsius....vantu' va sufla cu viteza maxima admisa .

20 comments :

aventoro said...

poate e next

Marius Mina said...

Sergiu, poate ....sau cu siguranta

nicole said...

Excelent blog! Multumesc pentru informatii!
Sper sa urmeze Udrea la raport. Si Basescu?!

Marius Mina said...

@Nicole, Basescu deconteaza mai spre toamna, cand s-o coace(buba)

nicole said...

Oare sa fie inainte de prezidentiale?

nicole said...

M-a ingrijorat inertia romanilor. Sper sa iasa la vot macar la prezidentiale. Sa nu mai avem "onoarea" de a suporta un mitocan la Cotroceni

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Nu se va lasa sacrificata cu una cu doua:)

Marius Mina said...

Reactia romanilor va fi de tipul " blitzkrieg" la prezdientiale.

nicole said...

?!

Marius Mina said...

Nu se va lasa "sacrificata" deloc, Nici Ridzi nu s-a lasat ...

Marius Mina said...

@Nicole, ?!

nicole said...

Daca vor insista toti si vor dovedi legatura intre cele doua si finantarea campaniei "printesei" nu mai are ce sa faca blonda...

Marius Mina said...

@Nicole, probe exista, e nevoie de putina vointa din partea unora.Cred ca vom asista la dezvaluiri incitante.

nicole said...

Antena 3 a inceput sa comenteze despre Udrea.
Vointa din partea unora?
Ma asteptam sa la sacrifice Base inainte de alegeri sa castige procente!

Marius Mina said...

Nicole, si Vantu bate spre Udrea pe RTV -acum

nicole said...

Astept cu nerabdare sa daramam "cuibul de boci"!

nicole said...

Udrea ar trebui sa incerce "turismul ecumenic"...

Marius Mina said...

@Nicole, il incearca de cand a devenit adolescenta in politica @

nicole said...

Acum vrea si balnear!

Marius Mina said...

Balnear in traducere Elena Udrea inseamna "golden showers"