Thursday, January 7, 2010

Ministerul de Interne se implica in campania lui Prigoana

Pe 29 decembrie 2009 Vasile Blaga declara ca sprijina candidatura lui Honorius Prigoana , astazi am descoperit ca intr-adevar Ministrul de Interne isi mentine promisiunea, pe langa alte servicii puse la dispozitie de institutiile statului roman reformat, Politia Rutiera pune si ea umarul in sprijinul candidatului manciurian.Pe site-ul institutiei este asezat la loc de frunte bannerul electoral al lui Honorius . Toata crema PDL ului trage sfori in spatele cortinei de fier , daca pina in acest moment atmosfera este una destul de confuza in staff-ul de campanie al candidatului care este, incepand de duminica echipa va primi o noua culoare electorala .Ea se numeste EBa si va fi prezenta alaturi de colegul de Bamboo in campania electorala pe strazile colegiului #1. Prietenul la nevoie se cunoaste de la distanta. Romania este tara in care un clan, o clica de infractori face regula .


10 comments :

Florin Matei said...

Marius, e absurd! Cum, o instituţie a statului - a statului de drept! - se amestecă într-o întrecere electorală, ba, înclină balanţa în favoarea uneia dintre părţi şi nimeni nu se sesizează, nimeni nu protestează, nimeni nu denunţă această mânărie? În ce ţară trăim? Ce zice societatea românească, cea civilă, nu cea oranjo-filă, când vede că din banii ei unii angajaţi ai statului fac campanie electorală, fără jenă? Păi, dacă toată lumea tace, îşi merită soarta. Îl merită pe Honorius Prigoană. Mă tem că aici nu mai e vorba de dezmeticire. Ci de bezmeticire.

Brad said...

Da, se pare ca d-lui Mina nu i-a fost de ajuns ca "ne-a rupt o bucata de istorie", lipsind de la intalnirea de la neviorc base-mina (ti-a fost frica sa nu stai cu foi de ceapa la ochi ?!), acum luand in vizor poate cea mai onorabila institutie de stat romaneasca, in afara bine inteles de presedentie !
De asta, poate se cuvine sa-l avertizam politicos - pana la Mi Inte, ziaristule !

Marius Mina said...

@Florin Matei , sper ca-ti dai seama cine il sprijina din umbra pe pitzi-ponk daca il afiseaza cu tupeu cioranesc si pe site -ul institutiilor de forta ale statului .Un stat M AFIOT condus de un infractor . Asta e Romania in care traiti , din nefericire ptr voi.

Marius Mina said...

Brad , era vorba de intalnirea de lc Cotroceni cu reprezentantii diasporei sun US. Culian s-a dus sa vada care e oferta si eventual sa prinda sforile fraudei care avea sa se intample. Nu e cool sa-i faci pe banii lor? De fapt au fost banii contribuabililor cheltuiti in campania lui Basescu, 90%, bani publici .UE stie SUA stie dar....piata romaneasca ingite multe toxine si F16 la second hand , n-asa?

Brad said...

... deja transpira prin presa occidentala si americana diverse informatii rauvoitoare la adresa beseliscului si udrexinei, da vezi tu, o pun pe seama recentelor declaratii referitoare la s outh stream ...se pare ca am intuit binisor ca videanu l-a supralicitat pe geoana...americanii s-au prins cam tarziu cat de viclean este trogloditul nostru presedinte.

Matrix -> Stopea : sa cumpere F16
dar ar mai fi ceva: unitatile militare si terenurile acestora; cele situate langa marile orase sunt un gheseft de vis !

banii contribuabililor ?! hai sa fim seriosi: traim in tara care a luat un imprumut FMI demential, fara sa-l treaca prin Parlament !

Marius Mina said...

Parca numai pe cel de la FMI? Aluat de peste tot ca doar n-or plati ei inapoi.

adrian martin said...

iar va lasati manipulati de "minti incete"??? nu cititi cu atentie ce scrie pe acel site???? nu este un site oficial al statului roman. nu are insemne oficiale, este un site dedicat soferilor, un mini portal cu informatii. daca nu aveti habar de internet atunci mai bine va lasati de meserie! e plina blogosfera cu aberatii despre www.politia-rutiera.ro

Marius Mina said...

adrian martin , asta este problema Politiei Rutiere, daca cineva isi permite sa foloseasca titulaturi ale institutiile statului si nimeni nu se sesizeaza, e problema lor. Falsurile echipei de campanie ale micutului nu au limite, de la date personale pina la site-uri de sustinere cu iz oficial, parte din strategia de campanie.Sper ca prezenta EBEI in campanie incapand de duminica nu este tot un fals.

Anonymous said...

Nu e absurd, e românesc. E Ionescian. E. Ionescian, mai precis. Cu "E" de la Eugene, nu de la electonic.
O să auzim că uite-aşa şi-a plătit, citez: "găozarul" am încheiat citatul presedinţial, mai nou confirmat de ştirile din diaspora trans-atlantică, aşa şi-a plătit, deci, amenzile, contravenţiile şi şpăgile rutiere: prin reclama oferită transparent, în cuantum corespunzător! Doar trebuie şi Poliţia Rutieră să se auto-finanţeze cumva!
În afară de miss Firea, ieri, la A3, nu aud de alte reacţii. De alea oficiale, adică!
Că papagalul de Preda, prezent în studio să-şi prezinte proiectul de regenerare a policii autohtone, interpelat fiind, s-a făcut surdo-muto-chioro-prosto, vorba unui venerabil profesor de franceză al tinereţii mele!
Sau, cum zicea Sorescu: Buritanii de viţă mai nouă/Se făceau că plouă!
Aşa că să urmărim cu interes mogulizarea Poliţiei Române!

Unknown said...

"Site-ul www.politia-rutiera.ro nu este subordonat Brigazii de Politie Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si nu apartine Ministerului Administratiei si Internelor."

cu putina atentie ati fi vazut si asta, domnule Mina