Monday, January 18, 2010

Ce au cautat Tariceanu si Melescanu simbata, la Cotroceni?

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, însoțit de Theodor Meleșcanu, au avut o întrevedere de taină, sîmbătă, la Cotroceni, cu președintele Traian Băsescu, potrivit unor surse din conducerea PNL. Cei doi nu au avut mandat din partea conducerii partidului pentru o discuție la nivel înalt, iar sursele citate au declarat azi, pentru Inpolitics, că la următoarea ședința a Biroului Permanent li se vor cere explicații în legătură cu acest demers, mai ales că, din informațiile existente, acesta nu a fost unul spontan, ci pregătit cu cîteva zile înainte. Ceea ce se știe sigur e că amîndoi liderii sus-pomeniți fac partea dintre aceia care fac presiuni pentru intrarea PNL la guvernare, alături de PDL și desprinderea din alianța mai mult sau mai puțin oficială cu PSD. (Inpolitics)

8 comments :

Moshu said...

II maninca pielea pe amindoi.

Anonymous said...

Crin Antonescu este un politician aparte. Este printre putinii care nu au facut avere in atatia ani de politica. Imi place sa cred ca n-a vazut in viata lui un milion de euro. De aceea nu se prea potriveste cu "poftele" multor liberali, ahtiati dupa avere, precum mogulul-sef.Pentru Crin este confortabila opozitia, nu este interesat de cascaval, nu si-a pus viata in slujba banului. Greu de inteles pentru rechinii aflati, de altfel, in mai toate partidele. Ce au cautat cei doi la Cotroceni? Sa-l debarce pe Crin si sa intre la guvernare.Nu e evident?Ar fi sfarsitul PNL si o dezamagire uriasa pentru votanti. Inclusiv pentru cei din colegiul 1 care tocmai se bucurara ca au invins "nesimtirea". Mai sunt 2 ani si ceva. Ce naiba, lasati PDL sa-si franga singuri gatul. E foamea asa de mare? Stiu, e complicat. Primarilor PNL nu li se vor aloca resurse si trebuie sa reziste la presiuni infernale.
R.L.

Anonymous said...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Dictionar Francez - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Anonymous said...

E de inteles pentru amandoi. Dar nu ma framant prea mult. Crin este bine sustinut... (poate nu atat intern cat de electorat)

Anonymous said...

E retorică întrebarea, dar, de ce nu!
Doar aşa, să nu tac:
E simptomatică descărnarea asta ciclică, provocată de hoitarii în funcţie.
După halca Stoica-Stolojan & Co. se încearcă o nouă dezmembrare.
Asta îmi aduce aminte de prima mare dezmembrare, denumită "PNL aripa tânără" (!!!), iniţiată, ghici de cine, da, exact, de Tăriceanu, în cârdăşie cu Dinu Păturiciu, exact pe temeiul refuzului ferm al preşedintelui Câmpeanu de-a colabora cu FSN-iştii de ieri, PD-L-iştii de azi.
Bucla se închide, arama se dă pe faţă, dar vremurile sunt cu totul şi cu totul altele!
Chiar cu preţul unei dureroase schisme, de fapt al refuzului acestei enorme trădări a speranţelor electoratului, Crin va rezista, trebuie să reziste, dacă vrea să supravieţuiască ca lider naţional. Al unui partid care are şanse imense să redevină ce-a fost, adică principalul stâlp al democraţiei prospere în România!
Prin noi înşine, nihil sine deo!
N-ar mai lipsi din peisaj decât monarhul.
Care, cine ştie... Poate...

Marius Mina said...

All, chiar ma bucur ca parte dintre cei care se bat cu caramida dreptei in piept se clarifica doctrinar la ordinul basexului . Este momentul separarii apelor, cine vrea la cascaval pleaca acceptand sa devina un patruped la curtea Basescului si a Udrei, cine vrea sa -si savureze mai tarziu victoria prin demnitate si sange in instalatie , se aliniaza gata de lupta in spatele lui Antonescu, restul sunt declarati de pe acum PERDANTI. Tariceanu, Melescanu , Vosganian si altii, dependenti de putere , o sa-i cam coste .Apropos, unde sunt Stolojan, Stoica si Mona Musca?

Moshu said...

Pai unde sa fie ?
La iernat, undeva sus , pe raftul 2.
Parca se mai aud ceva zgomote din partea aia, dar ...degeaba.
Musca ?
Tot la iernat !
E cam rece afara si mustele pe vremea asta ........
Doar coleopterele !
Parca se baga singur in seama un Fluture, dar din ala care scris cu ...oi.

Teo Negura said...

Sunt unele momente cand si cainii se scutura de picurii soiosi de apa ce i-au curatat... Ar fi un exemplu de urmat pentru PNL, e si momentul cel mai prielnic pentru curatenie sau disciplina de fier, degeaba se trezesc in precampanie, e prea tarziu...