Sunday, December 20, 2009

Teroriştii din decembrie ’89


Lovitura de stat s-a realizat in umbra revoltei populare

Fortele de interventie ale Unitatii Speciale de Lupta Antiterorista (USLA) au actionat la ordinele Armatei pentru anihilarea unor asa-zisi teroristi, in urma luptelor fiind prinsi mai multi lunetisti.
Fosta Securitate nu a arestat niciun agent strain sau terorist de la Revolutie(Emil Constantinescu)
Cine a pus simulatoarele de mitraliere pe cladiri?
Directia de Informatii a Armatei


Procurorul Dan Voinea(reactivat de Traian Basescu) : „Toate persoanele reţinute în timpul revoluţiei ca suspecte de terorism au fost cercetate. Nu a rămas nici o persoană neanchetată”, nu există confirmare despre existenţa unor dispozitive de simulare a focului muniţia cu care au fost împuşcate victimele e normală şi „nu există nici o dovadă care să ateste că vreo putere străină s-a implicat, în decembrie 1989, în evenimentele de aici”


Luptătorii din "Rezistenţă" PCR

Cel mai păzit secret referitor la evenimentele din decembrie '89 a rămas vreme de 20 de ani cine au fost teroriştii. Fantomaticele prezenţe ale celor denumiţi în acele zile, generic, "teroriştii", au ţinut sub foc locuri şi instituţii, au lansat zvonuri şi au indus haos şi spaimă atât în rândurile populaţiei, dar şi ale militarilor.

Suntem astăzi după ani de investigaţii jurnalistice în măsură să vă prezentăm cine erau aceştia, cum erau organizaţi şi ce misiuni aveau. Este vorba de luptătorii din "Rezistenţă", care erau pregătiţi din timp să acţioneze în clandestinitate şi chiar independent de unităţile obişnuite ale Armatei, în cazul unei iminente invazii străine a teritoriului naţional.

Reţeaua ultrasecretă a acestor luptători a fost atunci activată. Nimeni nu a dorit să îi indice pe "terorişti" până acum şi au ocolit adevărul dintr-un motiv foarte simplu: sunt peste tot, sunt printre noi, sunt de diferite profesii, femei şi bărbaţi, intelectuali, muncitori şi agricultori, tineri şi oameni în vârstă.

Mai multe in Jurnalul National


3 comments :

Matilda said...

Aproape mă sperii ! Nu mai poţi să vorbeşti decît cu capul în frigider, dacă vrei să nu te audă "urechile" astea ? Şi de acum ce vor mai face, că revoluţii nu mai avem (nici nu suntem în stare).

Ciucuda said...

Au trecut 20 de ani !!!
Un filmulet de 8 minute cu imagini inedite.
Pe: http://blog.imperiaonline.me/2009/12/22/au-trecut-20-de-ani/
Totodata intrebari si concluzii.

Vilius said...

Stimata Matilda nu te speria, revolutiile nu se planiafica. Revolutiile se intampla. Toate la vremea lor.
Pana atunci privitor ca la teatru tu in lume sa te inchipui. Se cere un singur lucru .. ca atunci cand se intampla lumea sa nu stea cu gura cascata.
Matilda , Matilda evry body Matilda.