Tuesday, September 22, 2009

SONDAJ CCSB - Băsescu şi Antonescu în turul II

14 comments :

balbeck said...

Pe toti ii votez pentru ca toti merita sa fie presedinti.

Marius Mina said...

Bravo Balbeck !

Mordechai said...

Nu mă apuc să îţi zic eu cum e cu precauţia aia necesară la citirea sondajelor- chit că Turamabar e băiat serios. Zestrea lui Geoană e clară, ştim la ce să ne aşteptăm, dar nu aş subestima capacitatea de mobilizare a pesediştilor. Ok, ei se mobilizează când au chef. Şi acum s-ar putea să n-aibă.

Marius Mina said...

@Moshule, optimismul ne ajuta de multe ori sa iesim din situatii critice.
Cred ca ai dreptate cand te referi la cheful pesedistilor de cariera.

Stevie the LightningRod said...

eu tot nu inteleg in ce sondaj apare cu sub 30%.

Marius Mina said...

Fanica, un sondaj comandat de PSD

Daniel Mălăelea said...

Basescu sta inca destul de bine. Zilele trecute circula zvonul ca a scazut sub 30%. Se pare ca era doar un zvon. Creste si Oprescu, inca inainte de a-si anunta in mod oficial candidatura. Sunt convins ca Antonescu poate creste pana la 27% in cel mult o luna. Cred ca tinerii reprezinta un bazin electoral care ar putea fi exploatat. Si nici macar nu ar fi foarte greu.

Lilick Auftakt said...

Cat are cat n-are Basescu... Conteaza ca Antonescu sa intre in turul doi acum. Dupa aia mai vedem. :)

Paula said...

Crin Antonescu va intra cu siguranta in turul 2 ! Apoi o sa inceapa marea batalie. Personal ii dorec mult succes lui Crin Antonescu. Atat in primul tur cat si in turul 2 va avea votul meu!

Unknown said...

Daca continua trendul asta si o sa-l vedem pe Antonescu in turul doi, atunci eu zic ca are sanse mai mari ca si Basescu sa ajunga la Cotroceni.

Mihai Petre said...

Oricine intra in turul doi castiga in fata lui Basecu. Parerea mea e insa ca Antonecu are sanse mult mai mari sa ajunga in turul doi. Adica e exact antonimul lui Basescu. Are bun simt, e un bun diplomat si va fi un bun presedinte. Eu am incredere in el!

Marius Mina said...

Odata cu intrarea lui Oprescu in cursa sansele lui Antonescu se maresc substantial ptr turul doi.

gabrielan said...

Cu siguranta Crin Antonescu va intra in turul 2 al alegerilor prezidentiale, este un om de toata stima si merita sa fie presedinte.

akmon86 said...

Cresterea in sondaje a lui Crin Antonescu era de asteptat. E cel mai bun candidat, are cea mai puternica echipa, merita sa castige