Friday, January 1, 2010

Atentie liberali, vi se pregateste ceva


Motto: Somnul natiunii naste monstri

Razboiul Antonescu VS Basescu continua in Colegiul # 1 al Capitalei

A trecut 2009 peste noi,ca o limuzina prezidentiala flancata de arsenalul SPP, au trecut si alegerile prezidentiale ,cu fraude,servicii, servere si autocare pline ,cu CNP-uri si liste fantoma. Ne-am trezit condamnati la inca 5 ani de bolsevism reactiv. Revolutia portocalie s-a adaptat rapid codului de culori si standardelor infractionale internationale , imbratisand discret valorile institutionalizate ale regimurilor mafiote cu drepturi depline, recunoscut si acceptat tacit de societatea civila si institutiile statului "de drept" din Romania.

Pornim la drum in 2010 cu ranile deschise in 2009,mai dezbinati ca niciodata cu un presedinte caruia i se poate citi in priviri ilegitimitatea mandatului pe care il va duce sau nu pina la capat. Un an in care romanii se vor zbate ca pestele pe uscat intr-o criza acuta, generata de incompetenta delicventa a celor pe care i-au ales sa le administreze destinele.Pe scurt, culegem acum exact roadele impotentei noastre de a discerne.In care somajul va face rating si foamea si disperarea generala vor lua locul serialelor cu Basescu de la OTV , tembeliziunea poporului. Strazile se vor umple de extasul si bucuria traitorilor de bine.

Lupta politica a intrat intr-o noua etapa , opozitia putin slabita dupa cumparaturile postelectorale ale D-lui Basescu , incearca sa-si restabileasca pulsul. Puterea sta agatata contractual in bugetul pe 2010 si cele aproape 4 miliarde de euro care ar urma sa fie gestionate ultraproductiv de Elena Udrea, in ciuda steguletelor rosii plantate in credibilitatea domniei sale de presa internationala a ultimilor zile. Era sa trec cu vederea bugetul de zeci de miliarde de euro "repartizat" la ordinul discret al gestionarului CSAT , "inzestrarii armatei", misiune dificila pe care „fostul mafiot” Gabriel Oprea , il va gestiona agramat si stiintific, in interesul national. Suntem fericiti , oligofrenia conduce Romania.

Tradatorii vor ingrosa coada la cascaval fara bonuri de ordine, limpezind mocirla inaintea procesului de exorcizare atat de necesar .Razboiul politico-mediatic va capata o forma mult mai agresiva decat cea din campania trecuta , trupele se vor realinia in functie de capacitatea liderilor de a le coordona .

Revenind la realitatea imediata constat ca razboiul dintre puterea absolutista si opozitie s-a reorientat in zona fierbinte a Colegiului # 1 din Bucuresti , unde pe 17 ianuarie vor avea loc alegeri partiale provocate prin demisia onoranta din PNL a lui Bogdan Olteanu. Se incearca validarea falsei teorii conform careia liberalul Radu Stroe ar avea o misiune usoara in obtinerea mandatului disputat . Insa lucrurile sunt mult mai complicate decat par. In primul rand competitia dintre progenitura tupeista Honorius Prigoana , impus la ordinul expres al Cotroceniului , este de fapt o batalie directa intre Crin Antonescu si Traian Basescu. Colegiul # 1 depaseste cu mult miza unui mandat de deputat in Parlamentul Romaniei , pentru ca in cazul unui esec sau semiesec al liberalilor , evenimentul va fi speculat de catre adversarii lui Crin Antonescu, interni sau externi, pentru declansarea ostilitatilor in PNL , avand ca scop debarcarea actualei conduceri si instalarea adeptilor apropierii de Basescu si PDL. Se joaca tare cu tot arsenalul greu din dotare , PNL da semne de ameteala si somnolenta , stare impusa probabil de cei care joaca rolul de „barbiturice” in interior, coordonati din umbra de maleficul Bogdan Olteanu prin intermediul sustinatorilor sai ramasi in partid , grupati mascat in jurul lui Calin Popescu Tariceanu. In Colegiul 1 s-a reactivat toata infrastructura de campanie folosita de Olteanu in campania din toamna lui 2008, interlopii, sefii de zone atat PNL cat si PSD fiind in mare parte cumparati sau santajati sa joace fals. Se vor arunca pe masa de joc sume fara numar, promisiuni si santaje. Nici anihilarea fizica nu lipseste din scenariul prigoanelor portocalii.

In timp ce ai nostrii au ramas agatati in petrecerile de sarbatori, masinaria de razboi pedelista si colaboratorii , si-au inceput in forta campania inca dinainte de Craciun. Felicitarile cu chipul gaozadelei lui Prigoana au inundat cutiile postale ale rezidentilor sectorului 1 , sediul de campanie al acestuia fiind stabilit prin bunavointa autoritatilor municipale , in cartierul Pajura din sectorul 1, in aceeasi cladire si la doar cativa metri distanta de sediul PNL. Mercedesuri negre din care se revarsa echipele de „consilieri” parcate cu tupeul traditional pe trotuare chiar in fata sediului liberal.

Surprinzator si trist , pentru sustinerea cauzei pedeliste au depus juramantul tineri liberali , parlamentari sau nu . Majoritatea din anturajul fostului deputat Bogdan Olteanu care urmareste si coordoneaza cu viu interes evolutia ostilitatilor din interiorul PNL. Persoane care apar pe sticla declarandu-si sustinerea pentru Crin Antonescu dar care in spatele scenei joaca pentru adversar. Nominalizari la momentul potrivit insotite de probe. Apatia suspecta de pe unele bloguri liberale vis a vis de subiectul alegerilor partiale atat de importante pentru PNL precum si pornirile carnale de pe blogul lui Tariceanu , imi intaresc convingerile.

Se marseaza pe tehnica folosita cu succes in campania prezidentiala unde comunicarea si strategia de campanie a avut clar rolul de a-l tine pe Antonescu cat mai izolat si departe de realitatea strazii , prin cifre false .Multumindu-se doar cu aparitiile media si mitinguri electorale organizate cu grija in sali inchise. Doar spre finalul campaniei , Crin Antonescu a preluat personal fraiele si rezultatele nu au incetat sa apara. Deja tardiv pentru a remonta pierderile.Cand am atras atentia de pericolul reprezentat de sectiile speciale din diaspora am fost tratati cu indiferenta de catre cei „responsabili”, maestrii in strategie si comunicare. Am urlat degeaba , ecoul s-a blocat in proiect.Nici macar un email de incurajare si multumire pentru cei care s-au batut fiecare pe frontul lui si va asigur, sunt zeci si sute de mii care au facut intr-adevar diferenta. Nicio felicitare de sarbatori in zonele predominant liberale.

In ciuda aparentelor , Colegiul #1 va fi deosebit de greu de castigat , lupta va fi dura pentru ca cei care vor cu orice pret inlocuirea lui Crin Antonescu si atarnarea PNL la remorca letala a PDL vor specula la maxim acest eveniment. Ignorat de liberali printr-un comportament latent ca pina acum , colegiul lui Olteanu poate lua forma bulgarelui care declanseaza avalansa.

Solutii ar fi numai ca ele trebuiesc implementate de catre cei interesati direct , simple iesiri pe sticla nu vor rezolva nimic pentru ca razboiul subteran va castiga teren in detrimentul unei campanii de bun simt. Cu bunul simt am pierdut deocamdata si avem nevoie de ani buni pentru emanciparea si constientizarea electoratului. Voi fi probabil contrat cu argumente teoretice si logice dar sa nu ignoram faptul ca adversarul foloseste sistemul ”antijoc” si a castigat in ultmii ani fiecare competitie electorala in ciuda acuzatiilor fondate si dovedite , de abuz si frauda. Institutiile statului autoritar vor intra si de aceasta data in joc pentru ca miza este anihilarea PNL ca forta reala de opozitie.Ori acest lucru nu se poate realiza decat prin neutralizarea lui Crin Antonescu. Pierderea colegiului poate crea astfel de premize si fortele obscure lucreaza intens la acest proiect . Daca nu le va reusi rasturnarea de situatie, tradatorii vor ingrosa randurile "independentilor" pina la dizolvarea parlamentului intentionata de Basescu. Dupa care fiecare isi va vedea de drumul lui , exemple vii inca, de fosti pseudoliberalii matrasiti de canibalul politic Basescu s-au aliniat cuminti in spatele loserilor Valeriu Stoica, Mona Musca si Teodor Stolojan.

Din aceste motive cred ca se impune actiunea imediata , contactul direct cu electoratul se poate face lejer in cele doua saptamani ramase pina pe 17 ianuarie. Daca Crin Antonescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman , alaturi de candidatul Radu Stroe vor lua in serios campania de la om la om , din usa in usa . Sprijiniti de capitalul moral obtinut de prestatia lui Crin Antonescu vor puncta decisiv, reusind salvarea PNL de la dezastru.Daca se va continua pe aceeasi linie strategica de pina acum , avem sanse reale ca dupa anuntarea rezultatelor sa ne declaram infranti din nou de sistemul ticalosit al D-lui Basescu. Mingea este in terenul PNL , loviti-o cu efect . End of story !

59 comments :

Roxana Iordache said...

Excelentă analiză! Subscriu în totalitate. În ce mă priveşte, am spus, câinii sunt în stand-by. Din partea mea, le-aş fi dat drumul deja, dar vorba ta, ceilalţi dorm. Şi ce-am văzut în ultimele zile ale anului trecut a fost un Radu Stroe singur în campanie, după precedentul Crin la prezidenţiale.

Eu zic că trebuie daţi afară cei care aşteaptă la cotitură. No mercy! Ori pun toţi osul la bătaie, ori să se care. Cu şuturi în fund.

Theodora said...

Ce putem sa facem noi, concret.
Eu vreau sa il ajut pe domnul Radu Stroe sa castige.
Cred ca ar trebui sa meraga in zona, din usa in usa daca este nevoie, sa stea de vorba cu oamenii. Sa stea de vorba si cu oamenii simplii. Sa nu fie "pretentios" si distant. Sa nu afiseze un lux excesiv.
Astept parerile dumneavoastra.
http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/29/radu-stroe-versus-honorius-prigoana/
Cu deosebit respect

Matilda said...

Lucid şi adevărat. Băieţii portocalii nu pot fi bătuţi decît printr-o mobilizare adevărată a liberalilor. Din păcate, aşa cum ai observat, nici măcar pentru Crin nu au făcut-o aşa cum se cuvenea. Iar sectorul 1 este un sector greu, unde Murgeanu, Tudorache, Canacheu şi alte lichele încearcă să controleze tot.

Anonymous said...

Ca sa-i faca pe plac Dictachiorului, jarlele pedeliste sunt in stare sa propuna la deputatie si armasarul ala pe care-l incaleca madama Udrea !

Cuvantul rusine nu exista in dictionarul portocaliilor !

SANDI

Marius Mina said...

Roxana, e un Deja Vu. Daca se merge pe aceeasi strategie mai bine se pensioneaza.

Gelu said...

Cine mai crede ca se pot castiga alegerile cu o floare si doi gradinari ?

Anonymous said...

Dragi tineri! Atâta vreme cât luptaţi pentru adevăr şi libertate, ţara asta nenorocită de diriguitori care-şi duşmănesc propriul popor mai are o şansă. Cine vă opreşte să postaţi zeci de poze, înregistrări zilnic cu cei ce dau mită, plicuri, sacoşe, găleţi...? Cu cei ce cară votanţii la urne cu maşinile de serviciu? Un fost discipol, Ştefan Popoveniuc, Ph.D. al Universităţii Washington-City, conferenţiază pe mapamond despre un sistem de votare ultraperformant. Am scris despre el prin ziare, reviste..., dar nu se vrea corectitudine.
Cât despre liberali, încă nu s-au limpezit apele. Se tem de puterea lui Crin, de aceea vor un lider cu care se poate "trata" ca pe Podul Mogoşoaiei. În voi e speranţa! Petru Tomegea, ePolitica

Diana Tuşa said...

mi-am oferit serviciile in urma cu vreo luna si ceva, iar de atunci oridecateori am avut ocazia i-am reamintit candidatului liberal ca locuiesc acolo de vreo 30 de ani. din pacate raspunsul a fost de fiecare data acelasi: vorbim...

prin urmare, voi face campanie PNL printre cunoscutii din cartier asa cum ma pricep, fara coordonarea insa a candidatului nostru :( nu o spun cu mandri ci cu parere de rau...

Anonymous said...

Romanii din tara multumesc diasporei pentru vigilenta si inteligenta cu care au votat. Daca ar fi dupa mine, eu as lasa numai diaspora sa voteze de data asta. As fi foarte curios sa constat care este opinia si intentia de vot a romanilor care au muscat deja din fructul civilizatiei si al democratiei de tip occidental.
Desigur ca exagerez, pentru ca tare s-ar mai supara Dl Nastase, personaj proeminent al democratiei de inspiratie ruseasca, despre care stim ca ar fi dorit ca votul diasporei sa fie diminuat ca importanta, probabil si ca numar.
La multi ani, Marius Mina.
Cu respect, Zexe.

Marius Mina said...

@Diana, luptam si castigam, colegiul # 1 e si al meu, Pajura e cartierul unde m-am nascut si am copilarit.
Sunt mai motivat ca niciodata.

Alexandra Ulm said...

Stimate D-le Mina, sediul de campanie al lui Prigoana este in aceeasi cladire cu sediul PNL de pe strada Pajurei,sau intr-o alta cladire apropiata ?

Marius Mina said...

@Alexandra, exact cum am scris, tupeul si poftele de provocare sunt la ordinea de zi in partidul leprelor portocalii & CO.
Sediul de campanie al beizadelei se afla in aceeasi cladire cu sediul PNL. Pe strada Pajurei , vis a vis de Policlinica de Copii Pajura.

nicole said...

Nu mai cred in corectitudinea rezultatului votului. Numara basescienii, deci... Sper ca liberalii sa citeasca articolele de pe bloguri si sa faca un efort sa comunice cu sustinatorii lor.
Antonescu este liderul opozitiei. Refuza sa inteleaga doar cei care AU ALTE INTERESE.

Anonymous said...

vad acum ca se citeste blogul de ploiesteni,vasluieni,braileni,sighisoreni si doar un singur bucurestean.voi,urmasii lui Bucur ati uitat ca l-ati snopit pe basel la voi acasa?unde sunteti?

Alexandra Ulm said...

Pai daca lucrurile stau asa D-le Mina , situatia este destul de clara.
Va pot spune cu exactitate ca spatiul inchiriat pentru sediul de campanie al PDL-Prigoana ,din Pajura, apartine A.C.C. SA , a carui director este Dl.Marius Guran , omul de casa al D-rei Diana Tusa , deputat PNL, fost membru in AGA ( Consiliul de Administratie ) al intreprinderii respective, in perioada guvernarii D-lui Tariceanu.
PS: D-le Mina sunt stabilita de curand in SUA(New York) si as avea multe de discutat cu Dvs.

Marius Mina said...

@Alexandra , in sustinerea unor astfel de afirmatii ar trebui sa vii si cu probe, altfel totul ramane fara nicio valoare. Eu sper ca nu este decat o confuzie involuntara, o cunosc personal pe Diana Tusa si pot afirma cu mana pe inima ca este unul dintre cei mai de forta soldati ai PNL.

PS. Adresa mea de mail pentru o comunicare mai fluenta o gasesti in profilul blogului meu la rubrica contact".

Anonymous said...

Nu va mai faceti atatea griji, in mod inutil. Toata lumea stie ca sectorul 1 al capitalei este al lui Vangelie dupa ce a semnat cu potocolul pentru sustinere reciproca in alegerile partiale si promovarea in comun in Parlament a proiectelor celor doua formatiuni cu corespondentul sau din PNL, primarul Chiliman. Din moment ce PSD-ul a decis sa sprijine candidatul liberal prin vointa explicita a liderului Vanghelie, care este, nu vad de ce atata agitatie in jurul acestor alegeri. Este binestiut ca pe cine garanteaza Vanghelie, acela va castiga alegerile. Ar fi crezut cineva dintre liberalii veritabili ca vor candida cu sprijinul politic al lui Iliescu si Vanghele?
Candidatul liberal va castiga aceste alegeri pentru ca masinaria PDL-ului a decis sa arunce in lupta pe tanarul si neexperimentatul Prigoana.
Zexe.

Andrei said...

Mi-e teama ca in ciuda tuturor previziunilor si calculelor, in ciuda aliantei PNL-PSD, la Colegiul 1 se va repeta, la scara mai mica, situatia de la prezidentiale si va castiga (with a little help from friends, "friends" fiind institutiile statului), va castiga, deci, PDL. Masinaria PDL care a lucrat la nivel national la prezidentiale este comasata acum la Colegiul 1. Iar metoda de lucru va fi aceeasi, ca doar s-a dovedit castigatoare, nu?

Alexandra Ulm said...

Pentru conformitatea celor declarate de mine accesati linkul de mai jos D-le Mina.

* Tusa Adriana Diana, membra a Consiliului de ADMINISTRARE CAZARE CANTINE SA. Bucureşti, Aleea Buchetului un 5, Bl. C3, Sector 3,

http://www.bvb.ro/info/Raportari/ADCA/ADCA-
Raport%20anual%202008%20conf%20Reg%201%20din%202006.pdf

Mai multe in email ;-)

Anonymous said...

Domnule Mina.
Sunteti extrem de selectiv si subiectiv in opiniile dumneavoastra. La New York in urbea noastra Basescu a obtinut 80% din voturi. Eu m-am deplasat cu camera la centrul de votare si nu am intalnit nici o persoana care sa se declare partizanul dictaturii. Generalul de securitate Pavone consulul, a organizat impreuna cu Culian de New York Magazin au organizat o perfecta fraudare. Din partea dumneavoastra linistea este totala
sperand poate sa ramaneti colaboratorul publicatiei sus amintite. Poate veti rezista tentatiei de a cenzura acest comentariu si veti spune adevarul.
Un an bun !
Robert Horvath.

Marius Mina said...

Robert, incepi cu aberatii din a doua zi a anului? De Pavoni poti spune ce doresti dar pe Culianu il cunosc ca pe propriul meu buzunar, oricum colaborarea mea cu NY Magazin este free of charge. So chill out bro'.
La mult ani , sanatate si un an mai bun iti doresc tie si sotiei.

Anonymous said...

Marius
Prietenul Culianu dupa ce sa declarat neutru politic in editorialele inaintea alegerilor, declara in New York Magazin ca alegerile din NY si din intreaga Diaspora au fost corecte. La trei saptamani inainte de alegeri publicatia nu a aparut. Culianul a fost invitat la Bucureti unde a primit indicatii pretioase. Dovada este o fotografie uriasa pe prima pagina unde apare la Cotroceni cu presedintele Basescu. Inainte de toate in acest an ar trebui sa pui umarul sa scapam New Yorkul de securisti. Cladirea de 16 etaje a diplomatiei colcaie de iei. Multumesc de urari. Sanatate si prosperitate !
Robert Horvath
Blogul meu este http://devanewyork.blogspot.com/

Marius Mina said...

Robert , regula consta in evitarea mesajelor off topic, daca vrei sa o rescpecti bine , daca nu ..it's a free f..king country si imi voi acorda dreptul ca pe blogul meu sa fac ce doreste sistemul meu muscular. Stiu de vizita lui Culianu la Bucuresti dinainte ca el sa plece, stiu tot ce s-a discutat(audio files) acolo si am o colectie de fotografii nu de pe site ul prezidential.

Roxana Iordache said...

Zexe, suge-l pe Băsescu în linişte sau ţii neapărat să te faci de râs cu spume? Cât a încheiat protocol cu idolul tău, a fost bun Vanghelie, nu? Cât a fost la PSD, Oprea era şeful mafiei personale a lui Năstase, acum e bun, l-a avansat Băsescu general cu patru stele, scuipând în ochi Armata care îi va întoarce complimentul când se va aştepta mai puţin. Imbecili ca voi sunt pegra României. Sunteţi vomitive naţionale.

Tu prestează în continuare acolo, laB1, la mogulul cel bun, lingător în curul lui Băsescu şi cu sute de milioane devalizate de la Bancorex, dar el nu se pune, că de la el îţi umfli burta. Un vierme e mai respectabil decât tine, că n-are nici o vină.

Marius Mina said...

@Zexus, radem , bem , glumim, nimeni nu e prost.

Eu sunt perfect de acord cu tine ca atmosfera trebuie sa fie una relaxata dar nici nu putem adormi toti , unii pur si simplu nu au somn . lol ;-)))
Tehnica cu adormirea adversarului prin informatii linistitoare e fumata de mult in colegiul #1.
iar cu Vanghelie infulenta in sect. 1 ai cam dat-o prin santzuri. Bag seama ca nu este la curent cu realitatea, vezi daca te uiti doar la Be unu

Anonymous said...

@Roxana, stiu ca suntem in perioada sarbatorilor dar nici apa plata nu e rea. Cu lamaie merge. Dupa principiul tau mai mult de jumatate din populatia cu drept de vot ar trebui sa lucreze la postul B1tv, ceea ce este practic imposibil. In plus, daca as face acelasi rationament in cazul tau, cred ca as pierde numarul de cururui pe care le-ai incercat in sensul amintit de tine. Daca pentru eleganta si consecventa opiniilor exprimate de Marius am un real respect, fata de tine nu ma incearca decat un crestinesc sentiment de compasiune. Daca vreau sa ascult opinii asemanatoare cu ale tale este suficient sa fac un tur prin piata. Precupete sunt suficiente, dar spre deosebire de tine ele poseda un simt al umorului nativ.
@Marius, nu cu mult timp în urmă citeam pe fluxul de ştiri cum că ”Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, împreună cu preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, au stabilit să încheie un protocol politic la nivelul Capitalei pentru susţinere reciprocă în alegerile parţiale şi promovarea în comun în Parlament a proiectelor celor două formaţiuni”. Dacă stăm bine să ne gândim, şi punem la socoteală că şi Antonescu l-a sprijinit pe Geoană în turul doi pentru prezidenţiale, susţinerea pe care PSD-ul este dispus să o facă pentru candidatul liberal este rezultatul firesc al îngemănării celor două partide, atat ca scop, cât şi ca joc de imagine. Miza fiind una mică, adică una mică pentru PSD, partidul lui Vanghelie şi al lui Iliescu face un ingenios joc de imagine pregătindu-se din timp pentru viitoarele alegeri locale, prilej cu care vor încerca să se folosească de imaginea de partid bicefal Geoană-Crin cu orientare stanga-dreapta.
PNL-ul isi pierde identitatea pe mana lui Vanghele, acest lucru se vede de la o posta.
Zexe

Unknown said...

Marius Mina, Olteanu, ca si Crin si Ludovic nu au cistigat in colegiile lor prin vot direct, au venit din urma, pe redistribuire. Pina sa te lucreze fortele obscure, te lucreaza electoratul, asta nu-ti da de gindit?

Analog, pina se te lucreze fortele obscure, nu cumva te lucreaza gargaragiul de Crin, caruia ii e lene sa gindeasca la aceasta campanie si n-o mai face deloc? Ce reprosezi tu lui Prigoana? Ca a luat-o cu campania inaintea lui Stroe, ca n-a cerut voie?

Ce jurnalism este asta in care te revolta ca sediul de campanie PDL este in aceeasi cladire cu sediul PNL, e interzis prin lege sau ce? Tare mi-e ca ai muri de foame intr-o tara normala, daca vii cu chestii atit de subiective in chip de argumente jurnalistice! Auzi, ca parcheaza cu tupeu in fatza sediului PNL!! E parcarea interzisa sau sunteti voi cu nervii la pamint?!

Unknown said...

PS:
Ce naste somnul ortografiei, Marius Mina?
Somnul ratiunii naste monstri, afla de la mine, daca ceilalti intelectuali de pe blog te-au menajat, ca un "i" e suficient, chiar si in colegiul I.

Marius Mina said...

Raluca, prostia nu doare , altfel n-ai avea timp sa elucubrezi in viteza a doua.

Cred ca mai de graba voi care v-ati obisnuit sa traiti ca parazitii pe spatele prostilor ati muri in cca 30 de zile in orice alta tara civilizata.(Daca nu va apucati de furaciuni prin magazine sau de fraude cu carduri ca William Telemea)

Da pasarica, parcarea pe trotuar in strada Pajurei e ilegala, de maine incolo masinile vor fi ridicate daca vor repeta figura.

Ce-as putea sa am eu cocalarii de Prigoana? Nu ma ocup de persoanale cu handicap de niciun fel.

Marius Mina said...

@Zexe, fratioare , stii foarte bine ca nu papa tata propaganda "stanga/dreapta" , credeam si sunt sigur ca poti mai mult.
C'mon !

Marius Mina said...

Raluca, mancate-ar tata de perversa mica si paracioasa , te-au lucrat serviciile, nu sunt jurnalist si nici n-am de gand.
Sunt brunet, te aranjeaza?

Anonymous said...

@Marius, pai lamureste-ma si pe mine. In opozitie, despre care stim cu totii ca poate fi multicolora, orice parlamentar isi poate pastra culoarea politica sub care a candidat sau poate renunta la ea pentru a deveni un ilustru parlamentar independent. Un candidat pentru un post parlamentar, insa, trebuie sa poarte culoarea sustinatorilor sai daca este ales prin sustinerea unui partid politic. In schimb, in acest caz, adica atunci cand avem un candidat sustinut de un partid care pretinde ca este de dreapta si de un altul despre care stim sigur ca este de stanga, putem vorbi despre candidatura unui pretendent cu politica de stanga-dreapta, corect? Functia pentru care candideaza cei doi fiind una strict politica, acestia vor fi nevoiti sa promita electoratului ca le vor reprezenta interesele in Parlamentul Romaniei, corect? Daca pentru Prigoana va fi simplu sa isi sustina discursul, el fiind candidatul unei grupari monocolore, pentru contracandidatul sau va fi destul de complicat sa isi defineasca pozitia politica. Alegerile uninominale au aceasta particularitate. Candidatii uninominali trebuie sa convinga electoratul, prin discursurile sale, ca va fi aparatorul intereselor electorilor de dreapta sau de stanga, dupa caz, in Parlamentul Romaniei. In cazul in care candidatul liberal este sustinut de stanga lui Vanghelie si a lui Iliescu, putem spune in mod indreptatit ca avem un candidat bicolor, ros-galben, cu orientare politica bidirectionala, corect? Unde esti tu Caragiale, Doamne, sa le spui mai bine ca mine.
Zexe :)

Marius Mina said...

Zexe sunt doar deal-uri de opozitie, pina la urma te faci si frate cu dracu' sa scapi de frate sau(Basescu), asta a fost de fapt ideea pe care se pare ca nu ai prins-o pina acum.
Atunci trebuia scapata Romania de infractorul basescu, pentru mine basescu este o frauda institutionala si umana.In niciun caz presedinte. El nu a castigat alegerile si asta o stiu majoritatea celor carora creierul le mai functioneaza. Ca PSD il sustine pe candidatul loiberal , mi se pare o solutie eleganta , un fel de intoarcerea a favorului din campania prezzidentiala turul doi.
Spune-mi daca ti se pare normal ca mafia securistilor reesapati la Anvers sa cumpere labucata sau sa santajeze cu dosare si fapte parlamentari ai opozitiei pentru a le smulge votul? Cat crezi ca va dura dezmantzul? Iti spun eu, maxim un an jumate. Keep in touch...si vorbim la momentul potrivit.Ai citit presa internationala a ultimilor 3-4 zile? E doar un inceput timid.

Anonymous said...

La fel au stat lucrurile şi la înstăpânirea bolşevicilor, a ceauşiştilor, a feseniştilor peste ţară. Nu mor cozile de topor. Cer scuze pentru o informaţie eronată: e vorba de Ştefan Popoveniuc, Ph.D. al Universităţii Washington D.C.

tomegea.ePolitica

Theodora said...

@anonimus
Pentru ca vad ca nu ai loc de Vangleie vreau sa iti aduc aminte ca:
1.Nu PSD-ul a furat parlamentari de la PNL ci PDL-ul.
2.PSD-ul a sprijinit din Parlament guvernul Tariceanu.
3.Nu PSD-ul a dus la iesirea din viata politica a PNTCD-ului.
Daca PSD-ul joaca cinstit si chiar vrea sa ajute candidatul PNL de ce sa nu profitati de asta?
http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/24/mica-scrisoare-catre-simpatizantii-pnl/

nicole said...

Cum ii putem obliga sa numere corect voturile? Cum s-ar putea evita fraudarea acestor alegeri? Inca nu au reusit sa scoata "mita electorala" din repertoriul trupelor portcalii.

Diana Tuşa said...
This comment has been removed by the author.
Diana Tuşa said...

alexandra ulm,

hahaha! multe s-au spus de-a lungul timpului despre mine insa e prima data cannd se spune ca as avea oameni de casa.
daca tot te dai atat de informata iti atrag atentia asupra cotorva aspecte.
1. aga nu este ca
2. citeste si faptul ca in acel consiliu de administratie si, repet, nu aga, erau cinci membri, iar eu eram doar unul dintre ei. 3. btw, a trecut mai mult de un an de cand mi-am dat demisia din acel consiliu.
...dar, in loc sa faci campanie, e mut mai simplu sa arunci cu noroi. deh, meteahna noastra, a liberalilor :( m-am saturat de oameni ca tine si mi-e sila! dac avrei ca stroe sa castige alegerile pune mai bine mana si fa-i campanie si lasa mizeriile! cu ele nu castigi! nici tu, nici candidatul liberal!

marius,
stii ca de obicei nu intervin insa m-am saturat de kktuş mancat aiurea de unii si de altii. nu pot sa nu ma intreb de ce oare dau atat in mine? le e frica de mine?

Unknown said...

Si de ce zici, dle Mina, ca mi-ai sters comentariile? Ce contineau ele neadevarat? Ca nu mai zic insultator. Ai noroc ca le-am facut un print screen, ca sa putem demonstra onoarea "jurnalistilor" liberaloizi atunci cind vom avea nevoie!

Dar stiu ca onoare si bun-simt aveti gramada! Ha, ha, ha, bine ca ti-ai corectat ortografia! Vezi ca se pune si virgula dupa vocativ, Cind scrii: Crin, iti sunt pupin, de exemplu, merge o virgula. Si mai vezi ca ai multe titluri asa, dar nu te incurca in detalii, ca si in principii, da-i inainte!

Marius Mina said...

@Diana, stii vorba romaneasca
"fiecare pasare pe limba ei piere". Evident astfel de frictiuni nu aduc beneficii partidului mai ales in campanie. Pentru ca ne place sau nu, este un joc important acum in colegiul 1. Nu este vorba doar de un mandat de deputat.
Perfect de acord cu tine cand spui ca in loc de campanie se fac jocuri aiurea. Asta este exact formula de insucces pe care au incercat-o si taranistii , tot la "sugestia" lui Basescu prin interpusi. Acum sincer, parerea mea este ca nici CP Tariceanu nu procedeaza corect.In loc sa probeze unitatea partidului acum , incearca sa rupa randurile catre o combinatie letala cu Basescu si PDL.Imi aminteste de regretatul Radu Vasile si grupul de disidenti care l-au capacit pe Ciorbea .De acolo stim cu totii ce a urmat.
PNL este singura forta politica d edreapta in care multi dintre noi isi pun speranta, Crin Antonescu a aparut exact la timp. Aveam nevoie de un varf de lance puternic si sunt sigur ca va demonstra ce poate, in curand.

Marius Mina said...

@Raluca, in afara de ortografie vrei sa mai mai inveti si altceva? Astept propuneri , voi in Modrogan sunteti fete inventive , chiar daca n-am facut niciodata pasiune pentru blonde.Eu am impresia ca ma iubesti dar ti-e rusine s-o faci in public.

;-))

Marius Mina said...

Robert Horvath , jocurile de cuvinte le faci la tine pe blog de acum incolo. I-ai zapacit pe toti de cap cu cearceafurile tale neinteligibile. Ce vrei sa ne demonstrezi ? Ceea ce stim de ani de zile?
Da alegerile au fost fraudate , mai mult in Romania si mai putin in diaspora, cu exceptia Frantei, Italiei , Spaniei si mai subtire in Germania. Frauda masiva s-a produs in Romania, my friend. Acolo STS , SIE si SRI au colaborat strans pentru securitatea caracatitei Basescu & Co. Esti multumit?

Anonymous said...

MARIUS
CU TOTUL GRESIT.
FRAUDA MASIVA SA PRODUS IN DIASPORA UNDE VOTUL SA FACUT IN MISIUNILE DIPLOMATIEI SECURISTE DEPARTE DE OCHIUL PRESEI SI A OPINIEI
PUBLICE. LA NEW YORK A ATINS PERFECTIUNEA SUB
OCHIUL LUI CULIAN SI PAVONE. SE PARE CA AI FOST
FOARTE INTERESAT DE INTALNIREA BASESCU SI CULIAN. ( FOTOGRAFII, BENZI AUDIO ).POATE DAI O EXPLICATIE COERENTA. RH

Marius Mina said...

ce dracu'perfectiune la NY mai frate cand pe cine intrebam declara pe fatza ca a votat cu chioru' inclusiv imbecili veniti de 35 de ani aici.
Explicatia dobitocilor era una si clara: Am votat impotriva lui Iliescu , impotriva comunistilor".
Da, si eu am votat pentru prima oara in viata mea cu un candidat al PSD.Asta e..isi merita soarta.Nu uita ca in sediul consulatului sunt sute de persoane , plus o gramada de idioti care sunt aciuiti pe aici carora manelele si Udrea le fac bine la stomac.Pavoni nu a miscat nimic, poate daca ar fi facut-o ar fi tras pentru Geoana , in niciun caz ptr Basexu.

matusalem said...

" Nici anihilarea fizica nu lipseste din scenariul prigoanelor portocalii."
Asta chiar m-a pus pe ganduri.
Ceva amanunte legat de ...?

simona ionescu said...

La multi ani, Marius! Pertinenta analiza!am citit, insa, tot si parca am fi in bancul acela cu batranica care nu vrea sa treaca strada, dar se trezeste luata pe sus de un tanar entuziast.Liberalii parca s-au tuflit si nu-si mai gasesc linia. Sa vedem dupa Sarbatorile astea. Eu stau in espectativa

Marius Mina said...

La multi ani Simona, sa fi sanatoasa si sa ai un an mai bun ca 09. Sunt tufliti cei care vor cu infractorul Basescu, adica exterminarea. Daca nu-i duce , n-ai de unde sa le ceri.Vai mama si steaua lor ,ambele vitrege.

Marius Mina said...

@Matusalem, desigur , in programul de maine. Detalii interesante din campania oligofrenului pubela.

sandman said...

In tip ce Prigonius se agita peste tot, Stroe doarme linistit in sinul partidului sau. Oricum, cred ca Stroe e o alegere proasta. E sters si nu spune nimic. Si cind apare la TV se da semizeu cu toate adevarurile in buzunarul de la haina si cu o mina superioara.
Destul cit sa nu ma scoata din casa.

Teo Negura said...

Marius, analiza asta e atat de simpla, de explicita, de comppleta, incat cred ca ar putea fi inteleasa de oricine. E pacat insa ca in PNL s-a instaurat, probabil subversiv, acea atmosfera de care vorbesti. Nu sunt un radical, dar de data asta, cred ca e momentul cel mai propice sa se inhame cu totii la salvarea partidului, urmand ca portocaliii in frac galben sa plimbe ursul, de bunavoie sau exilati din ratiuni de conservare. La multi ani!

Marius Mina said...

@Sandman, vesnica si letala greseala, stam in casa , voteaza ei.

@Teo Negura, ai dreptate dar ce putem face noi mai mult?
La multi ani si tie, un an mai bun!

Anonymous said...

il cunosc pe stroe sunt din provincie si va garantez ca este o alegere f buna. E adevarat si viu.Tr ajutat nu neaparat ptr el. Mare atentie la trecut .Cand a fost investit de chior asta i a dat un bilet..... .Pe de alta parte stroe a fost contemporan la transporturi cu chioru si stie multe.De aici tr plecat ptr stroe iar contra viermelui de tomberon tr antrenata diaspora nemultumita care il stie bine.

Teo Negura said...

Recititind motto-ul, ma gandeam c-ar fi mers si...somnul motiunii naste monstri, sic! Nu e momentul, dar uneori e al naibii de adevarata.

Marius Mina said...

@Teo Negura, eu am criticat inca din momentul declaratiilor lui Bogdan Olteanu initierea motiunii de cenzura.Totul a fost planificat la milimetru si le-a cam iesit smecheria. O mare eroare.S-a demonstrat !

Alexandra Ulm said...

D-le Mina , ca sa nu ma mai acuzati de teoria conspiratiei cititi articolul acesta: http://www.jurnalul.ro/stire-politic/fina-lui-prigoana-sefa-la-avas-531405.html
Atunci veti intelege care este miza ajutorului acordat lui Prigoana Jr de catre cei de la ACC SA , care urmeaza sa se privatizeze cu acordul si semnatura AVAS . Patrimonoiul imobiliar curpinde o puzderie de locatii cu terenurile aferente in valoare de sute de mil. de euro care bineinteles vor fi vandute pe nimic, in concluzie ne asteptam ca aceasta "operatiune" secreta sa devina cel mai mare tun imobiliar al anului 2010.

Marius Mina said...

@Alexandra Ulm, eu nu te-am acuzat de nimic dar daca ceea ce afirmi tu se si confirma inseamna ca banul ramane ochiul si timpanul diavolului. Care diavol? Uita -te pe OTV ....

Alexandra Ulm said...

D-le Mina , timpul le va demonstra pe toate...

Brad said...

... ai reusit sa te superi, bag de seama - numai comentariul meu mai lipsea !
Privind prin lumina noilor documente de stat si partid portocalii, 500 de gunoieri care voteaza de 10 ori ii vor asiggura o victorie lejera tanarului prigoana - RS nu are nici o sansa in fata masinariei de vot portocalii...
o parere doar...

Antiignorantu said...

dresaj si hipnoza........