Friday, September 25, 2009

Comisia de Aparare confirmă implicarea familiei Basescu in afaceri cu arme si munitie



George Scutaru, vicepreședintele comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, care anchetează scandalul "Băbeni", a confirmat azi oficial afacerile cu arme din familia Băsescu, care sunt mai vechi decît s-a afirmat pînă acum de către cei implicați.
Scutaru declara ca că în scandalul muniției tailandeze, contractul dintre firma Oxo Network, a lui Cornel Purcărea și firma Ice Age, a fiicei lui Mircea Băsescu, care a asigurat depozitarea containerelor, a fost încheiat nu pe 19 ianuarie, după sosirea în port a vaporului cu marfă, așa cum a susținut Purcărea, ci mult mai devreme, pe 19 decembrie 2008.
"Într-adevăr, în cursul audierilor derulate în ultima perioadă, reprezentanții unei importante instituții a statului ne-au furnizat informația, susținută de documentele de rigoaare, potrivit căreia firma Oxo a încheiat, încă de anul trecut, contractul pentru depozitarea muniției cu firma Ice Age, ai cărei acționari erau Sorin Trașcă și Raluca Băsescu, mai exact pe data de 19 decembrie. Acest lucru intră în contradicție flagrantă cu declarațiile directorului firmei Oxo, dl.Purcărea, care a susținut că a descoperit firma Ice Age și a încheiat contractul cu ea abia după ce vaporul cu muniție ajunsese în port, adică pe 19 ianuarie. În realitate, așa cum am spus, din documentele pe care le deținem rezultă că acel contract era încheiat mult înainte ca vaporul să sosească. Nu este, de altfel, singura neconcordanță majoră care a apărut pe parcursul audierilor, există deja o listă întreagă de mari semne de întrebare, motiv pentru care comisia a decis să reia audierea șefilor de servicii secrete ale Armatei și Internelor, precum și a altor personaje marcante implicate în această poveste, pentru a stabili exact desfășurarea evnimentelor în acest caz" - Inpolitics

Acum inteleg eficacitatea propunerii referendumului de catre seful statului in plina criza, intodeauna Basescu si-a mascat furaciunile sale si ale clanului, prin fumigene aruncate in prime time . Ca si celelalte scandaluri acoperite de echipa tehnica din spatele lui Traian Basescu, prin formula "wack the dog" , plosnitele din patul D-lui Basescu sunt vopsite in alb.

1 comment :

tony said...

Nu prea mi-e clar ce e cu masonii astia,dar cred ca sunt niste mari papagali !