Sunday, December 13, 2009

Romania va fi condusa de coalitia tradatorilor si brigada de moravuri usoare


Ritmul cu care se lucreaza in spatele usilor inchise ochiului public, intareste ipoteza ca indata ce decizia CCR va fi una pozitiva contestatului de la Cotroceni , rebuturile clasei politice vor rupe randurile ingrosandu-le pe cele ale delicventilor , ingenucheati de dosare si santaj, la picioarele intaiului infractor al Romaniei, Dl Traian Basecu. Coalitia de moravuri usoare va fi construita pe scheletul micro organismelor PDL , din UDMR mereu deschisa , Grupul Minoritatilor, inca nehotarati, "independentii" lui Basescu condusi de colportorul sacoselor cu milioane de euro de la "3 Cocosi", pseudo mafiotul Gabriel Oprea. Se anticipeaza desertari din PNL si PSD , cei vizati fac parte din categoria santajabililor carora Basescu le tine in congelator dosarele . Nimic rau in asta, PNL are o sansa sa inceapa purificarea generala incepand cu organizatiile zonale si judetene in care bantuie tradarea. Se vehiculeaza deja nume de senatori si deputati liberali care sunt agatati de Basescu, nu le voi face publice inca , ziua de luni va clarifica si transa problema vandutilor. Primarii care vor continua kazaciocul pentru Basescu vor fi exclusi si isi vor pierde mandatele. Restul pofticiosilor vor fi trecuti cel mai probabil, pe linie moarta fara putere de decizie in partid. cei din PSD se pregatesc de confruntari directe , grupuri si influenti fac cartile pentru o noua conducere. In cazul in care Curtea Constitutionala refuza verificarea tuturor probelor care pot devoala frauda din 6 decembrie, imaginea ciuruita de ilegitimiate a lui Traian Basescu, va fi grav afectata .
Odata cu el, "coalitia tradatorilor" va prelua colateral socul crizei si al haosului politic instaurat de machiavelicul produs al serviciilor secrete, urmand sa deconteze in cel mai scurt timp , odata cu declansarea marilor tulburari sociale anticipate de toti cei care analizeaza la rece situatia din cea mai corupta tara a Uniunii Europene, Tara Basescului!

5 comments :

Anonymous said...

A fost un tur 2 care nici o tara democratica din lume nu l-ar valida.Suspiciunea de furt va ramane tot timpul mandatului dlui.Basescu.Cel mai corect ar fi sa se repete acest tur si sa fie observatori straini care sa vegheze perioada campanieie electorale.Vinovatii sa raspunda ptr.ceea ce au facut.

nicole said...

Republica basesciana Kongomania!

Anonymous said...

OK. E o variantă. Varianta 1.
Asta presupune că
actuala situaţie de haos bine temperat, de lipsă a legalităţii iscusit camuflată şi de cacialma aparent câştigătoare va exploda. Teribil. Cu ce consecinţe şi în folosul cui?!
În nici un caz al UE, cu atât mai puţin al NATO.
Varianta 2. Adunătura de nelegiuiţi reuşesc s-o mai târâie până la epuizarea ultimului bănuţ FMI-ist. Neavând ţapi ispăşitori în guvern, vorbesc de ţapi adevăraţi, cu coarne şi cojones, că UDMR-iştii n-au faţă de aşa ceva, Pârţescu va reveni la popor. Vinovaţii din Parlament vor fi demascaţi cu indignare democratică, Camera unică va fi redusă la o cămară şi 8 milioane de români indignaţi din ţară, plus 1,5 miloane din diasporă vor vota în alegerile anticipate pentru salvarea poporului din ghearele vampirilor PSD-işti şi a trădătorilor PNL-işti. Adică vom avea un super partid kremlinian şi un preşedinte pe care masele îl vor implora să modifice Constituţia pentru a-i acorda atâtea mandate câte va dori poporul suveran. Prin referendum.
Şi, iarăşi, cui prodest?!
UE sau NATO?! No way, man!
Aşadar, it's a lost-lost situation.
Vom vedea evenimente interesante, incidente incitatoare, dezvăluiri şocante. The show must go on, desigur, dar în limitele scenei. Care limite nu prea le-a văzut ăla micu', când cu plonjonul din platoul TV. (Aia de pe vremea când ne era milă de el...)
Chestia asta o ştiu şi o spun, cu subiect şi predicat, toţi băieţii din grupa mare. Toată treaba e s-o şi facă.
Pentru că, dacă n-o fac, fuck! Agonia se prelungeşte.
Şi-acum, la televizoare! Să "ne" râdem!

Anonymous said...

PS: Parcă Ţuţea spunea că poporul român este ales de Dumnezeu şi că nici un sacrificiu personal nu i se pare prea mare pentru el...
Ba chiar s-a cam şi contrat, cu iubire, ce-i drept, pe chestia asta cu prietenul lui parizian, Emil Cioran, pe care abia aştepta să-l revadă, acolo unde probabil s-au şi revăzut, pentru a-l îmbrăţişa cu mult dor...

Iosif said...

Un singur lucru bun se va intampla: se vor mai curati PNL-ul si PSD-ul de tradatori, falsi generali, lichele, etc., care vor fugi repede sub pulpana portocalie aducatoare de contracte si pozitii. Restul tabloului politic ramane oribil, sub semnul fraudei.