Thursday, October 29, 2009

Băsescu spune că România nu este de acord cu pretenţiile Cehiei pentru ratificarea Tratatului de la Lisabona


Basescu este Traian, Basescu este Romania, dupa ce a reusit sa compromita atat politica cat si economia Romaniei, Basescu dinamiteaza ultima bucatica din politica externa ramasa nemanjita de incompetentaparanoica a unui sef de stat defect. El, repetentul in politica externa, a declarat joi, înainte de a pleca la Consiliul European, că România va fi împotriva reluării procesului de ratificare a Tratatului de la Lisabona care ar putea interveni urmare a "exigenţelor Cehiei" şi că soluţiile trebuie găsite în interiorul actualului Tratatat.
"Doar câteva menţiuni aş vrea să fac legat de problematica instituţională, intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona. România va fi categoric împotriva oricărei soluţii care să vizeze reluarea procesului de ratificare a Tratatului ca urmare a unor eventuale exigenţe ale Cehiei. Deci vor trebui găsite soluţii în interiorul actualului Tratat".
Apropos Sefu' da' un referendum pentru tratatul de la Lisabona nu faci si tu? Sa le mai tai putin romanilor din poftele de campanie , ca doar , vorba blondei de pe balustrada, "Ne tragem din Traian, din Traian Basescu, suntem urmasii lui Traian Basescu" . Dupa ce ne otravesti vietile zilnic cu evenimente create de minti schizo-diabolice doar de dragul de a te cocotza in varful prime time-ului, ca sa-mi dai motive sa umplu in fiecare zi televizorul de flegme. Ce ma intriga insa, este faptul ca toti ceilalti graviteaza ca niste muste betive in jurul evenimentelor create de Lazaroiu si gasca pretoriana de avramesti . Cu concursul plenipotential al majoritatii surselor de stiri si antagonisme media, al celor care s-au culcat vanzatori de baloane si s-au trezit dimineata formatori de opinie.

No comments :