Saturday, July 4, 2009

Geoana Premier cu Basescu Presedinte....


Mircea Geoana a declarat,pe 5 iulie 2006 , la Suceava, ca s-a pregatit sa fie premier si ar putea ocupa acest post chiar si cu Traian Basescu . O „coabitare pe bune“ este mai benefica decât „o coabitare mascata“. „M-am pregatit sa fiu prim-ministru, am candidat pentru postul de prim-ministru, am câstigat alegerile parlamentare, am avut ghinion la prezidentiale. Nimic nu împiedica sa vad cum vom putea forma un guvern. Ca este presedinte Traian Basescu, ca este presedinte altcineva, pâna la urma conteaza rezultatul alegerilor si guvernul care rezulta din alegeri“( Mediafax).
El a mai apreciat ca este mai simplu si mai clar pentru România sa existe „o coabitare pe bune“ decât o „coabitare mascata“, cum este în prezent, cu un presedinte „de o culoare“ si un premier „de alta culoare“. „Hai macar sa recunoastem ca avem o guvernare de stânga, a PSD, si un presedinte de dreapta, care este Traian Basescu. Si o sa mearga mai bine. Macar stim exact cum stau lucrurile si nu mai vine presedintele neinvitat la sedinta de Guvern si se aseaza în locul tau când ti-e lumea mai draga“, a declarat Geoana.

2 comments :

Filip G said...

Daca PD-L nu rezolva cazul RITZI,nu va mai ajunge Basescu presedinte.Nu va fi votat de o parte din PD_L dar va pierde si sustinerea simpatizantilor.
Prostanacul se multumeste cu ce i se ofera.

Marius Mina said...

!Filip G, Prostanacul stie ca n-are sanse dar spera la "prim ministru" .