Saturday, January 30, 2010

Basescu lucreaza (PNL si PSD) la negru


Machiavelismul de panarama implementat pina acum cu succes de Traian Basescu , a redus in extremis sansele Romaniei de a deveni un stat functional. Mai de graba impinge lucrurile catre o evolutie imbalsamata cu promiscuitate caracteristica boschetarelilor sudamericane sau africane. In viziunea turubulentelor mentale ale D-lui Basescu, inzestrat natural cu o inteligenta evolutiv paranoica, puterea absoluta reprezinta destinatia finala. Fara tamaie si lumanari dar uns de vreun prelat cu grade inalte cand angrenajele anchilozate de flota-ri , ii stramba look-ul in fata natiunii.

Statul reformat si modernizat conform doctrinei democratbasescoide, apare in holograma sub forma unui fruct exotic, interzis prostilor , accesibil insa caninilor de fier ai conglomeratului mafiotic dintre picioarele epilate cu laser ale dezvoltarii si turismului national.
Un regim neocastrist care controleaza parghiile de putere prin serviciile secrete, are ca scop principal ingenucherea oricarei forme de opozitie pentru a putea supravietui. Presiunea , santajul, fabricarea de fapte si intamplari ipotetice, verdicte de sub burta CNSAS, aruncate pe o piata media atat de colaborativa , mai ales dupa fantezia erotica din 6 decembrie, prin care maleficul a oferit poporului roman un "golden shower" din partea casei .
Secretul supravietuirii "stapanului doasarelor" consta in crearea haosului organizat, cu implicatia directa a fostelor si actualelor servicii secrete , travestite in diverse forme de existenta, cuplate cu botul la robinetul bugetului de criza, intr-o perioada in care spitalele prefera sa-i treaca la pierderi pe cei care nu si-au adus medicamentele de acasa.
In editia de ieri a cotidianului La Repubblica, jurnalistii italieni remarca cu ingrijorare infuzia masiva de spioni romani la nivel european care ar putea redeschide ranile vechi. Ei concluzioneaza ca conglomeratul serviciilor secrete romane nu poate fi evaluat ca fiind democratic atunci cand sunt suspectate de implicare in campaniile electorale si politice din trecutul foarte recent. Romania este un caz unic si impresionant atunci cand se vorbeste de serviciile secrete pe care le detine, SRI si SIE la gramada cu celelalte unitati cu regim similar , DIA , STS , "doi-si-un-sfert" etc. , devenind prima tara europeana care detine suprematia in acest domeniu.
Inceputurile erei glaciale in politica romaneasca a demarat odata cu reinstalarea prin forta fraudei, a lui Basescu la pupitrul de control al unei Romanii divizate, aflate intr-un proces ireversibil de radicalizare . Naufragiul programat creeaza premisele producerii unor tulburari violente care vor putea fi bine lucrate la montaj, in interesul national al lui Traian Basescu.
Diversiunile pe banda rulanta vor inunda piata lasand loc perpetuarii mesajelor obscure , cu target fix : majoritatea disperata gata sa renunte la libertati si demnitate umana pentru " siguranta zilei de maine".
Am avertizat din timp ca Basescu nu este doar o gluma proasta , o noua pleasca in soarta romanilor, el face parte dintr-un plan diabolic de infectare a Romaniei cu unul dintre cele mai periculoase virusuri, care pune in pericol atat securitatea nationala cat si existenta Statului Roman: Mafiocratia .
Primii pasi au fost facuti in perioada 2000-2004, cand s-a lucrat intens la rebranduirea si consolidarea imaginii "factorului" Basescu, produsul incontestabil al "reformistilor" cu pofte capitaliste ai vechilor structuri securiste. A urmat rasturnarea spectaculoasa dupa exitpolurile din acea noapte de decembrie 2004 cand agentul de la Anvers castiga surprinzator in ciuda altor exit polluri halucinante .
Ce a urmat dupa, greu de sters din memoria colectiva. Prostitutie ridicata la rang de politica de stat, promiscuitate, jaf programat si aruncarea Romaniei in colaps financiar, la discretia FMI si a altor cercuri financiar absorbante, care incepand de azi vor face noi reguli de viata pentru fiecare cetatean roman. Va vor explica cu zambetul pe buzele D-lui Jeffrey Franks, cat sa mancati, cat sa respirati si ce drepturi civile urmeaza sa mai experimentati pina la achitarea finala, a datoriilor externe (plus dobanda). Generatiile viitoare ne vor acuza , in cel mai fericit caz, de pasivitate si nesimtire paterna, in cel mai rau, vom fi clasificati ca o natiune de sine tradatoare, lipsita de centri nervosi, care a permis unor scelerati semidocti sa le amaneteze pentru totdeauna viitorul. Si asa cum noi il blestemam mort pe Ceausescu pentru starea de soc termic in care a lasat Romania dupa terapia socialismul pandemic, vor exista cu siguranta destui care il vor schimba doar adresantul si mormantul.
Norocul nostru ca am incaput pe mana Elenei Udrea/Cocos sa ne termoizoleze definitiv, de fondurile europene pentru dezvoltare . Pe ultima turnanta am sa trec rapid in revista starea vremurilor la ordinea zilei. Am scris saptamana trecuta ca visul de aur al executantului de la Cotroceni este preluarea, cosmetizarea si implementarea planului remis de la Kremlin pentru Bucurestiul insurectional , in decembrie 1989, cu numele de cod "Dnestr". Preluarea puterii absolute prin aservirea opozitiei cu concursul cartitelor santajabile din interior , atat la PSD cat si la PNL. Despre intentia de clonare a celor doua partide aflate astazi in contradicitie cu puterea.
Secretul esecului D-lui Basescu este unitatea si rezistenta opozitiei , atat cat mai ramane dupa ce ultimul dezertor isi va pune capul sub ghilotina canibalului in exercitiu. Efectul cianhidric propagat de politicile perverse poate fi anihilat .

Concluzia zilei: un Miron Mitrea sau Cristian Diaconescu la PSD si sperantele desarte de revenire in varful PNL al grupului Tariceanu (SAFI Catarama reprezentand doar o gluma prostuta), i s-ar mula ca un prezervativ basescului in demersul sau schizofrenic de reformare a statului, in patru labe (una dimineata, doua la pranz si una seara).De ce spun asta? Pentru ca toate respiratiile timide ale societatii civile din ultima perioada si cele care probabil vor urma, seamana mai mult cu operatiunea "in patru labe" la care fac referire mai sus. Este imposibil sa construiesti rezistenta impotriva unui regim atat de viciat , gata oricand sa recurga la violenta si practici criminale pentru a pune cu japca batista pe tambalul national.Cu o mass media aservita si controlata aproape in totalitate, prin slogane violete, fara sa iei strada la picior si sa le indoi parul pe carca, nu se produce decat efectul frectiilor triste, la piciorul scaunului electric, pe care-l impartea toanta 'aia mica in campania euro4. Si pe care, daca fortati putin soarta, aveti toate sansele sa-l obtineti gratis, de la buget. Sub forma de reforma si modernizarea statului, dupa chipul si caracterul labil al basescului & co.

Era sa uit, ma simt obligat se reamintesc inteligentilor "anticomunisti" si "antisovietici" care in decembrie trecut au votat panarama. Tovarasul de pachet al Basescului din dosarul Flota , Marinescu Shogunul, eliberat pe caz de boala si buna comportare din puscarie dupa doi ani de executare , asambleaza in Rusia un gazoduct contractat pe cca. 250 de milioane de euro. Despre comisioanele lui Basescu in la combinatia Shogunului , in episoadele viitoare.

10 comments :

Antiignorantu said...

dresaj si hipnoza........

Anonymous said...

Cred ca am mai scris pe tema asta...

(legat de foto) Cand aflam si noi rezultatele la analizele comandate asupra filmuletului?

Nu vreau un anume rezultat. vreau REZULTATUL! Ala pe bune...

Nu a trimis Realitatea filmuletul in strainatate, la analize?

Marius Mina said...

Atitudini, care Realitate? Aia cu Vantu?

Matilda said...

De aceea te-am nominalizat la categoria " cel mai informat blogger" ! Felicitări, eşti mereu pe "fază" !

Ada Rus said...

Ai sintetizat Apocalipsa, aleasă de români cu frica indusă faţă de comunişti. Nu mă consolează nici măcar faptul că şi cei care l-au ştampilat pe Băsescu în fruntea ţării trăiesc repercusiunile alegerii lor. Putem fi acum un subiect bun de scris, în ziarele din străinătate. Noi urmează să avem în curând doar oficioase...

Marius Mina said...

Matilda, nu-s eu cel mai informat, sunt si altii dar tac...

Ada Rus, oficioasele se poarta , altfel nu supravietuiesti o zi.
Dar nu vor putea minti ei cat vor simti cititorii foamea in gat si frigul din suflete.

Anonymous said...

Am citit ca domnul Aliodor s-ar ocupa de fapt cu tratamente bioenergetice in cazul afectiunilor grave (fara gluma !).
Acum intrebarea care se pune este :
"Uo fi capu' sau ficatu' ?" (gluma !)

Marius Mina said...

Or fi amandoua ,
tot la misto

Anonymous said...

Hai, domne, ce-o mai dati cotita? Crapa hahaila, sau nu crapa, ca io mi-am facut provizii!

Brad said...

In ultima vreme, in presa europeana si americana apar stiri cunoscute , dar pana acum nespuse...vezi udrea, hayssam, serviciile secrete...
Ar fi o exagerare daca-s inclina sa cred ca aliatul american este nemultumit si transmite semnale ?!
... s-au m-am molipsit ukw ...
:D