Friday, July 17, 2009

Monica Iacob Ridzi - Caz Penal

Motto: Welcome to Romania "The Land of Choice" sau ţara unde peştii cresc în copaci, iar femeile se mărită legal cu patru bărbaţi odată calarind zebre.

Se aude ca in urma auditului efectuat la Ministerul Tineretului si Sportului de catre organele abilitate ale statului s-a constatat ca platile catre firmele care s-au ocupat de organizarea evenimentelor , au fost facute inaintea semnarii efective a contractelor si a derularii serviciilor pentru care au fost achitate in avans sumele respective, fara licitatie. Daca se confirma oficial , Monica Iacob Ridzi este pasibila de raspundere penala pentru infractiunea de deturnare de fonduri publice si delapidare. Ramane de vazut daca DNA se va descalifica flagrant jucand dupa instructiunile Cotrocenilor sau nu.
Cat priveste nominalizarea noului ministru al tineretului si sportului, a fost "propusa" de un grup restrans la varful PD-L . Coincidenta sau nu la ultima reorganizare a filialelor PD-L din tara, conducerea partidului a decis ca Gheorghe Pogea si Elena Udrea sa fie responsabili de filiala Vrancea, in care D-na Placinta activeaza la varf. Responsabila de filiala Vrancea, ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ca nu a stiut de nominalizarea doamnei Placinta la MTS. "Nu am stiut nimic de propunerea si nominalizarea doamnei Placinta la Ministerul Tineretului. Din cate stiu eu, decizia a fost luata intr-un cerc restrans la nivelul conducerii partidului. Mai multe nu stiu sa va spun. Va asigur ca nu am avut nicio legatura cu aceasta nominalizare si am aflat mult mai tarziu. Din punctul meu de vedere doamna Placinta va fi un ministru foarte bun, are capacitate manageriala, este un om de afaceri si responsabil". Privirile taoiase si reci aruncate de prezident D-nei Udrea la ceremonia investirii Sorinei Placinta spun mai multe decat putem noi interpreta.
Numai Elena Lupescu si Elena Ceausescu au mai jucat roluri de "filtru" in vremuri tulburi ale istoriei Romaniei. Diferenta dintre Udrea si predecesoarele ei este ca Lupeasca si Ceauseasca au sfarsit alaturi de consorti. In cazul nostru sunt sigur ca Basescu va incheia capitolul, abandonat de enigmatica blonda .
Domnule Basescu va invitam la dans...parintii D-nei Ridzi stiu de ce.

6 comments :

nicole said...

Lucrurile merg spre bine.Incep sa zambesc. Adorabil "cronometrul"!!! Sa plece Base pe Marte!

Marius Mina said...

@Nicole, e bine sa fim optimisti , in general.

nicole said...

Marius, e Crin Antonescu pe Antena 3!

Marius Mina said...

@Nicole, la el ma uitam si eu, merci.

nicole said...

Sper sa castige CRINUL.

Marius Mina said...

@Nicole, va castiga , ii face zdrentze pe mameluci