Sunday, August 9, 2009

Bani pentru Fuhrer via complicii de la FMI

                                      EBoc hartuit sexual  
                           
Disperati de previziunile sumbre care anunta un iminent un crah financiar in care Romania va intra incepand cu luna Octombrie, Guvernul Basescu se agata de orice posibilitate de supravietuire , pina la alegerile prezidentiale .Imprumutul de la FMI care initial a fost motivat ca o masura de relansare economica, a fost rupt in doua si redistribuit cu complicitatea lipitorilor de la FMI , catre bugetul falimentului uman ,Gheorghe Pogea , pentru pensii si salarii in urmatoarele doua , maxim trei luni. Ce se va intampla dupa, mai putin interesant pentru camarila din spatele accidentului genetic de la Cotroceni. Astfel, Fondul Monetar International, isi reconfirma valoarea si complicitatea la devalizarea Romaniei, o institutie care pare plamadita , la o scara mult mai mare , din acelasi aluat cu Elena Udrea , Traian Basescu sau Radu Berceanu. In fapt pentru ei conteaza profitul pe care il caute intodeauna in tarile vulnerabile conduse de structuri quasi mafiote cum este si cazul Romaniei.

Radu Berceanu, purtatorul de cuvant al talhariei nationale , arunca vina pe tovarasii de cumetrie de la FMI:

"Fondul Monetar Internaţional (FMI) nu este de acord cu continuarea investiţiilor în autostrăzi şi drumuri finanţate cu fonduri ale Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), întrucât astfel ar creşte şi mai mult deficitul bugetar, susţine ministrul Transporturilor. "FMI nu ne dă voie să continuăm investiţiile în infrastructura rutieră, pentru că mărim deficitul bugetar", a afirmat Berceanu după întâlnirea cu delegaţia FMI".

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat astăzi, la Constanţa, că încasările la taxa de pod de la Feteşti sunt cuprinse între 300.000 şi 400.000 de lei pe zi şi că sumele strânse din această taxă ar putea acoperi într-un an jumătate din costurile cu deszăpezirea.
Este foarte posibil ca o parte importanta din sumele incasate
de Politia de Frontiera(asa scrie pe bonurile fiscale eliberate), sa ia drumul PDL pentru campania D-lui Basescu,dupa modelul Ridzi-Udrea. Important este ca atat PSD cat si PDL merg impreuna la combinatie.

Impresia mea este ca Dl.Berceanu si colegii din PDL , considera ca 20 de milioane de romani , sunt construiti dupa calapodul si coeficientul de inteligenta al D-lui Boc.

Bani cu japca pentru PDL ( via Ioska)

A început de ceva timp agitaţia pre-electorală. Agenţii economici sunt supuşi în această perioadă unor presiuni tot mai mari din partea autorităţilor pentru a contribui cu bani (mulţi bani) la partid. Evident că nu pe faţă că nu se poate, ci prin aşa numita şpagă care nu intră în buzunarul colectorului (cateodată regula e încălcată) ci în buzunarul partidului. Evident că se întâmplă mai ales în cazul partidelor de la guvernare. Ca să nu vorbim în gol vă dau şi un exemplu de prin târg. Se spune aşa:

Ex.: Directorul adjunct al ITM Constanţa Marius Ciobanu , numit de PD-L. Domnia sa a fost numit anul acesta pe post după ce s-a angajat în prealabil la Bucureşti că va livra lunar 20.000-40.000 EURO. Şi nu e singurul....

PS: Acest domn Ciobanu a fost prezentat conducerii PD-L de deputatul de Constanţa, Constantin Chirilă, care cică ar avea sarcina de a colecta şpaga de la comisarii Gărzii Financiare Constanţa. Întreaga operaţiune de la Gardă ar fi supervizată de şeful, Cristian Radu, care are la rândul lui de îndeplinit nişte ordine primite mai de sus.(Pe surse)


16 comments :

Filip G said...

Odata cu acceptarea din partea FMI sa intre banii din transa a doua in salarii ,pensii,investitii mai rezervat.Ramanerea la guvernare pana la alegeri e pecetluita.Deci in concluzie si FMI-ul e o femeie de moravuri usoare,accepta greu dar si cand se lasa…………….

Marius Mina said...

@Filip-Doar o femeie de moravuri usoare?

Filip G said...

Sa nu zic CURVA.
Nu poti sa-i intinzi o mana de salvare lui BASESCU gratis.
Iar populatia sa achite nota de plata.Aceptarea si participarea chiar tacita la guvernarea BOC face vinovat FMI-ul de toate relele ce urmeaza.

Marius Mina said...

@Filip, si cu FMI si fara , Basescu e pe tobogan, pe aia nu-i intereseaza unde se duc banii ci doar sa-si ia camata pe ei asa cum scrie in contract.

nicole said...

"FMI nu ne da voie"!!! In ce hal am ajuns! Tara independenta? Sper sa se mai poata trezi Romania.

Marius Mina said...

Nicole, repet, si cu FMI si fara , Basescu e pe tobogan, pe aia nu-i intereseaza unde se duc banii ci doar sa-si ia camata pe ei asa cum scrie in contract.

Anonymous said...

Adevarul e ca Radu Berceanu alias Arad Bercovici, fiul lui Haim Sile Bercovici (cum e cunoscut la sinagoga) a frecat menta in cele 3 mandate de pana acum.In afara de ciordeli n-a facut nimic, zero ...

tony said...

Romania este muribunda si imbecilul de Pogea da tichete de vacanta la Ministerul de Finante de 13 milioane de euro!Cum poate sa fie un dobitoc ca Pogea ministru?

Matilda said...

Ce să zică şi Berceanu? Dacă nu-şi poate recunoaşte incompetenţa şi nepăsarea, trebuie să găsească vinovaţi. Lui nu-i dă nimeni bani de scene, de reclame, de perdele sau lustre... Vai de capul lor, ne-au vîndut pentru un pumn de dolari, pe care noi îl vom plăti triplu, în timp ca ei îşi fac vile la Palma de Malorca...

Marius Mina said...

@matilda, nu-l plange pe Berceanu, a furat cati toti ceilalti infractori la un loc.
Romanii traiesc binele pe viu.
Gratie lui Traian Basescu

Anonymous said...

http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-08-08&id=256802

Matilda said...

HIHIHI, acum am văzut ce faţă are Boc !

Anonymous said...

Poza asta e cu cei 3 B-B-B...aubau care au speriat... criza? Buna poza, cu primbaubaul pe post de... palnie!

Marius Mina said...

Anonymus, vazuta de sus , pare o colonoscopie pe viu la EBock

Anonymous said...

i
Basescu a pierdut prietenia Occidentului fiind considerat un element destabilizator in regiune. A aparut un 
material declasificat despre optiunea americana in fata unei recrudescentei pericolului fascist si nationalist ca urmare a crizei economice in estul Europei. Marinarul este considerat un potential pericol. Ma consider informat in aeasta directiedi diferute surse. Unchiul sotiei mele Kiyoko a fost rectorul facultatii economice din Osaka. El a pus bazele teoretice “miracolul economic japonez. Asfel se explica dece in familia mea sunt multi diplomati si economisti de prestigiu. Unul din ei este KIYOSHI KODERA probabil a doua persoana ca importanta la Banca Mondiala. Plecam in curand la Washington sa-i iau un interviu. Poate un cititor al acestor randuri sa ma ajute sa plasam interviul in presa romana.
 Va fi fatal pentru clanul la putere.
“Kiyoshi Kodera to lead World Bank/IMF Development Committee
.Kiyoshi Kodera will become the first Japanese to serve as executive secretary of the Development Committee, a joint ministerial panel of the World Bank and the International Monetary Fund that addresses development issues. The job requires close coordination with World Bank President and the panel’s 24 members in setting the agenda for their biannual meetings, a forum that Kodera says is ”most effective” in crafting development strategy, given the relatively large representation of regions includingHungary,Poland,Romania

Robert Horvath New York

Anonymous said...

Marius.
Cautand date pentru filmul meu “Razboiul rece a inceput la hotelul Ambasador” (documentarul se ocupa de Actul de la 23 August si confruntarea dintre serviciul american si sovietic de pe teritoriul Romaniei, pana la abdicarea regelui) am dat de niste noi documente extraordinare, despre aceasta perioda. Ele dezvalue faptul ca intoarcerea armelor a fost organizata de Rege in apropiata colaborare cu O.S.S-ul american. Cordonatorul acestei actiuni a fost comandorul Frank Wisner. Operatia a purtat numele de cod HAMMERHEAD Trebue remarcat ca comunistii au fost anuntati si integrati cu trei zile inainte de complot. Promisinile si garantiile oferite de americani vorbeau de un aranjament al aliatilor (gen Austria). Se vorbea de de arborarea in fata Palatului Regal a steagului american,englez,francez si sovietic. Deci vanzarea tarii sa facut nu la Bucuresti ci la Yalta. (National Security Archive-Records on cover operation). In vederea acestui film am contactat
Asociatia pensionarilor de la C.I.A. pentru a gasi martori oculari ai evenimentelor. Acesti pensionari au fost coloana vertebrala a actialului serviciu.
Multi au ajuns sefi de departamenta si chiar consiliari ai fostilor presedinti.Trebuia sa vin cu ei la Bucuresti si impreuna cu Regele sa recapitulam in fata camerei de filmare. Legatura cu autoritatile a fost facut de fostul meu coleg de facultate Timotei Ursu si consulul roman la New York, Luciano Pavoni. Am discutat cu ei in detalii protocolare si sprijin logistic. Sau luat biletele de avion. In ultimul moment partea romana a contramandat filmarea iar Regele Mihai a fost trimis in misiuni diplomatice. Pensionarii sau suparat rau dar au ramas buni prieteni cu mine. Aceasta este sursa mea de informare si nu singura. Robert.